Thomasino 25.06.15 22:01
« Re: Re: Přihlašování pokračuje
Jooo s dobrovolnicemi je trochu potíž, taky mě nejdříve dvě nevyšly a chtěl jsem to odpískat, ale nakonec jsem jednu "pěknů babu" splašil a dnes odpoledne nafotil >:-[] Tady je vidět lépe:
Jinak klidně si to posuňte do neděle večer, aspoň bude více fotek. Ikdyž kdybych to byl býval věděl, měl jsem v plánu jedno foto na Slovakiaringu v neděli, ikdyž by to bylo pak hodně na těsno to stihnout do 22 hodin doma zkouknout a přihlásit. Takhle mám hotovo a budu si to ježdění a koučing s Honzou Červenkou spokojeně užívat :-) -
eliot 25.06.15 21:53
« Re: Přihlašování pokračuje
Konečně se mi po pár měsících uvolnil čas a snad mi tentokrát účast vyjde a prodloužení by se mi hodilo, měl jsem potíže najít dobrovolnici, ale o víkendu bych něco zkusil nafotit hned s první odvážnou. >:-[] Nápad mám, uvidíme, jaká bude realita. >:D -
white label 25.06.15 20:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: späť k súťaži
Kubass
Fakt pěkné retro..., začátkem šedesátých let byla Kofola ještě žhavou novinku. :-)
Slečna/paní vypadaná na pěknou dominu, Fiátek je vedle ní tááákhle malinký, skoro jako soused z Bolky, nebo jako Nečas vedle Nagyové-Nečasové... >:D >:-[] -
woody-alien 25.06.15 19:50
« Přihlašování pokračuje
Kubass, Thomasino: Super... ;-) Přihlašování pokračuje ještě do 22:00 hod. Uvidíme, jestli se ještě někdo přidá. Bohužel za sebe jsem to "prokaučoval" a nemám nic. Jedině jestli bude málo přihlášených zkusím navrhnout prodloužení přihlašování třeba do 30.6., pokud to tedy nebude těm, co se přihlásili v termínu, vadit. -
kubass11111 25.06.15 19:38
« Re: Re: Re: Re: Re: späť k súťaži
Tož já taky věnoval času k přípravě dost :-), navíc teda přemluvit skoroženu aby zapozovala, ale tak povedlo se :-)...
Takže přihlašuju totok, pin up fotku ala 60tky...
kua, ale stejně to byla krásná doba, žensky nosily krásny šaty, auta byly auta a ne hromada plastu, a kofola byla 100x lepší >:D
Fotek mám víc, cvakal sem je founem, ale tahle se mi líbí tak nějak nejvíc :-) -
Bully_ 25.06.15 15:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R
Jsem ted marod, tak jsem konecne nasel cas na to jeden subjektivni uzivatelsky testik spachat taky, at muzu plkat radsi u sebe >:D Text mam hotovy, zbyva doladit fotky a hlavne jeste nejakou povinnou dofotit, ale uz to bude brzo ;-)
Ten FoFo RS 4x4 vypada, ze bude v ramci sve tridy hodne dobry :yes: -
iudex 25.06.15 15:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R
Osobne som nečítal/nevidel test, kde by 4C bez výhrad vychválili, naopak často sa spomínajú skôr nesplnené očakávania (od auta s filozofiou Lotusu čakali rovnako veľa zábavy, namiesto toho zmieňovali frustrujúce radenie i riadenie, priemerný motor či nedobre vyladený podvozok). Či je RCZ R lepšie, je otázne, ale z pohľadu očakávaní (technicky priemerné mainstreamové kupé s malým fúkaným motorom vpredu a predohrabom vs. od podlahy novovyvinutá jednoúčelová hračka s ultraľahkou karosériou a tou správnou konfiguráciou) jeden predčil a druhý nenaplnil tie očakávania.
P.S. Poslednú nádrž som jazdil prevažne pokojne, väčšinou rovné okresky, žiadne erzety a výsledok bol 7,15 l/100 km. Nie zlé na dvojliter. Ale nedeľný Slovakiaring to zase uvedie na pravú mieru. >:-[]