Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.06.15  10:03

« Re: Re: Re: Nové téma - Červen 2015

iudex: To se ještě ukáže v diskusích, jestli má C-TR na M-RS ohledně vzrušení z jízdy. ;-) Už se těším. >:-[]

Jinak, Vy to máte snadné, ochotnú devu pro focení najdete na Děvíně, já tady ovšem mám relativně poblíž na výběr tak maximálně pannu nebo babu. >:D [odkaz]

Skoro mi to připomíná písničku Jiřího Dědečka Byl jednou jeden goril o splašeném gorilím samci, na kterého v cirkusu přišel lásky žár. Jenže obecenstvo se rozprchlo a na výběr tak zbyla postarší dáma a mladý soudce.

"....situace je taková
    znásilnit soudce nebo babu
    Jak se našinec zachová ?

Já bych byl tak či onak zdrcen
    mít břímě volby na sobě
    ale když už, dám celým srdcem
    přednost té starší osobě.

Povím vám tedy pravdu celou
    i když to možná bude hnus
    figuru tu má goril skvělou
    ne tak už vytříbený vkus." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.06.15  09:29

« OT: Civic tajpár

Angláni už testovali nový Civic type R: [odkaz]
    A Thomasina možno ukľudní konštatovanie v teste: However, although it’s well equipped and more powerful, the Honda is pricier than its rivals and can’t quite match the Renaultsport Megane for old-school hot hatch thrills and feel.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.06.15  12:56

« Re: Re: Nové téma - Červen 2015

Hmm, tiež budem musieť pohľadať nejakú ochotnú devu, lebo manželku na fotenie neukecám. >:D
    Btw. baby a autá pravidelne fotia na Driverswebe, a to či už decentnejšie: [odkaz] alebo odvážnejšie: [odkaz]
    OT: v mnou spomínanom teste UHP gúm vyhrali Pirelli P Zero a v najnovšom teste semi-slickov v AMS (rozmer 235/35 R19) vyhrali zase Pirelli, tentokrát P Zero Trofeo, ktoré predbehli Thomasinove známe Micheliny Sport Cup 2 (celkovo 9b vs. 8,4 a na suchu pomerne dramaticky 9,9 vs. 8,5b). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.06.15  10:30

« Re: Nové téma - Červen 2015

konečne poriadna tema >:D napad mam, uvidime co na to manzelka, kedze nejaku stoparku mi pouzit urcite nedovoli >:-[]
    technicky detail ak sa to zrealizuje tak jedine tabletom a neviem ci to bude hodne vasho oka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.06.15  06:10

« Nové téma - Červen 2015

Pro Červen 2015 bylo vybráno téma:

AUTO A ŽENA

K tomu zřejmě není nutné nic dodávat. Snad jen, že tohle téma tady sice už bylo, ale je to dost dávno a navíc opakování je matka moudrosti. Aspoň se to říká. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.15  00:51

« Re: Re: Re: Něco pro GTIčkáře

Ten přední nárazník byl O.K. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 01.06.15  22:54

« Re: Re: Něco pro GTIčkáře

wl
    A mně jo! I ten přední nárazník. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.06.15  20:38

« Re: Něco pro GTIčkáře

šn
    To je G6 GTI Edition 35 a ta kola se mi na něm nikdy nelíbila. ;-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 01.06.15  20:31

« Něco pro GTIčkáře

Zajel jsem smíchy pod stůl... [odkaz] >:D >:D >:D

Edit: Dobře, příště to dám pod woodyho. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.06.15  14:12

« Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Koukal jsem na to a je to jeho firma....to auto brousilo okruh v Mostě, pak nějaké PR na autoforu a po 50 tisích ho majitel prodal a koupil ho úpravce (dealer), který mu ty úpravy dělal....Bořek Hudák alias Mustafa.
    [odkaz]

Každopádně je to hodně optimistická recenze nebo spíš PR, nehrabe na dvojku, konfortní na sportovních pruženách atd..... 6,6 je dosažitelných, ale ne při tom stylu jízdy jak ho popisuje, ikdyž má DSG, kde je delší 5 a 6 jak už několikrát řekl Woody.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.06.15  12:56

« Re: Re: Vyhlášení výsledků

iudex
    Otázka je, co tím MÉHO přesně myslí. Lidi taky někdy nazývají svým dealerem toho, kdo jim prodává/servisuje jejich auto/auta.

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.06.15  12:39

« Re: Vyhlášení výsledků

Ten mustafa sám píše: "Úpravu lze provést jak v Praze, tak i na Slovensku u MÉHO dealera ve Vrbovém." Teda je to jeho firma a fakticky PR, teda objektivitu by som rozhodne nečakal (viď tá spotreba á la TDI). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.06.15  10:38

« Vyhlášení výsledků

Cov: Mustafu neznám, ale prej s tím jezdí za 6.6 litru. Takže dál bych to asi nekomentoval. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.06.15  08:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Cov: je to aktuálne júnové/červnové číslo AMS. Ale keďže 80% článkov je prevzatých z nemeckého originálu, tak na webe AMS to pravdepodobne nájdeš tiež.
    Btw. je tam aj porovnávačka Leonu Cupra ST a Focusu ST kombi, ktorá by Ťa potešila: Cupra aj v slabšej verzii 265k na hlavu porazila Focus, v podstate jediné, v čom zvíťazil Focus, bol zvuk motora, vo všetkých ostatných kategóriách jasne vyhrala Cupra. Inak tá 265k verzia má sériovo 18ky a tie vyzerajú na Cupre tak obyčajne až nudne, fakt to chce buď tie Tvoje 19ky, alebo aspoň iný dizajn 18".
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 31.05.15  20:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Vzdycky zalezi na tom, kdo testy dela. nekdo musi vyhrat a nekdo musi byt na dalsich mistech, vysledky testu nemuzes brat tak smrtelne vazne. Podle me u spickovych, chces-li znackovych UHP pneu nemuzes udelat krok vedle, jinak by je ani ten VW na svoje auta nedaval. Ad treba zrovna Conti CSC5- par lidem se uz na okruhu vylozene rozervala bocnice, to jsem treba na zadnych Bridge nevidel. Oproti tomu se i znacky tebou oznacovane jako lowend obcas umistuji v nekterych testech az prekvapive vysoko. Zalezi vzdycky na konkretnim typu pneu, rozmeru a taky voze, na kterem se plaste zkousi. Pokud to myslis vazne, tak je idealni se vzdycky poradit na nekterem diskuznim foru majitelu konkretniho auta, kde ti doporuci osvedceny typ primo na jezdeni, ktere chces (nekdo preferuje vysoky najezd, jiny vysokou prilnavost- kompromisy neexistuji).
    Moje (OEM pneu) semislicky AD048 [odkaz] jsou treba naprosty propadak na vode a v podobnych testech by projely na cele care. Pritom se s nimi da taky jezdit, jenom je potreba zapojit do rizeni i mozek.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.05.15  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

iudex
    Pod Polem GTI máš mou reakci.
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.05.15  20:11

« Škoda Octavia RS 329hp

Znáte někdo uživatele mustafa?
    [odkaz]

Koupil upravenou Octavii a dal ji na MACZ, viz odkaz. Trošku mi to však zavání PR pro firmu APR....možná mu křivdím proto se ptám, ale ta octavia byla jednu dobu i na autoforu jako recenze úpravy od APR....a majitel jí pak ani né po 50 tisíc prodával na sportovní vozy.cz
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.05.15  19:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

iudex
    Jen takový malý památníček...jsem skromný kluk, tak jsem nic neříkal >:-[]

PS: Jaké je to číslo AMS....Mrknu po něm u nás v trafice

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.05.15  19:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

Nehovorím, že sú hneď špatné, aj slabé UHP pneu sú vždy lepšie, než nejaké bežné či eko gumy typu Michelin Energy Saver. Ale za "vynikajúce prémiové UHP pneu" by som ich neoznačil. Schválne som si pozrel aj staršie testy a najlepšie sa tá guma umiestnila v na 5. mieste, v princípe bola vždy v strede poľa, keď na chvoste boli lowendy typu Kumho či Nexen, napr. také Conti CSC5 boli vždy pred ňou (a to wl evidentne CSC5 za špičku nepovažuje, keď sa mieni vrátiť k staršiemu modelu). Keď ich zoderiem (odhadom tak 2 návštevy okruhu), pôjdem do Michelinov Super Sport.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 31.05.15  16:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

iudex:
    myslis si, ze jsou kvuli tomu predposlednimu mistu ty Bridge tak spatne? Pred tusim 2 lety S001 v par testech naopak vyhravaly. Nekdo proste musel nasbírat v hodnoceni bodiku vic a druhy o neco min, jsou to porad vynikajici premiove UHP pneu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…