Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.15  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Cov
    Mě by hlavně zajímalo, jestli budou podobně k "neutahání", jako na novém CTR.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.06.15  13:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

white label
    Chtěl jsem se svést na Seat Day, ale k auto jsem s bohužel nedostal....bylo ta na něj napsáno spousty mladých vlčáku......

Někde jsem ale četl test, kde psali, že i díky plovoucím kotoučům jsou tyto brzdy příjemnější na běžné jezdění.

Trošku mě to nahlodává a až pojedu do Olomouce asi se zeptám co by stála dodatečná montáž....i když by to znamenalo podívat se i po jiných kolech, do základních sériových se Bremba nevlezou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.15  13:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Brzdy na CTR by neměly být (konstrukčně) lepší, než příplatkové u LC v rámci black/orange paketu, takže např. na našem trhu jsou to brzdy v ceně LC SC, který má black/orange paket v základu. Nemáte někdo nějaké ohlasy k těmto Brembo brzdám na LC?
    Pak je otázka, jaký čas by měl s MRSC, ale s motorem naladěným na 310PS/400Nm.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.06.15  13:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Rasťo Chvála píše o Civicu type R. Je to zaujímavé najmä preto, že Chvála je majiteľ Meganu RS:
    "Ak si niekto kúpi rýchle auto s vidinou občasného jazdenia na okruhu, nechce po troch ostrých kolách stáť v boxe s odídenými brzdami.
    Každý sa chce zlepšovať v jazde a riešiť viac seba ako auto. Civic Type R prichádza pripravený na bežné cesty, ale najmä na okruh.
    Doteraz sme podobné brzdy zažili iba v Peugeote RCZ-R. Všetci ostatní, Meganom R.S. počnúc a Golfom R končiac majú so sériovými brzdami problém."
    "Pokiaľ sa pýtate na časy. S Meganom R.S. 250 na dosluhujúcich Dunlop SP Sport som tu zajazdil 2:38,4. Bol som sám v aute a v mierne chladnejšom počasí.
    Hondu Civic Type R som mal teraz prvý krát v ruke, viezol som inštruktora na palube, mal som nové pneumatiky Continental CSC6, ale nejazdil som cez obrubníky.
    Podľa videa bol čas s Hondou a s istou prezentačnou rezervou 2:39,2."
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.06.15  07:11

« Zahájení přihlašování

Je 15.6. a můžete tedy začít přihlašovat své fotky do soutěže za Červen 2015. Téma je "Auto a žena". Přihlašovat můžete až do 25.6.2015 do 22:00 hod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.15  20:27

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

No jo, ty musíš mít bab... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 14.06.15  09:08

« Re: Re: Fotosoutěž

Tak, a já už mám nafoceno heč >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.15  17:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Th
    Zato ty nezapojuješ hlavu vůbec. >:-[]
    Kdyby ses nejdřív podíval na co reaguji, došlo by ti, že to byla reakce na to, kdo byl celkově nejvíc "clinically effective." ;-)
  • « 20 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.15  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

A máme tu příspěvek č. 20.000 !! :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.06.15  17:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

iudex

No taky mě to chytlo a kdyby nejel Tom na ty legendy tak bych ho možná ukecával na teď a pak za 14 dní znova, ale ekonomičtejší bude asi když nás to bude bavit toho 28, dát půl hodiny pak půl hoďky pauzu a pak ještě jednou..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.15  17:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Tuto neděli jedu opačným směrem do Prahy na LEGENDY !! To bude totiž super akce a vřele doporučuji. Je to tak na 4-5 hodin, navíc v pěkném anglickém parku blázince. Loni to bylo moc pěkný, letos to bude podle všeho ještě o dost větší a lepší :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.06.15  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Tak ma to celkom navnadilo jazdiť, nejdeme na SK ring už túto nedeľu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.15  16:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

U takového auta nevybíráš jestli je to ekonomické a efektivní, prostě buď se ti líbí, nebo tě baví řídit, nebo ještě lépe oboje >:-[] Moc do toho zapojuješ hlavu!
    Kdybych dneska vybíral, asi by byla těžká volba mezi MRS 275 Trophy a CTR :-)
    Ikdyž třídveřový Leon SC (ale i pětidvířko) má z mého pohledu třeba velký potenciál na další úpravy, hravě se dá poladit na +-330-350 koní, není těžký a hlavně je na něj spousta dílů ;-)
    Líbí se mě jak Honda pracovala s aerodynamikou, ikdyž teda celkový výsledek není úplně tak pěkný jak vypadaly koncepty :'-(
    P.S.: Ale jak se dočtete v příštím Fasteru, MRS 275 Trophy smázlo Leona Cupru s Performance paketem v Mostě na okruhu s jedním stejným (zkušeným) řidičem, a hardcore Trophy-R je ještě o kousek dále ;-) Měli je tam všechny tři.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.15  14:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

Když vezmu poměr - čas na kolo : výkon motoru, tak nejefektivněji z toho vychází Cupra.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.06.15  14:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

pleaseSMILE

Ještě jsem to neviděl..tak tipuju Megane Trophy ;-)

PS:no vzhledem k tomu že Cupra neměla ještě ty příplatkové Bremba s odlehčenými koly + micheliny cup 2, které jsou v příplatkovém balíku tuším za 70 tis, tak si myslím, že na auto za 680Tis celkem dobré a za ty peníze co by člověk ušetřil oproti Trophy nebo CRT je tam ještě dost velký prostor k vylepšení....to krátké přesné řazení ale Hondě závidím...musí to být zážitek :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 12.06.15  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Civic tajpár

AutoExpress battle mezi Cuprou, Megane Trophy a CTR. [odkaz]

Tak schválně, který z nich si myslíte, že měl "a bit characterless engine" a celkově byl "clinically effective." :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.06.15  18:39

« Re: Re: Re: Audi RS3 vs G7R

Jedno kolo na Nordschleife před dvojkovým lehce kuchnutým Cliem RS známého ze Slovenska:
    [odkaz]
    Ty dva dlouhé úseky jsem nejel na plný plyn, jednak aby mě stačil (v zatáčkách je ale zase rychlejší on), ale snažím se tam nechat vždy auto trochu odpočinout. Je tam samozřejmě spousta chybiček a minutých apexů, stále se tam učím, ale většinou již nebloudím a tuším kde jsem ;-) >:-[] Taky ty sjeté Falkeny na předku už moc nedrží, bylo to pro ně poslední kolo na okruhu..
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.06.15  12:28

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

pot: Moje chyba, úplně jsem to tam zapomněl dát.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 11.06.15  12:21

« Re: Re: Fotosoutěž

Díky, očekával sem to v "recenzi".
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.06.15  11:39

« Re: Fotosoutěž

woody-alien 02.06. 06:10
    « Nové téma - Červen 2015
    Pro Červen 2015 bylo vybráno téma:

AUTO A ŽENA

K tomu zřejmě není nutné nic dodávat. Snad jen, že tohle téma tady sice už bylo, ale je to dost dávno a navíc opakování je matka moudrosti. Aspoň se to říká.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…