Thomasino 29.06.15 10:25
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Hlasování:
1.) White Label - tak to je hodně odvážné foto skoro až do kuchyně, to muselo být asi hodně drahé nakupování a kdo ví co to stálo ještě >:-[] Sice to není "prvosenka", ale za mě dobrý :yes: ;-)
2.) Vranis - škoda toho velkého naklonění, ale jinak ideálně ztvárněné téma
3.) Kubass - stylově pojatá fotka
...jen škoda, že takové pěkné téma a máme tady pouze 5 fotek :-( -
Thomasino 29.06.15 10:16
« Re: Slovakiaring
iudex - ty jsi stihl fotit z tribuny nebo pitline ?? :yes:
Tak to je super, pěkný fotky Meggie, zvláště ta třetí se ti povedla. Díky!
Pošlu ti do zprávy mejl, jestl by jsi mi ji mohl poslat, vč. SPZ v rozumném rozlišení. U mě SPZ nemusíš zakrývat.
Jinak tady jsou 3 fotky ze včerejšího koučingu s Honzou Červenou:
- doufám, že podobné fotky nevadí -
iudex 29.06.15 08:16
« Re: Re: white label - přihlášení
label: respect, tak už len za odvahu (tvoju i manželkinu) palec hore. Alebo ten plný kufor nákupov bola cena za túto fotku? >:-[] Každopádne sa to bude dobre vynímať na titulnej stránke ACZ. :-)
Ja si musím sypať popol na hlavu za neúčasť, chcel som sa zúčastniť, je ale pravda, že som pre fotku veľa nespravil a sama ku mne nepríde. :-/
Bully: tak asi si čakal viac ako len dvojminútové zvezenie, je jasné, že o aute si sa dozvedel málo, ale na druhej strane stále viac ako my ostatní. -
Bully_ 28.06.15 23:42
« Predpremiera CTR
Napisu par slov k te kratke zkousce noveho CTR: meli jsme auto kazdy pujcene jenom na jediny, cca 2-minutovy okruh a bohuzel i s instruktorem. Ten porad brzdil a chtel vsechno projet nejradsi snad na ctverku, takze docela nanic. Kazdopadne auto pusobi velmi dospele, kvalitne a robustne, ne tak "papirove". Proti minule generaci opravdu dost maskuje svou skutecnou rychlost, proste se slapne na plyn a turbo to roztoci v danem rozmezi otacek s jakoukoli zarazenou rychlosti. Polovina zabavy je pryc :no: Jinak mne prijde, ze se podarilo totalne odstranit nedotacivost vozu, pokud se sune ze zatacky smerem ven, pak komplet, celym bokem a urcite to pujde krasne davkovat i plynem, prijde mne krasne jednoduche na rizeni. Behem tech par chvilek ale neslo opravdu auto nijak poznat.
Co se tyka designu- prototyp byl urcite o tridu jinde, ale vubec to spatne nevypada, naopak. Vedle bezne verze Civicu je to proste zavodak, uplne jine auto, nevypada (na muj vkus) nijak kolotocarsky, ale jako dravec. Vozy byly 2, oba v bile barve, ale podle me to bude daleko vetsi pecka treba v klasicke Milano Red, nakonec i v cerne. -
white label 28.06.15 22:41
« white label - přihlášení
Nejdřív na rozjezd jednu nesoutěžní, ženská variace na "GTI Shoping Edition":
A druhá, soutěžní, je volným pokračováním na někdejší fotku na shodné téma, takže "NOHY 2"
(tohle šlo stejně přihlásit až po desáté ;-) ):
V obou případech foceno před chvílí, po (pozdním) příjezdu z nedělní shopingové Ostravy.
P.S. Ještě, že můj půvabný "mechanik" nebyl zrovna na ostro... :-O :*) >:-[]

Vybral jsi dobře, ta druhá u tebe by u mě byla až na čtvrtém místě ze všech tvých fotek tohoto kola..