Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 31.05.15 13:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků
wa: Keby si vedel, koľko je vnútri priestoru:nový Superb sa môže hanbiť v kúte. Ten neskutočne odpudivý dizajn toho taxíka je už iná vec. >:-[]
Btw. v poslednom čísle AMS je test letných UHP pneu (rozmeru 235/35 R19, t.j. ako Covenantova Cupra) a sú tam i naše Bridgestony S001. A skončili na nelichotivom predposlednom mieste, čo len potvrdzuje moje dojmy, že tie pneu sú asi najslabšia stránka GTI. -
-
-
woody-alien 28.05.15 23:52
« Vyhlášení výsledků
V květnovém kole Fotosoutěže bylo hlasováním určeno toto pořadí:
1. Emel - 20 bodů
2. Ronault - 15 bodů
3. Kubass, woody-alien - 8 bodů
--------------------------------------… />4. white label - 3 body
Gratuluji vítězi, Ronaultovi i Kubassovi a děkuji sobě >:-[] a white labelovi za účast. A taky všem za hlasování.
Na počest vítěze si dovoluji zahrát hezkou písničku. >:D ;-)
[odkaz] -
Leg 28.05.15 21:22
« Ťažké hlasovanie
Ťazké hlasovanie, ťažké, i ja som s tým mal čo robiť. Nakoniec takto stručne:
1. Emel: zelené rastlinky s modrým autom fungujú, to mám odskúšané. :-) Auto v háji, doslova. Pekné, velice pekné...
2. Kubass: tá vyprašivelá žltá podľa mňa sa k autíčku celkom hodí, pôsobí to tak vintageovo a dodáva to obrázku pravú hipsterskú atmosféru. :-)
3. Ronault: šedivý hothatch na zakrútenej alpskej ceste ... Klasická thomasinovka. Tentoraz sa to ale celkom hodí. >:D -
woody-alien 28.05.15 09:08
« Poslední den hlasování
Takže já hlasuji:
1. Emel
2. Ronault
3. white label
Emel - že se tvá fotka povedla jak technicky, tak vyzněním, dokazuje i můj první koment k ní. A hned mi naskočila jedna knížka, ke které se rád vracím. Pokud neznáte, doporučuji. [odkaz]
Ron - tuhle fotku by jedna moje kamarádka ohodnotila jako "krása v závoji". Ta scenérie bere dech, fakt moc hezký. O druhém místě rozhodly "pomocné" body. To, že na mě Emelova fotka působí malinko kreativněji. Nicméně pro příště máš u mě plus. ;-)
white label - rycglovka, přesto pěkně provedená. Atraktivitou ale na ty první dvě ztrácí. Ale doufám, že je to náznak tvé pravidelnější účasti v soutěži, tvé fotky tu chybí. :-)
Kubass - pěkné auto, pěkné prostředí - nicméně jak mi jindy tvůj postproces sedí nebo aspoň neruší, tak tentokrát mi to vadí. Škoda.

K těm letním pneu, už jsem říkal i woodymu, že se od CSC5 vracím k CSC3.
Vypadá to, že v Otrokovicích umí udělat lepší Contíky, než v Púchově. ;-)