Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 24.05.15 20:16
« Re: Re: Re: Re: Soutěžní
Tady ještě dva tipy, které popisuju:
Tahle je parádní, přes Polsko, super asfalt, prázdné, skoro bez obcí, krásné výhledy [odkaz]
Tady docela pěkný kus slnice, hlavně z počátku, po vjezdu do Pardubického kraje ale horší asfalt. [odkaz]
Covenat: V klidu, zásobu si přichystám, ale když operuju, vtipy neříkám, jen když dělám asistenci... nebo došívám >:-[]
Emel: Jo, Megane se taky spíše cítí lépe na těch silnicích první třídy, ale jel jsem se podívat na pevnost Hanička a taky jsem to až na pár vyjímek nehnal, spíše kochal, znáš to :Vy jste se zase kochal doktore" >:D -
woody-alien 24.05.15 19:50
« Re: Re: Re: Soutěžní
Ron: Já tedy tentokrát (ani včera ani dnes) vůbec na dálnici nevjel. Jenom jsem dneska cestou zpátky nejel až k Hradci a na Jičín, ale uhnul jsem v Jaroměři na Velichovky a Lázně Bělohrad. Celkem dobrý, asfalt tedy místy nic moc, ale naštěstí GTI není cupovej Megane. ;-) Ale hlavně tam skoro nic nejezdilo, takže jsem si mohl jet podle svého. Pak sice moc rovná ale zase kochací silnice Boleslav-Č.Lípa a vyblbnul jsem se až před Děčínem na silničkách kolem Ploučnice.
Přihlašování končí zítra, ještě máš čas.
Emel: Jo, vyšlo ti to fakt pěkně. :yes: -
Emel 24.05.15 19:11
« Re: Re: Re: Soutěžní
Ron: já nakonec dálnici vynechal a jel po silnicích první třídy... to je přesně to, kde se RS cítí jako doma :-) . Doufám že nepřijde ještě nějaká nesoutěžní fotka od PČR :-)
Woody: vyrazil jsem na Ostaš, bylo to fajn. Jo, plížení za kořistí, nebo číhání... to byl účel a vyšlo to hezky, vůbec není vidět že je auto na silnici :-) -
Ronault. 24.05.15 19:03
« Re: Re: Soutěžní
Pánové pěkně pěkně... :yes: Přihlašování končí zítra, že? Dneska už asi fotku nestačím vložit.
Jinak cestou zpátky jsem jel samými paradnimi silnicemi, až na malý kousek super asfalt, prázdné cesty, zatáčky, paráda. Nejlepší úsek byl v Polsku na pohraniční silnici. Stále jsem si říkal, že vy s auty na tyhle silnice jste jeli směr silnice 1.tříd a dálnice a ja s nedotacivym kombikem si užíval jen zatackovite okresky v Orlických horách >:-[]