eliot 28.06.15 18:25
« Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015
Foceni mi nakonec nevyslo, proprselo u nas temer cely vikend a ted uz jsem na cestach ;-\ . Tema je to sice pekne, ale kdo nema k foceni ochotnou pritelkyni/manzelku, tak je to obtizneji proveditelne. Snad bude pristi tema "snazsi" a zucastni se vic lidi, vcetne me. -
Vranis 27.06.15 08:55
« Re: Prodloužení
Nazdar !
Prihlasujem sa do súťaže, keď už ste ju predĺžili. Fotku som mal nachystanú už na ,,riadny" termín ale nejak som ju nestihol prihlásiť - celkovo som túto stránku v poslednej dobe trochu zanedbal.
Čo sa týka fotky tak tá ako vždy vznikla pomocou mobilu jedného krásneho slnečného dňa ;-)
Thomasino 25.06.15 22:01
« Re: Re: Přihlašování pokračuje
Jooo s dobrovolnicemi je trochu potíž, taky mě nejdříve dvě nevyšly a chtěl jsem to odpískat, ale nakonec jsem jednu "pěknů babu" splašil a dnes odpoledne nafotil >:-[] Tady je vidět lépe:
Jinak klidně si to posuňte do neděle večer, aspoň bude více fotek. Ikdyž kdybych to byl býval věděl, měl jsem v plánu jedno foto na Slovakiaringu v neděli, ikdyž by to bylo pak hodně na těsno to stihnout do 22 hodin doma zkouknout a přihlásit. Takhle mám hotovo a budu si to ježdění a koučing s Honzou Červenkou spokojeně užívat :-) -
eliot 25.06.15 21:53
« Re: Přihlašování pokračuje
Konečně se mi po pár měsících uvolnil čas a snad mi tentokrát účast vyjde a prodloužení by se mi hodilo, měl jsem potíže najít dobrovolnici, ale o víkendu bych něco zkusil nafotit hned s první odvážnou. >:-[] Nápad mám, uvidíme, jaká bude realita. >:D