white label 28.06.15 22:41
« white label - přihlášení
Nejdřív na rozjezd jednu nesoutěžní, ženská variace na "GTI Shoping Edition":
A druhá, soutěžní, je volným pokračováním na někdejší fotku na shodné téma, takže "NOHY 2"
(tohle šlo stejně přihlásit až po desáté ;-) ):
V obou případech foceno před chvílí, po (pozdním) příjezdu z nedělní shopingové Ostravy.
P.S. Ještě, že můj půvabný "mechanik" nebyl zrovna na ostro... :-O :*) >:-[] -
eliot 28.06.15 18:25
« Re: Přihlašování pokračuje až do 28.6.2015
Foceni mi nakonec nevyslo, proprselo u nas temer cely vikend a ted uz jsem na cestach ;-\ . Tema je to sice pekne, ale kdo nema k foceni ochotnou pritelkyni/manzelku, tak je to obtizneji proveditelne. Snad bude pristi tema "snazsi" a zucastni se vic lidi, vcetne me. -
Vranis 27.06.15 08:55
« Re: Prodloužení
Nazdar !
Prihlasujem sa do súťaže, keď už ste ju predĺžili. Fotku som mal nachystanú už na ,,riadny" termín ale nejak som ju nestihol prihlásiť - celkovo som túto stránku v poslednej dobe trochu zanedbal.
Čo sa týka fotky tak tá ako vždy vznikla pomocou mobilu jedného krásneho slnečného dňa ;-)

Co se tyka designu- prototyp byl urcite o tridu jinde, ale vubec to spatne nevypada, naopak. Vedle bezne verze Civicu je to proste zavodak, uplne jine auto, nevypada (na muj vkus) nijak kolotocarsky, ale jako dravec. Vozy byly 2, oba v bile barve, ale podle me to bude daleko vetsi pecka treba v klasicke Milano Red, nakonec i v cerne.