Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 27.05.15 14:14
« Re: POLO GTI 1.8 TSI manual
wl: Ty teď děláš agenta Renaultu ? ;-) Aniž bych s novým Polem GTI jel, myslím, že si to docela dovedu představit. A to srovnání s C-RS je vlastně stejné jako ten "můj" duel G-GTI vs. C-RS. Clio je slabší a přestože většina testů mu dává za uši, i oproti G-GTI P je prostě méně dokonalé a tím pádem i rozvernější, zábavnější, víc tě prostě nechá řídit, tahá tě za ruce, háže zadkem. GTI-P je pan Profesor, který rychlostně Clio smázne, je neskutečně efektivní, vyžehlí jezdecké chyby a můžeš s ním cestovat jako v bavlnce. Ale ta trocha živelnosti mu chybí. To není stížnost, tak to prostě je. -
woody-alien 26.05.15 17:07
« Re: Hlasování
Emel: Je to tak, fotky zezadu jsem pochopitelně zkoušel a vždycky mi z toho vylezla nějaká divná krabice, co vůbec nepřipomíná moje auto. >:D Jinak ale GTI pózovalo tak, jak přijelo z motokár. Zaprášený, deštěm zkropený pohřebiště much. Aspoň že ho ta kočka vynechala. ;-) -
Emel 26.05.15 16:42
« Hlasování
1) Ronault: taková klasika, v dobrém slova smyslu... Alpy, auto... z fotografického pohledu mě víc zaujaly jiné fotky, ale nic proti téhle :-) . Řídil jsi nebo fotil?
2) Woody: líbí se mi prokreslení mraků v odrazu na karoserii. Pozice auta spíš naznačuje, že jede z háje než v háj... ale GTI je víc fotogenické zepředu :-)
3) White: původně jsem ti chtěl doporučit tu fotku dole oříznout s tím, že mě tam ten kousek oranžové z maxidotu ruší... ale nakonec, fotka může trošku "provokovat". Je to asi taková rychlovka, ale jinak se mi ta cesta mizící v zelené dáli docela líbí :-)
4) Kubass: hezké auto, zajímavé místo... ale mě ruší barevnost té fotky. Kdybych fotil řepku, snažil bych se dosáhnout syté žluté. Nevím jestli je tenhle odstín výsledek postprocesu nebo to tak vylezlo z foťáku, ale mně se ta barva nelíbí. -
Ronault. 26.05.15 16:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Taky zahlasuji:
1. woody
2. Emel
3. Kubass
add1. Sice se to téma nehledá nejlépe, ale fotka se mi líbí a ta smuteční atmosféra u Golfu jasně dává najevo smutek nad tím, že jsi nešel do toho Clia >:-[] >:-[]
add2. Dobrá fotka, dobrá kompozice, háj tam je...
add3. To jaro z fotky čiší, ale bohužel je to opakovaná variace na stejné téma -
white label 25.05.15 23:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Emel
Že ty si zase nedával pozor při vyhlašování tématu, kde to téma bylo patřičně rozepsáno:
"Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet."
;-) :-) -
Ronault. 25.05.15 20:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
WL: jj, tahle je asi nejlepší. Taky je to nejčastěji fotografovaný úsek na propagačních materiálech Nockalm Strasse. :yes:
Jinak můžu všem doporučit, jako výlet je to výborné, není to daleko, nic náročného i v hlučném a slabém (na poměry vašich HH) Fanoušovi a fakt paráda. Thomasino tvrdil, že na takové průsmyky je nutné silný stroj, že si to jinak nelze užít, ale ani bych neřekl. Samozřejmě na driftování to není, ale je taky sranda vyjíždět na Turracher hohe a pohyby tělem řidiče psychologicky při přeřazování 2-3 hnát těch pár kobyl nahoru...a člověk se i zapotí... :-)
Woody: Ty máš nějaké sklony k té zádušní tématice >:-[]