Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.06.15  09:31

« Prodloužení

Jak kdosi napsal do žákovské knížky.... prostě jsem se na to vy$ral :-( , stydím se. Pokud je prodlouženo, zkusím to nějak napravit.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.15  00:26

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Tak šup sem s tou tvojí lolitkou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.06.15  22:31

« Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Za mě taky souhlas.
    wl: Počkej teprve až uvidíš tu mojí prvosenku >:-[] . Thomasinova fotomodelka je přinejlepším jako její starší ségra. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  22:21

« Re: Re: Přihlašování pokračuje

Th
    Kam na tyhle prvosenky jarní chodíš, pedále... a co na to tvoje (dominantní) břišní tanečnice? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  22:18

« Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Za mě YO.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.06.15  22:02

« Návrh na prodloužení termínu přihlašování

No tak já to teda oficiálně navrhuju. Termín pro přihlášení fotek za Červen bych posunul na 28.6. do 22:00 hod. Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.15  22:01

Jooo s dobrovolnicemi je trochu potíž, taky mě nejdříve dvě nevyšly a chtěl jsem to odpískat, ale nakonec jsem jednu "pěknů babu" splašil a dnes odpoledne nafotil >:-[] Tady je vidět lépe:
    [odkaz]
    Jinak klidně si to posuňte do neděle večer, aspoň bude více fotek. Ikdyž kdybych to byl býval věděl, měl jsem v plánu jedno foto na Slovakiaringu v neděli, ikdyž by to bylo pak hodně na těsno to stihnout do 22 hodin doma zkouknout a přihlásit. Takhle mám hotovo a budu si to ježdění a koučing s Honzou Červenkou spokojeně užívat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.06.15  21:53

« Re: Přihlašování pokračuje

Konečně se mi po pár měsících uvolnil čas a snad mi tentokrát účast vyjde a prodloužení by se mi hodilo, měl jsem potíže najít dobrovolnici, ale o víkendu bych něco zkusil nafotit hned s první odvážnou. >:-[] Nápad mám, uvidíme, jaká bude realita. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  20:12

« Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Já jsem tam poslední dobou taky často a o prázdninách bude ještě hůř, rozjíždím totiž další zmrzku...
    8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.06.15  20:04

wl: Jo, konečně má být trochu hezky, tak by to do konce víkendu mohlo stačit. Jsem teď byl v zadní části těla i časově. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: späť k súťaži

Kubass
    Fakt pěkné retro..., začátkem šedesátých let byla Kofola ještě žhavou novinku. :-)
    Slečna/paní vypadaná na pěknou dominu, Fiátek je vedle ní tááákhle malinký, skoro jako soused z Bolky, nebo jako Nečas vedle Nagyové-Nečasové... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  19:53

« Re: Přihlašování pokračuje

Možná by stačilo do konce víkendu, tedy do 28. 6., to bych snad taky ještě něco případně splácnul.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.06.15  19:50

« Přihlašování pokračuje

Kubass, Thomasino: Super... ;-) Přihlašování pokračuje ještě do 22:00 hod. Uvidíme, jestli se ještě někdo přidá. Bohužel za sebe jsem to "prokaučoval" a nemám nic. Jedině jestli bude málo přihlášených zkusím navrhnout prodloužení přihlašování třeba do 30.6., pokud to tedy nebude těm, co se přihlásili v termínu, vadit.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.06.15  19:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: späť k súťaži

Takze zo mna nic :-( manzelka odmietla pozovat, nepomohli ani kvety a vecera >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.06.15  19:38

« Re: Re: Re: Re: Re: späť k súťaži

Tož já taky věnoval času k přípravě dost :-), navíc teda přemluvit skoroženu aby zapozovala, ale tak povedlo se :-)...
    Takže přihlašuju totok, pin up fotku ala 60tky...
    [odkaz]

kua, ale stejně to byla krásná doba, žensky nosily krásny šaty, auta byly auta a ne hromada plastu, a kofola byla 100x lepší >:D

Fotek mám víc, cvakal sem je founem, ale tahle se mi líbí tak nějak nejvíc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  18:43

« Re: Re: Re: Re: Re: späť k súťaži

Th
    Nemáš teď nějaké delší vlasy a (růžové) nehty? Jinak tě ale poznávám bezpečně... . >:D >:-[] ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.15  18:25

« Re: Re: Re: Re: späť k súťaži

Tak tentokrát jsem přípravě a realizaci fotky do fotosoutěže věnoval trochu času a přihlašuji do soutěže na téma Auto a žena následující foto :-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.15  17:33

« Re: Něco pro pobavení

A kdyby si chtěl někdo CHIPnout auto, tak tady je zaručený tip na tradiční CHIP firmu: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 25.06.15  15:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Jsem ted marod, tak jsem konecne nasel cas na to jeden subjektivni uzivatelsky testik spachat taky, at muzu plkat radsi u sebe >:D Text mam hotovy, zbyva doladit fotky a hlavne jeste nejakou povinnou dofotit, ale uz to bude brzo ;-)
    Ten FoFo RS 4x4 vypada, ze bude v ramci sve tridy hodne dobry :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.15  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Honda TYPE -R

Osobne som nečítal/nevidel test, kde by 4C bez výhrad vychválili, naopak často sa spomínajú skôr nesplnené očakávania (od auta s filozofiou Lotusu čakali rovnako veľa zábavy, namiesto toho zmieňovali frustrujúce radenie i riadenie, priemerný motor či nedobre vyladený podvozok). Či je RCZ R lepšie, je otázne, ale z pohľadu očakávaní (technicky priemerné mainstreamové kupé s malým fúkaným motorom vpredu a predohrabom vs. od podlahy novovyvinutá jednoúčelová hračka s ultraľahkou karosériou a tou správnou konfiguráciou) jeden predčil a druhý nenaplnil tie očakávania.
    P.S. Poslednú nádrž som jazdil prevažne pokojne, väčšinou rovné okresky, žiadne erzety a výsledok bol 7,15 l/100 km. Nie zlé na dvojliter. Ale nedeľný Slovakiaring to zase uvedie na pravú mieru. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…