white label 23.06.15 17:29
« Re: Re: Re: Honda TYPE -R
Pokračování k EVO:
V duelu Polo GTI vs FieSTa zvítězila o půl hvězdy FieSTa s tím, že Polo GTI je spíš malé GéTéčko.
V dalším duelu nad FieSTou těsně zvítězila speciální verze P208 GTi 30TH se samosvorem.
A v podobné, také třicetileté verzi, se tu objevila také M5 30 Jahre (600PS/700Nm), která ve své skupině nenašla přemožitele:
RS7 3*
XFR-S 4*
VXR8 GTS 4*
E 63 AMG S 4,5 *
Panamera GTS 4,5 *
M5 30 JAHRE 5*
A další atraktivní skupina menších kupé, kde bylo vyzyvatelem TTS, dopadla následovně:
AR 4C 3*
TTS coupé 4*
M235i 4,5*
370 Z Nismo 4,5*
RCZ R 4,5 *
Cayman 5*
EXIGE S 5*
Myslím, že stojí za to si tohle číslo přečíst. -
white label 23.06.15 17:11
« Re: Re: Re: Honda TYPE -R
Jo, pěkná "shrnovačka"... >:-[]
Jsem zvědavý co řeknou na CTR v EVO. Poslední číslo je zase pěkně našláplé, jako vyzyvatel je tam benzínový FocuST hb po faceliftu a moc teda neuspěl, přitom mu to ulehčili a nasadili proti němu (kromě dalších) GGTI bez Performance, ale ani na ten nestačil. Výsledky:
FoST 4*
Ceed GT 4*
Mini Cooper S 5D. 4*
Astra VRX 4*
Leon Cupra SC 280 4,5*
Golf GTI 220PS (NP) 4,5*
MRS 275 Trophy 5*
K Focusu ST : "Postrádá trakci nejlepších aut v této skupině, což se dalo vzhledem k absenci samosvoru čekat, ale tahání za volant při akceleraci a útržkovitost při zatížení jsou zklamáním. Kam se poděla zábava a obratnost FieSTy? Nečekal jsem, že bude Focus ve světle svého vyvinutějšího příbuzného tak nabroušený a odhodlaný jako Mégane, ale že se nechá Ford tak naprosto zastínit Golfem (220PS bez perform.), to je nejzajímavější zjištění celého testu." -
woody-alien 23.06.15 16:07
« Re: Honda TYPE -R
Cov: Docela chvála...řeknu k tomu heslovitě pár věcí.
1. Type-R se zdá se povedl a jednou se v něm velice rád projedu.
2. Trochu závidím (pokud to tak je) popisovanou větší "řidičskost", v rámci HH nižší stupeň izolace řidiče od dění. Na druhou stranu - pokud své auto beru jako daily car a já ho tak musím brát, protože jím je, pak se ta moje "závist" vztahuje výhradně na chvíle "volných jízd". A i když je GTI (ale ať se na mě nikdo nezlobí - Cupra taky) z jiného těsta, pořád ještě je pro mě dostatečně jízdně zajímavé, abych se s ním pobavil. Ať si na diskusích říká kdo chce co chce.
3. Cenově to tedy na velký jásot není. Reálně je to prostě o cca 200 až 250 tisíc víc než třeba u koncernu, a to není málo. Člověka to donutí pořádně se zamyslet nad tím, jestli se "nespokojit" s 95% rychlostí a 200% denní použitelností (jak píše Janda ;-) ) anebo se už rovnou poohlédnout po něčem, co kompromisy praktického hatchbacku s předním náhonem nemusí mít ve vínku.
4. Vzhled C-TR je pro mě nezkousnutelný. Můžete mě mít za malicherného, věřím, že co do funkce to funguje, ale tohle snad museli u Hondy udělat naschvál. Nebo to nechápu. -
woody-alien 23.06.15 09:14
« Re: späť k súťaži
Brandon: Přihlásit se můžeš do 25.6. do 22:00 hod. Fotka ze stativu se samospouští splňuje pravidla zcela bez výhrad. Pokud se týká situace, kdy tebe a tvoje auto fotí někdo jiný, i takové fotky tady samozřejmě byly. V tom případě případě platí gentlemanská dohoda, že jsi duševním autorem fotky (připravíš záběr, nastavíš foťák) a pouze použiješ spolupracovníka na zmáčknutí spouště. Pak v tom nevidím problém. Někdo může namítnout, že se jaksi nedá "dokázat", že to za tebe neudělal někdo jiný, ale celkem se tady známe a víme o svých schopnostech. Pro příklad - je jasné, že třeba v mém případě by byla nápadně dobrá fotka silně podezřelá. >:-[] ;-) -
Brandon Walsh 23.06.15 08:02
« späť k súťaži
páni ako to je, zdá sa mi, že sa tu riešilo ako sa nesmie prihlásiť fotka ktorú majiteľ auta neodfotí, ale pri nej pózuje. Mám pár nápadov tak ak by sa mi podarilo niečo zrealizovať, aby to nebolo zbytočne pre pokoj diskusie vylúčené >:-[] prípadne ak by sme tam pózovali a foťák je na statíve so samospúšťou ?
dokedy sa môže prihlasovať ? -
Bully_ 22.06.15 21:44
« Re: Re: CTR
Pochybuju, ze me nechaji chudaka predvadecku nejak moc trapit, ale uvidime. Navic jsem s porovnatelnou konkurenci uz celkem dlouho nejezdil, tak to muzu srovnat spis tak s predchozi generaci CTR. Pneu omrknu >:D
Poradnych aut ;-) jsem si uzil ted o vikendu, byl jsem v Belgii na Lotus-meetingu. Zucastnilo se nakonec pres 80 vozu!
At vam to na SK Ringu vyjde :yes: -
AUDIRS6 22.06.15 19:18
« HELP !!!!
Uz asi fakt starnem a sluch mi nesluzi, alebo co, lebo neviem podla zvuku ( aj ked fakt biedneho ) identifikovat motor tejto krasavice :*)
vsetci tvrdia ze V6 a podobne blaboly, lenze ak si to zastavite na cca 28 sekunde ( napriklad ) ked je vidno presny pohlad z boku na prave predne koleso - kolmo - tak ta " čierna šmuha" ktora smeruje od kolesa smerom dopredu a ja ju povazujem za olejovu vanu, tak na V6ku a v MLB-evo platforme by bola moc dlha a moc vpredu... - proste mi to nesedi a dufam, ze to co vidim, je olejova vana R5 ;-)
...aj ked podla zvuku si faaaaakt ze niesom vobec isty ;-\
Ano, RS3 ma byt hlucnejsia - chuliganskejsia, ved je to aktualne najsilnejsi a dokonca RS hot-hatch / brutal hatch, takze S-ko ma byt umravnenejsie...ale...
Proste HELP !!!!

Stejne tak uz mate jasno o nove generace CTR po precteni testu p. Jandy (ktereho jste jinak stacili uz totalne pohrbit), aniz byste v aute sami jeli, nebo ho vubec videli nazivo- abyste posoudili jeho design jinak nez z fotek. Stejne malokdo asi vubec dosahneme moznosti techhle stroju, prip. vubec budeme chtit, tak proc nehodnotit vozy jinak nez podle testu :no:
Tesim se na sobotu, kdy si novy CTR projedu.