Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 30.06.15 08:30
« Hlasujem
Tak napriek nízkej účasti sú tu silní a vyrovnaní kandidáti, to bude tentokrát ťažké.
Thomasino: ukážková interpretácia témy s Tvojím už klasickým racingovým poňatím. Technicky tiež pekné, čisté, ideálne exponované. Páči sa mi decentne zdvihnutá nôžka modelky i zdanie, akoby mala na sebe "oblečený" iba ten štvorbodový pás. Akurát Honza Červenka by ju za ten úplne nevhodný posed moc nepochválil. >:D
Kubass: ako už písal wl, vybral si s tých fotiek do súťaže jednoznačne najlepšiu. Oceňujem vynaloženú energiu - modelka, retro šaty, resp. celý outfit, farebné zladenie s autom, taktiež si si odpustil Tvoj obvyklý prehnaný postproces, čo fotke len prospelo.
Vranis: výborná tuningová verzia fotky, mokré auto i baba v bikinách vždy fungujú, auto i modelka vyzerajú rovnako výborne. Jedine samoúčelné naklonenie fotky mi trochu nesedí.
Emel: oceňujem snahu a účasť, inak mi tam ale téma chýba.
label: ako tradične si nesklamal, najodvážnejšie prevedenie témy v štýle "petrolheadov mokrý sen" a veľká odvaha autora i manželky urobiť takú fotku, výhľad "až do neba" musí oceniť každý heterosexuál. >:-[] Páči sa mi i kompozícia s uhlom záberu. Ak by som mal byť hnidopich, vytkol by som vyváženie bielej, resp. expozíciu, je to trochu podexponované a do šedo-žlta, ale to je len detail. Inak super fotka.
Celkovo až štyria vzácne vyrovnaní kandidáti na titul, ťažko to rozseknúť a nikoho nepoškodiť, je to naozaj o chlp. Ale nejako to musím rozdeliť:
1. Thomasino
2. white label
3. Vranis
----
4. Kubass
5. Emel
-
woody-alien 29.06.15 22:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Thom: Kdyby to bylo tak jak píšeš, musel bych na wl změnit názor. Protože hlasovat hned první den a dát na první místo nejvážnějšího soupeře, to je dost velký prohřešek proti Příručce taktizování. >:D ;-) -
white label 29.06.15 21:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Th
"Taktizování" v čem, že jsem si tě dovolil dát "až" na bronzový stupínek proto, abych tě "srazil", jako vážného konkurenta tohoto kola?
I kdybych chtěl/potřeboval taktizovat, tak můj největší konkurent je aktuálně Kubass (viz hlasování) a toho jsem dal na první místo, takže plky o mém tzv. "klasickém taktizování" si nechej raději pro vkusné prvosenkové dobrovolnice...
Opět dětinsky nedáváš, že se hlasování nevyvíjí podle tvých představ..., tohle je soutěž pro vyrovnané chlapy, ne pro ublížené ufňukánky... :-( ;-)
P.S. A co se tebou vzpomínaného vkusu týče, tak těch lidí "se špatným vkusem", kteří před tebe také dali Kubasse, nebo Vranise, je tady poměrně dost, nemluvě o těch co si tě dovolili nedat na bednu vůbec, ti musí mít snad ještě horší vkus (nebo ještě víc taktizovat), než já, a to už je teda co říct... >:-[] -
-
Thomasino 29.06.15 10:25
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Hlasování:
1.) White Label - tak to je hodně odvážné foto skoro až do kuchyně, to muselo být asi hodně drahé nakupování a kdo ví co to stálo ještě >:-[] Sice to není "prvosenka", ale za mě dobrý :yes: ;-)
2.) Vranis - škoda toho velkého naklonění, ale jinak ideálně ztvárněné téma
3.) Kubass - stylově pojatá fotka
...jen škoda, že takové pěkné téma a máme tady pouze 5 fotek :-( -
Thomasino 29.06.15 10:16
« Re: Slovakiaring
iudex - ty jsi stihl fotit z tribuny nebo pitline ?? :yes:
Tak to je super, pěkný fotky Meggie, zvláště ta třetí se ti povedla. Díky!
Pošlu ti do zprávy mejl, jestl by jsi mi ji mohl poslat, vč. SPZ v rozumném rozlišení. U mě SPZ nemusíš zakrývat.
Jinak tady jsou 3 fotky ze včerejšího koučingu s Honzou Červenou:
[odkaz]
- doufám, že podobné fotky nevadí -
-
iudex 29.06.15 08:16
« Re: Re: white label - přihlášení
label: respect, tak už len za odvahu (tvoju i manželkinu) palec hore. Alebo ten plný kufor nákupov bola cena za túto fotku? >:-[] Každopádne sa to bude dobre vynímať na titulnej stránke ACZ. :-)
Ja si musím sypať popol na hlavu za neúčasť, chcel som sa zúčastniť, je ale pravda, že som pre fotku veľa nespravil a sama ku mne nepríde. :-/
Bully: tak asi si čakal viac ako len dvojminútové zvezenie, je jasné, že o aute si sa dozvedel málo, ale na druhej strane stále viac ako my ostatní.

Ano, je to trochu podexponované, protože na záběrech, kde to podexponované není, je toho vidět až příliš, dokonce mám i jednu fotku s externím bleskem a tam je vidět snad úplně všechno... :*) >:D
Původně jsem chtěl přihlásit ještě tmavší fotku, ale říkal jsem si, že by jste z toho nic neměli... >:-[]
P.S. Ale konečně je tu někdo, kdo nemusí taktizovat, navíc s opravdu dobrým vkusem, a proto dal Thomasina tam kam patří, snad se mu teď aspoň trochu uleví. >:D