Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 11.06.15  11:04

« Fotosoutěž

Napadlo mne, že bych se opět zapojil do fotosoutěže, auto je poslední dobou nějaké smutné, že ho nefotím, ovšem koukám, že aktuální téma ještě není. Vybralo se nějaké?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.06.15  08:14

« Re: Re: Re: Audi RS3 vs G7R

suhlasim tie clanky sa citat ani neoplati, ale dost som veril tomu videu, ktore pridal iudex. Ten usmev za volantom hrany nebol :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.06.15  07:52

« Re: Re: Audi RS3 vs G7R

white label
    Musíš trochu slevit z nároku na 3 dvířko ;-)

Mojito

Na Hondu jsem z hlediska jízdních vlastností zvědavý a rád bych se svezl, ale tenhle článek mi přijde skoro jako PR, psaný nějakým honda fandou, žádné negativa a na konci neopomenout rýpnutí... fanatickí milovníci sterilných germánskych rýchlikov.

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.06.15  22:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

iudex - tady píšou o tom "tuzingovým" Type-R ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.15  17:43

« Re: Audi RS3 vs G7R

Jj, slušné video, škoda, že RS3 není i jako 3dv. hb. To bych jel na předváděčku klidně až do Německa.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.06.15  10:12

« Audi RS3 vs G7R

První český video test audi RS3 (367k , 465NM 1520kg) vs G7R [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.06.15  16:03

« Re: Re: OT: Civic tajpár

Nemecký AMS už jazdil s tajpárom na Slovakiaringu: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.15  18:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Tak to si kup Škodu Rapid 135 a budeš mít i správnou koncepci >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.06.15  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Pánové pche ....nějaké HH nebo Swift..dneska jsem řídil 50 km po okresce do servisu fabii úplně bez posilovače....to je ten správný návrat ke kořenům >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.06.15  12:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Ten kovový šperhák není na jednotlivé krytky šroubů, ale na společnou středovou poklici, na jednotlivé krytky šroubů je tam taková pružná plastová "pinzeta".
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.06.15  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Na ty krytky je tam takový šperhák - zahnutý kousek železa na vyštouchnutí, ne? ;-)
    S GTI jsem naštěstí nepíchl, měl jsem tam jen kompresor a lepící sadu, nechtěl bych to někdy používat >:-[] U Megana jsem si raději doplatil asi 2000 za dojezdovou rezervu, ale stejně nakonec vozím jedno lehké kolo OZ v plném rozměru >:-[] >:-[]
    Jen k němu do kufru občas přidám i druhé, jako když jedu na podobný delší výlet po okruzích, nebo když jsem jel na Carbonii na SK Ring...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.06.15  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

iudex
    Tak bohužel to dneska kvůli defektu nevyšlo, ale uvidíme se 28.6 na slovakiaringu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.06.15  13:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

iudex to zas ja som hneď vedel, že je zle, začul som tssssssss, auto išlo dole a pipla hláška check tyre pressure >:D
    to pozerám, že na krytky treba inštruktáž. Ešteže pri Tolede ma o tom nikto neinformoval a číslo na Labela nemám >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.06.15  13:13

Brandon, iudex: Nechce se mi o defektech bavit, neboť tuším, že pak to hned někde schytám... >:-[] Ale co se týká sundavání krytek šroubů, tak to mě instruovali při přebírání GTI a věnoval jsem tomu (narozdíl od jiných předávacích blábolů) pozornost. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.06.15  12:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Tom: zistil som to v podstate hneď, ako som vyrazil z domu: od kolesa som počul pravidelný buchot, tak som na najbližšom mieste zastavil a obzeral auto a tak som zbadal pekne až po hlavičku zapichnutú skrutku. Ono sa s tým normálne dalo ísť, ani PC nehlásil úbytok vzduchu, pekne som dorazil až domov, tam ho vytiahol (pekný nový 2 cm šrób) a pneu hneď vysyčala.
    Brandon: na aj ja som disk pokrstil v stredu, našťastie je to "len" estetická záležitosť. A o tom zdviháku tiež niečo viem, v Golfe je to tak napasované v špéci tvarovanom držiaku, že som si nad uložením naspäť lámal dlho hlavu. A na riešenie, ako sa dávajú dole krytky skrutiek diskov, som musel volať labelovi. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.06.15  12:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

iudex vo štvrtok pneumatika vs obrubník [odkaz] bočnica na šrot, sranda za 72 Eur (to mám za to, že som nadával na conti eco dačo 2ky, aké su to hnoj pneumatiky, ktoré nedržia a nemajú ochranu ráfika a teraz som si mohol kúpiť ďalšiu >:-[] )
    btw ford ma skvelú sadu na výmenu kolesa, škoda len, že mi trvalo pol hodinu kým som prišiel na to ako sa používa, taktiež že sa to stalo vo veľmi zlej polohe, na disku som sa pohnúť odmietol a musel som dvihnúť skoro celý bok auta >:D
    a druhé btw dvihák som už naspäť do kufra nedokázal napasovať, hodil som ho tam a na garančke dobrých pánov opýtam nech to spravia 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.06.15  12:08

Thom: V GTI je normálně dojezdovka. To by ji iudex musel v rámci snižování hmotnosti vyhodit a v jeho případě (rozumný chalan :yes: ) o tom pochybuju. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.06.15  11:50

A máš tam dojezdovou rezervu, nebo lepící sadu a kompresor? Jak to pokračovalo?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.06.15  09:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Moja dnešná cesta za jazdnými zážitkami do Makova sa skončila krátko po odchode z domu takto: [odkaz] [odkaz]
    8-s
    Za 19 rokov, čo šoférujem, je to môj prvý defekt. Nepoteší, každopádne si hovorím, že lepšie takto, než na Mondeu s celou rodinou cestou niekde na dovolenku.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.06.15  10:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Ono je to primarne coupe. Jezdit se sundanym hardtopem se doporucuje jenom s vyhradami, protoze se docela omezi funkce air-scoop(u) na "strese". Diky horsimu privodu vzduchu k intercooleru se tim zhorsi funkce chlazeni kompresoru, takze je to spis pro cruising a nemelo by se moc slapat na plyn. Do jake miry to plati je otazka, podle diskuznich for o Lotusech by to az takovy prusvih byt nemel. A druha vec je rozhozeni aerodynamiky, Exige byl proste zkonstruovany pro jizdu se strechou.
    Jinak spis nez kabrio se to "oben ohne" da nazvat targa, vevnitr nijak silne nefuci. Ale je to takova parada, ze tak budu jezdit asi dost casto :-) Dokoupeni softtopu bude asi otazkou casu, abych mel zalohu, kdyby me nekde cestou chytlo spatne pocasi. Pevna strecha se do kufirku samozrejme nevleze.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…