Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.06.15  23:42

« Predpremiera CTR

Napisu par slov k te kratke zkousce noveho CTR: meli jsme auto kazdy pujcene jenom na jediny, cca 2-minutovy okruh a bohuzel i s instruktorem. Ten porad brzdil a chtel vsechno projet nejradsi snad na ctverku, takze docela nanic. Kazdopadne auto pusobi velmi dospele, kvalitne a robustne, ne tak "papirove". Proti minule generaci opravdu dost maskuje svou skutecnou rychlost, proste se slapne na plyn a turbo to roztoci v danem rozmezi otacek s jakoukoli zarazenou rychlosti. Polovina zabavy je pryc :no: Jinak mne prijde, ze se podarilo totalne odstranit nedotacivost vozu, pokud se sune ze zatacky smerem ven, pak komplet, celym bokem a urcite to pujde krasne davkovat i plynem, prijde mne krasne jednoduche na rizeni. Behem tech par chvilek ale neslo opravdu auto nijak poznat.
    Co se tyka designu- prototyp byl urcite o tridu jinde, ale vubec to spatne nevypada, naopak. Vedle bezne verze Civicu je to proste zavodak, uplne jine auto, nevypada (na muj vkus) nijak kolotocarsky, ale jako dravec. Vozy byly 2, oba v bile barve, ale podle me to bude daleko vetsi pecka treba v klasicke Milano Red, nakonec i v cerne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.15  23:22

« Re: white label - přihlášení

w-a
    Strachu a peněz jsem nikdy moc neměl... :-) ;-)
    Myslíš, že jsem teď nechal nakouknout pod přední nárazník GTI až příliš? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.15  23:13

« Konec přihlašování, zahájení hlasování

Do soutěže za Červen 2015 se přihlásili:

Thomasino
    Kubass
    Vranis
    Emel
    white label

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]

Hlasování bude tentokrát probíhat až do 1.7. do 22:00 hod. Můžete začít. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.15  23:08

« white label - přihlášení

wl: Tak tohle už chce (kromě patřičné nadílky od Stvořitele) i velkej kus odvahy. :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.15  22:41

« white label - přihlášení

Nejdřív na rozjezd jednu nesoutěžní, ženská variace na "GTI Shoping Edition":
    [odkaz]

A druhá, soutěžní, je volným pokračováním na někdejší fotku na shodné téma, takže "NOHY 2"
    (tohle šlo stejně přihlásit až po desáté ;-) ):
    [odkaz]

V obou případech foceno před chvílí, po (pozdním) příjezdu z nedělní shopingové Ostravy.

P.S. Ještě, že můj půvabný "mechanik" nebyl zrovna na ostro... :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.15  22:30

« Re: Re: Re: Soutěžní

Díky, za chvilku to tady máte, jako bonus za zpoždění přidám i jednu nesoutěžní...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.15  22:07

« Re: Re: Soutěžní

wl: Povoluje se. ;-) Sám bohužel nic nepřihlásím. V těch chladných dnech jsem chytil nějakej moribundus a nebyl jsem přes víkend schopen ani nic dělat, natož zorganizovat vymyšlenou fotku.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.15  22:02

« Re: Soutěžní

help
    něco taky nakonec mám, ale potřebuji přidat hoďku na přihlášení, please. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.06.15  20:34

« Soutěžní

Tak přidávám jednu miniaturku na téma: výchova k automobilismu bez ohledu na věk a pohlaví

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 28.06.15  18:25

« Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015

Foceni mi nakonec nevyslo, proprselo u nas temer cely vikend a ted uz jsem na cestach ;-\ . Tema je to sice pekne, ale kdo nema k foceni ochotnou pritelkyni/manzelku, tak je to obtizneji proveditelne. Snad bude pristi tema "snazsi" a zucastni se vic lidi, vcetne me.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.06.15  14:19

« Re: Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015

Tom: moja grid girl zostáva doma, jedine že by si mi na fotenie požičal tú Tvoju, foťák i sklá beriem so sebou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.15  13:03

« Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015

Nevymyslel, "pouze" vybral... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.06.15  12:24

« Re: Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015

Takovy krásny téma sem pro vás vymyslel a vy na něj tak serete, pánové pánové, hleďte něco poslat, ať je nás aspoň 5 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.06.15  12:21

« Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015

Tak doufám, že si iudex doveze dnes odpoledne na Slovakiaring nějakou pěknou spoře oblečenou Gridgirl a udělá pořádnou fotku!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.06.15  21:28

« Re: Re: Re: Prodloužení

w-a
    Fair enough. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 27.06.15  20:29

« Re: Re: Re: Prodloužení

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.06.15  15:13

« Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015

Termín pro přihlášení fotek do soutěže za Červen 2015 je posunut na 28.6.2015, do 22:00 hod. Zatím jsou přihlášeni:

Thomasino
    Kubass
    Vranis

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.06.15  15:05

« Re: Re: Prodloužení

pleaseSMILE: Ale my, co jsme "married with children", taky. Jenom se občas pro kontrolu musíme kouknout přes rameno... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.06.15  14:30

« Re: Re: Prodloužení

vranis
    A my, co jsme single, se aspoň máme na co koukat. >:-[] :-! :yes:
  • « 40 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 27.06.15  08:55

« Re: Prodloužení

Nazdar !

Prihlasujem sa do súťaže, keď už ste ju predĺžili. Fotku som mal nachystanú už na ,,riadny" termín ale nejak som ju nestihol prihlásiť - celkovo som túto stránku v poslednej dobe trochu zanedbal.

Čo sa týka fotky tak tá ako vždy vznikla pomocou mobilu jedného krásneho slnečného dňa ;-)

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…