Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.05.15  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

wl: No právě, nejen ještě zábavnější nastupování ale i samotná přeprava. >:D

To první souvětí nehodlám řešit. Kdo se moc ptá, moc se dozví. :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.05.15  22:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

V tom případě je jasné, že máš chytré děti s vlastním názorem, teď už jen zjistit, po kom to mají...
    >:D ;-)

P.S. Kam bys je v tom Bullyho Lotusu dal?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.05.15  21:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

wl: Určitě. Příležitostně to probereme. ;-) Pokud jste tam byli spokojeni, tak je to pro mě záruka.

PS: GTI se dostalo nejvyššího uznání od dětí. Má prý (vůči ostatním našim přepravovadlům) velikou výhodu, nejzábavnější nastupování a vystupování. >:D Pravda, Bullyho Lotus by asi sklidil ještě větší chválu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.05.15  20:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

w-a
    Pokud bys byl schopen dojet až do Žiliny, tak to bychom mohli někdy dát ty Rajecké Teplice, to už je jenom pár kiláků navíc. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.05.15  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

BW: Jestli myslíš tu Jihlavu, tak na tu došlo právě proto, že nikdo ze Slovenska dopředu neprojevil zájem jet. Tak co bychom dělali na hranicích ? >:-[] Ale pokud by byl zájem, do Bytče nebo ať nežeru klidně i do Žiliny bych dojel. Dál už ne. Tam už je označení "hic sunt leones". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.05.15  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

toto nedáva logiku samozrejme ani mne >:D skôr by som to spojil s nejakým zrazom pri hraniciach, nie ako minule ste mi to spravili naschval a stretli sa už ani neviem kde >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.05.15  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

Zino: Samozřejmě by to nebylo zadarmo, Euro, možná dvě Eura bych hodil >:D Spíše je otázkou, jestli je to ideální nápad jet Favoritem do Popradu, ty řekneš ano nebo ne, pak zase povalím zpátky a cestou auto zaručeně zmokne nebo pochytá hmyz 8-s >:D Nechceš se přestěhovat blíže? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.05.15  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

ron nie je problém, chcelo by to ale najskôr vidieť auto, aby som nestrúhal machra na diaľku a skutek utek >:D o dve hodinky sa mám stretnúť s nejakým chlapíkom, ktorý ma starú a3 a treba mu to prebrúsiť a vyleštiť. Uvidíme či sa dohodneme, roboty ako na kostole a materiál taktiež niečo stojí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.05.15  16:49

« Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

Zino: Koukal jsem na ten odkaz, co jsi mi poslal a paráda... Normálně přemýšlím, jestli ti nesvěřím fanouše. Je tam mnoho poškození laku, ačkoliv to tak nevypadá a na 22 let staré auto pořád nebývalý stav, které by potřebovaly opravit. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.05.15  16:16

« Re: Re: Re: Srdecne pozdravy

cov vďaka, veľa mi to dalo, ani som netušil aké je to komplikované behať leštičkou po aute ;-) pri brúsení laku som bol tak vynervovaný, že na druhý deň som si v nose našiel sivé chlpy >:D no páčil sa mi prístup si na školení, pokazíš to, auto dáme striekať my, potom sa smiali nejak sa už toho nebojíš, know how ktoré mi dal (brúsiť ma učili dvaja, leštiť jeden) je na nezaplatenie aj keď od majiteľa firmy boli keci či to nie je zbytočné a prečo som im nedal spraviť radšej iba auto >:D
    neviem či si videl aj moje pondelkové hobby [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.05.15  15:41

« Re: Re: Srdecne pozdravy

Brandon
    Tak jsem koukal na ten odkaz na FB...máš to fakt krásné, asi taky zvážím jestli neabsolvuju časem taky nějaké školení a nepustím se do hobby... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.05.15  15:06

« Re: Srdecne pozdravy

bully chlapík v chemical guys tričku to zabil >:D ako dopadla kontrola laku strechy ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.05.15  15:01

« Re: Srdecne pozdravy

Bully: když jsi navrhoval ten sraz, tak jsem o tom silně přemýšlel, nicméně jsem někde jinde zítra než v Brně, vydávám se na výlet k Náchodu mrknout na vojenské pevnosti a pak v neděli pohraničními silničkami zase zpátky...
    Ale netušil jsem, že přijedeš Lotusem, to bych to možná ještě zvážil... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 22.05.15  12:57

« Srdecne pozdravy

z Prahy, myti ve Vestci :-)
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.05.15  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže

Cov: Tak Aša je legendární... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.05.15  18:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže

w-a
    My jsme skromní, dáváme přednost verzím bez spojkového pedálu, a když na to přijde, umíme být tak kreativní, že se obejdeme nejen bez volantu. >:-[]

P.S. A mě bylo divné, že se kdysi vrátil tata ze služebky do Polska o den později... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.05.15  15:30

woody

...i ženy jsou tu šikovné řidičky >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.05.15  09:15

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže

wl: >:-[] Někdo umí dobře vybrat/poradit a jinej má zase řízení v krvi. Ve vaší (širší) rodině jsou fakt machři. :yes: >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.05.15  23:20

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.05.15  23:10

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže

Ne náhodou 2 x Portugalsko a 6-tý Kypr :-)

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…