Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 22.05.15 21:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
wl: Určitě. Příležitostně to probereme. ;-) Pokud jste tam byli spokojeni, tak je to pro mě záruka.
PS: GTI se dostalo nejvyššího uznání od dětí. Má prý (vůči ostatním našim přepravovadlům) velikou výhodu, nejzábavnější nastupování a vystupování. >:D Pravda, Bullyho Lotus by asi sklidil ještě větší chválu. >:-[] -
woody-alien 22.05.15 18:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
BW: Jestli myslíš tu Jihlavu, tak na tu došlo právě proto, že nikdo ze Slovenska dopředu neprojevil zájem jet. Tak co bychom dělali na hranicích ? >:-[] Ale pokud by byl zájem, do Bytče nebo ať nežeru klidně i do Žiliny bych dojel. Dál už ne. Tam už je označení "hic sunt leones". >:D -
Ronault. 22.05.15 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
Zino: Samozřejmě by to nebylo zadarmo, Euro, možná dvě Eura bych hodil >:D Spíše je otázkou, jestli je to ideální nápad jet Favoritem do Popradu, ty řekneš ano nebo ne, pak zase povalím zpátky a cestou auto zaručeně zmokne nebo pochytá hmyz 8-s >:D Nechceš se přestěhovat blíže? >:-[] >:D -
Brandon Walsh 22.05.15 17:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
ron nie je problém, chcelo by to ale najskôr vidieť auto, aby som nestrúhal machra na diaľku a skutek utek >:D o dve hodinky sa mám stretnúť s nejakým chlapíkom, ktorý ma starú a3 a treba mu to prebrúsiť a vyleštiť. Uvidíme či sa dohodneme, roboty ako na kostole a materiál taktiež niečo stojí >:-[]
-
-
Brandon Walsh 22.05.15 16:16
« Re: Re: Re: Srdecne pozdravy
cov vďaka, veľa mi to dalo, ani som netušil aké je to komplikované behať leštičkou po aute ;-) pri brúsení laku som bol tak vynervovaný, že na druhý deň som si v nose našiel sivé chlpy >:D no páčil sa mi prístup si na školení, pokazíš to, auto dáme striekať my, potom sa smiali nejak sa už toho nebojíš, know how ktoré mi dal (brúsiť ma učili dvaja, leštiť jeden) je na nezaplatenie aj keď od majiteľa firmy boli keci či to nie je zbytočné a prečo som im nedal spraviť radšej iba auto >:D
neviem či si videl aj moje pondelkové hobby [odkaz] ;-) -
Ronault. 22.05.15 15:01
« Re: Srdecne pozdravy
Bully: když jsi navrhoval ten sraz, tak jsem o tom silně přemýšlel, nicméně jsem někde jinde zítra než v Brně, vydávám se na výlet k Náchodu mrknout na vojenské pevnosti a pak v neděli pohraničními silničkami zase zpátky...
Ale netušil jsem, že přijedeš Lotusem, to bych to možná ještě zvážil... ;-) -
white label 21.05.15 18:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže
w-a
My jsme skromní, dáváme přednost verzím bez spojkového pedálu, a když na to přijde, umíme být tak kreativní, že se obejdeme nejen bez volantu. >:-[]
P.S. A mě bylo divné, že se kdysi vrátil tata ze služebky do Polska o den později... :-O >:D

To první souvětí nehodlám řešit. Kdo se moc ptá, moc se dozví. :-! >:-[]