Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.06.15  22:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nová Alfa

V bílé je to horší, ale podle mě to není žádná velká"hitparáda" ani v červené, od Alfy jsem prostě čekal (designově) víc...
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.06.15  22:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nová Alfa

Alfa jedině červená, se ví ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.06.15  22:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nová Alfa

Bude záležet dost na barvě....tady je v bílé jak zepředu, tak zezadu a už to není taková hitparáda ;-) [odkaz] [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.06.15  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Nová Alfa

Tak nemusí být notně z Itálie žeo :-), ale třeba taková Thema je paráda :-).
    Já neříkám že HH jsou nenormální, sice nějak postrádám jejich smysl, a nepochopil jsem včem je lepší nějaká oturbená nákupní kabela než třeba Mazda MX5 nebo třeba Toyota GT86...
    Já strávil v zadokolkách 8 let (ta poslední měla 220koní), teď sedlám předokoku a nic nudnějšího jak auto s hnanym předkem neznám ;-) , vím že na Nuerburgringu by ty HH spráskali kde co, ale stou zadokolkou je prostě taková zábava jako s ničím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.06.15  20:24

« Re: Re: Re: Re: Nová Alfa

Jako, že normální auto je zadokolkový sedan z Itálie? Tak to se těch normálních aut v posledních letech vyrobilo sakra málo. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.06.15  20:20

« Re: Nová Alfa

Tady snad někdo někdy řešil nějaká nenormální auta? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.06.15  20:16

« Re: Re: Re: Nová Alfa

no já myslel spíš zemi původu, sedan, zadokolka :-! , mě by vtom stačil 2.4 JTD se 150Kw, byl bych spokojenej jak želvä :-D, ikdyž pravda aktuálně mi trošku oči a mysl sjíždí k Fiatu 500X :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 24.06.15  19:57

« Re: Re: Nová Alfa

Normalni auta s 2x preplnovanym sestivalcem 3.0 510 k. od Ferrari pod kapotou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.06.15  19:38

« Re: Nová Alfa

Konečně někdo řeší i normální auta :-)...

Jinak, přihlásil se vůbec někdo tento měsíc? Já postnu fotku za chvilku :-).
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.06.15  17:49

« Nová Alfa

Tak už je to tu...komplet nová Alfa na fotkách [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.06.15  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Podle toho, co tu ctu.
    Soucasnou generaci Exige S MkIII. s V6-kou jsme taky projizdeli na okruhu, je to celkem zajimave porovnani s mensim, lehcim a agilnejsim ctyrvalcem (moje MkII.). Kazdopadne perfektni stroj. Byl s nami celkem cerstvy majitel prave Exige S edice LF1, co si ho (pokolikate uz jsem se setkal s necim podobnym? >:D ) koupil na zabavu a na normalni jezdeni ma Carreru GT3 >:-[] Kdo nezkusil, nemuze vedet..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.15  18:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Podle čeho soudíš, jak "ty testy žereme (i s návnadou)"? ;-)
    Projev motoru STéčka chválí i v EVO, ale to je v podstatě všechno, nikde netvrdím, že musí mít 100%ní pravdu, jsou to jen citace, viz uvozovky.
    Mimochodem zrovna EXIGE S (spolu s Caymanem) tam mimořádně chválí.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.06.15  18:33

« Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Prekvapuje me, ze ty testy tak zerete (i s navnadou). V poslednim Sport-Auto (DE) zase zkouseli onen zatracovany FoFo ST dokonce proti Golfu GTI Performance a krome "laboratornich" testu casu zrychleni a pruznosti vysel FoFo dokonce vitezne na body. Predevsim za svuj projev, ne tak sterilni jako GTI. A to v nemeckem casopise!
    Stejne tak uz mate jasno o nove generace CTR po precteni testu p. Jandy (ktereho jste jinak stacili uz totalne pohrbit), aniz byste v aute sami jeli, nebo ho vubec videli nazivo- abyste posoudili jeho design jinak nez z fotek. Stejne malokdo asi vubec dosahneme moznosti techhle stroju, prip. vubec budeme chtit, tak proc nehodnotit vozy jinak nez podle testu :no:
    Tesim se na sobotu, kdy si novy CTR projedu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.15  17:29

« Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Pokračování k EVO:
    V duelu Polo GTI vs FieSTa zvítězila o půl hvězdy FieSTa s tím, že Polo GTI je spíš malé GéTéčko.
    V dalším duelu nad FieSTou těsně zvítězila speciální verze P208 GTi 30TH se samosvorem.
    A v podobné, také třicetileté verzi, se tu objevila také M5 30 Jahre (600PS/700Nm), která ve své skupině nenašla přemožitele:
    RS7 3*
    XFR-S 4*
    VXR8 GTS 4*
    E 63 AMG S 4,5 *
    Panamera GTS 4,5 *
    M5 30 JAHRE 5*

A další atraktivní skupina menších kupé, kde bylo vyzyvatelem TTS, dopadla následovně:
    AR 4C 3*
    TTS coupé 4*
    M235i 4,5*
    370 Z Nismo 4,5*
    RCZ R 4,5 *
    Cayman 5*
    EXIGE S 5*

Myslím, že stojí za to si tohle číslo přečíst.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.15  17:11

« Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Jo, pěkná "shrnovačka"... >:-[]
    Jsem zvědavý co řeknou na CTR v EVO. Poslední číslo je zase pěkně našláplé, jako vyzyvatel je tam benzínový FocuST hb po faceliftu a moc teda neuspěl, přitom mu to ulehčili a nasadili proti němu (kromě dalších) GGTI bez Performance, ale ani na ten nestačil. Výsledky:
    FoST 4*
    Ceed GT 4*
    Mini Cooper S 5D. 4*
    Astra VRX 4*
    Leon Cupra SC 280 4,5*
    Golf GTI 220PS (NP) 4,5*
    MRS 275 Trophy 5*
    K Focusu ST : "Postrádá trakci nejlepších aut v této skupině, což se dalo vzhledem k absenci samosvoru čekat, ale tahání za volant při akceleraci a útržkovitost při zatížení jsou zklamáním. Kam se poděla zábava a obratnost FieSTy? Nečekal jsem, že bude Focus ve světle svého vyvinutějšího příbuzného tak nabroušený a odhodlaný jako Mégane, ale že se nechá Ford tak naprosto zastínit Golfem (220PS bez perform.), to je nejzajímavější zjištění celého testu."
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.06.15  16:25

« Re: Re: Honda TYPE -R

Woody: podpisujem v plnom rozsahu, Ty snáď musíš byť ja. >:D
    wl: áno, aj v článku Rasťa Chválu som na fotke pneu jasne videl označenie CSC6.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.15  16:16

« Re: Re: Honda TYPE -R

Souhlas - komplet!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.15  16:13

« Re: Honda TYPE -R

Tak tady už je v galerii vidět opravdu nápis na pneu "CSC6"!
    Zdá se, že měl Janda světlejší chvilku a text působí (na jeho poměry) střízlivě, přičemž s názorem na design se zcela ztotožňuji.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.06.15  16:07

« Re: Honda TYPE -R

Cov: Docela chvála...řeknu k tomu heslovitě pár věcí.

1. Type-R se zdá se povedl a jednou se v něm velice rád projedu.
    2. Trochu závidím (pokud to tak je) popisovanou větší "řidičskost", v rámci HH nižší stupeň izolace řidiče od dění. Na druhou stranu - pokud své auto beru jako daily car a já ho tak musím brát, protože jím je, pak se ta moje "závist" vztahuje výhradně na chvíle "volných jízd". A i když je GTI (ale ať se na mě nikdo nezlobí - Cupra taky) z jiného těsta, pořád ještě je pro mě dostatečně jízdně zajímavé, abych se s ním pobavil. Ať si na diskusích říká kdo chce co chce.
    3. Cenově to tedy na velký jásot není. Reálně je to prostě o cca 200 až 250 tisíc víc než třeba u koncernu, a to není málo. Člověka to donutí pořádně se zamyslet nad tím, jestli se "nespokojit" s 95% rychlostí a 200% denní použitelností (jak píše Janda ;-) ) anebo se už rovnou poohlédnout po něčem, co kompromisy praktického hatchbacku s předním náhonem nemusí mít ve vínku.
    4. Vzhled C-TR je pro mě nezkousnutelný. Můžete mě mít za malicherného, věřím, že co do funkce to funguje, ale tohle snad museli u Hondy udělat naschvál. Nebo to nechápu.
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.06.15  15:27

« Honda TYPE -R

Dnešní test Hondy TYPE -R na autoforu [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…