Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 01 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.07.15  11:35

« Woody´s choice - Konec hlasování dnes 22:00

1. white label
    2. Kubass
    3. Thomasino

Především jsem svedl neuvěřitelný vnitřní boj mezi 1. a 2.místem. Než jsem dopsal příspěvek, pořadí jsem ještě několikrát prohodil, ale nakonec je to takhle.

white label - moc jsem nevěřil vlastním očím, když jsem fotku viděl poprvé. >:D Co k tomu dodat - je to explozivní. Velké uznání za odvahu i provedení. :yes: Jenom už nejspíš nikdy nebudeš moct kandidovat na prezidenta. >:-[]
    Kubass - povedené retro, to se neomrzí. Potěší vyladění detailů v podobě stylového oblečení. Tohle by snad trumfnul jedině náš místostarosta, kterej jezdí na golf Pragovkou Lady, v dobovém oděvu a obzvlášť při pohledu na klobouk jeho manželky mi padá čelist až na zem. >:D
    Thomasino - v podstatě bych opisoval to, co napsal iudex. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.07.15  06:53

« Poslední den hlasování

Ještě dnes až do 22:00 hod můžete hlasovat ve Fotosoutěži za Červen 2015. Téma je Auto a žena. Přihlášeni jsou:

Thomasino
    Kubass
    Vranis
    Emel
    white label

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.06.15  19:44

« Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

...ještě jedno foto z nedělního Slovakiaringu a "zdejší" okruhová letka HotHatchů pěkně pohromadě >:-[] Megane R.S. Cup, Leon Cupra 280, Golf GTI Performance..
    [odkaz]
    Plus povedené jízdní foto Megouše na cílovce, za které ještě jednou velké díky iudexovi. Tady je vidět, že fotit fakt umí. Pěkný panning :yes:
    [odkaz]
    P.S.: myslím, že jak Mojito, tak iudex ty fotky okomentovali celkem trefně, alespoň takto podobně to vidím já :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.06.15  19:01

« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Ve zkratce pořadí / důvod

1.white label / kompozice, hra stínů a světel na nohách, rozostřený pozadí, odvaha modelky- je to na hraně, podexponování je fajn, kvůli představivosti. Minus je, že se do takové kompozice nehodí auto

2.thom / slušná modelka i kompozice. Mínus je špatná zvolená clona, chtělo by to ořez fotky a možná to mohlo být bez helmy

o fous

3.kubass / fajn kompozice i oblečení modelky, kdyby se díky špatnému postprocesu "nerozsypala" obloha i mraky + šum na fotce, tak bych dal druhej flek. Technicky se to prostě moc nepovedlo

4. vranis / kdyby to nebylo, bůhví proč, tak zešikma, tak možná bedna

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.06.15  17:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

LOL

Tak já se teda přiznam k taktizování; fotku jsem nedal a hlasoval jsem i pro Vranise, co má BMW. >:D Ilumináti! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.06.15  17:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Přesně, nemá smysl to řešit a pitvat >:-[] Ikdyž chápu, že někteří zde hodně rádi diskutují a něco řeší >:D Jde o hov... Kdybych byl zase takový ješita a tak moc mě šlo o výhru, byl bych proti posunutí přihlašování fotek a bednu bych měl ze tří fotek jistou ;-) >:D
    P.S.: A jestli tady někdo opravdu umí fotit (beru to dlouhodobě podle stylu fotek a kvality, neberu teď kdo dá větší pí.čo.vi.nu), tak je to iudex a občas WL..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.06.15  17:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

wl je sice kmotr na MACZ, ale fotí nejlíp. Jako mínus mu dávám to, že tady nemá recenzi :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.06.15  17:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

wl: Kdo nechce vidět, nevidí. Já mám v dobré paměti, jak ses minimálně dvakrát svým hlasováním na poslední chvíli připravil o umístění a vzešlo z toho buď sdílené místo (tuším že to bylo se Zipem2016) nebo rovnou posun o příčku dolů. Ale tohle je debata tak někam na první stupeň ZŠ, nechápu....
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.15  16:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Ano, hlasuji obvykle až ke konci hlasování, stejně jako se obvykle přihlašuji až těsně před koncem přihlašování. To je taky taktizování?
    Pokud najdeš nějaký konkrétní případ, kdy jsem si svým hlasováním (v závěru hlasování) zajistil 1. místo apod., tak ho laskavě uveď a já uznám, že máš pravdu a klidně se omluvím. Ovšem v opačném případě raději mlč, protože na podobně jednoduché a nepodložené spekulace logicky nejsem zvědavý.
    Na tom, že je pro jednoho fotka a ničem a pro druhého naopak o ničem není, nic divného není, stejně jako případná morální podpora tvých kolegů v práci.
    Ty sis prostě myslel, že stačí posadit mladou křepelku (s přilbou) do tvého okruhového speciálu (tentokrát bez ironie) a všichni si z toho nutně sednou na zadek, jenže když se tak ve všech případech nestalo, dupeš nožičkami jak malý chlapeček, kterému rodiče nechtějí koupit hračku.

Ad P.S. Proboha, co má společného míra sebevědomí s tím, kolik strkáš prachů do svého koníčka???
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 30.06.15  15:48

« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Hlasuju:
    WL
    Kubass
    Thomasino

Hodně vyrovnané, jasné jsem měl jen první místo, zbylé tři fotky bych mohl dát 2-4 stejně dobře jako 4-2.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.06.15  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Já tehdy nepsal nic o tom, že pro mě Ronault nehlasoval kvůli příslušnosti značce, to on a vy asi koukám taky, pochopili úplně jinak >:-[] >:D Jasně že nikdo nebude hlasovat pro nějakou fotku jen pro to, že dotyčný má stejnou značku!! To jste snad nemohli myslet ani vážně!! >:-[] Tehdy to byla narážka na to, že hlasoval z mého pohledu podivně, protože dal hlas dvěma fotkám které byly úplně o ničem >:-[] A vzhledem k tomu že hlasoval na konci a mohl si spočítat body a bylo jasné že se rozhoduje mezi našimi fotkami, tak mě to přišlo fakt zvláštní ;-) Ale ok, neberte na mě ohled, já mám tento týden mizernou náladu a jsem nakrklej, unavenej a podrážděnej, prostě má zdejší většina hold naprosto jiný vkus a mě nezbývá než na to brát zřetel ;-) >:-[] >:D Ikdyž jsem těch 5 fotek ukazoval tady 3 kolegům co trochu fotí a názor mají podobný.. Hlavně mě mrzí, že tady ve finále na pěkné téma je POUZE 5 fotek, ještě se to muselo o 3 dny posouvat (všichni se na to vys....), z toho jedna úplně mimo, dvě průměrné a dvě lehce nadprůměrné. Aspoň tak to vidím já, což je úplně jinak než většina tady..
    P.S.: Taky se chci jet někam projet, kuwa!! :-O
    P.S.S: WL-jasně že mám nějaké sebevědomí, aspoň trochu, stejně jako ty, jinak bych nedělal co dělám a nemohl strkat spoustu peněz do koníčka ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.06.15  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Thom: Stále stejná ale už notně ohraná písnička. ;-) Jsem rád, když dáš fotku do soutěže. Vůbec ale nejsem rád, že musím pokaždé když nevyhraješ číst romány o tom, jak jsou tady maximálně dvě dobré fotky, nemáme tomu říkat fotosoutěž, jak se tady taktizuje, jak se hlasuje podle příslušnosti ke značce a jak jsi přihlásil fotku už opravdu naposledy. A sám se pak divíš, že tě Ronault coby majitel Renaultu nedal na 1.místo a hledáš v tom spiknutí. >:-[]

Já k tomu můžu říct jediné. Venku je hezky, práci mám hotovou, jdu spálit nějakej benzín. Neboť to je mnohem větší zábava. ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.15  11:58

Jsou tady jen dvě dobré fotky? Nevím sice jistě které dvě myslíš, ale vsadím boty, že zrovna ta tvoje má být jedna z nich. Jako obvykle, sebevědomí není to, co by ti chybělo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.15  11:54

• « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 30.06.15  11:53

Taktika? V soutezi ve ktere se soutezi o nic? To snad ne :D, vyhra samo potesi, ale taktizovat kvuli ni? :-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.15  11:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Th
    Jediné s čím s tebou mohu bez výhrad souhlasit je fakt, že máme oba naprosto jiný vkus..., akorát nechápu, co by zrovna na tom mělo být divného? >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.15  11:33

« Re: Re: Re: Hlasujem

iudex
    Jj, verzi s bleskem jsem dal pro jistotu do trezoru... >:-[]
    Jinak mně se na té fotce (samozřejmě kromě samotných nohou) líbí právě ta hra světla a stínu a z toho plynoucí jistá "tajemnost" a "viditelnost" na hraně přípustnosti. I tak možná někteří marně obcházeli monitor z druhé strany... >:D
    Takže to auto je tam spíš takové nepodstatné pozadí nutné pro splnění pravidel/tématu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.06.15  11:25

Hele asi to vnímám jinak, ale pokud budu nahlížet na fotky přísně a jako na fotosoutěž, budu hodnotit provedení, barvy, kompozici, téma, tak jsou tady jen dvě dobré fotky ;-)
    Já tady fotky už nedávám a moc nebudu, tohle byla vyjímka, protože se mě líbilo téma a čekal jsem spoustu pěkných fotek s polonahými slečnami, tak jsem chtěl přispět svojí troškou do mlýna. Stejně jsem si podobnou fotku se závodní atmosférou a pěknou ženskou nafotit chtěl, tak jsem to jen spojil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.06.15  11:22

« Re: Re: Hlasujem

wl: OK, potom beriem, ono treba zachovať aspoň trochu tajomstva a niečo nechať na fantáziu užívateľov. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.06.15  11:09

Tak hlavně jsem to psal lehce ironicky, viz. ty dva smajlíky, a ke všemu tam bylo "nebo nemáš vkus" ;-) :-) Ale je pravda, že co tě tady sleduji, tak často dáváš fotky na poslední chvíli a hlasuješ také na poslední chvíli a někdy mě to přijde divné hlasování, jako že máš naprosto jiný vkus (což je ale možné) a nebo mě to někdy přijde, že taktituješ >:-[] Z čehož jsi tu už obviňovám tuším byl, ikdyž taky s nadhledem. Ale znáš to, na každém šprochu... >:D
    Ale já vím, vy tady hodnotíte hlavně ty nápady a na provedení fotky často neberete ohled (ikdyž těch nápadů v tomto kole taky moc nebylo), pak tomu ale neříkejme fotosoutěž ;-) >:-[] >:-[] (já to na FB označuji jako sranda-fotosoutěž, fotosoutěž vypadá opravdu jinak). Akorát že do toho ještě pak promlouvají různé antipatie či smypatie k uživatelům, nebo koncernovým značkým >:D

P.S. Osobně si taky myslím, že u této fotky to chtělo fotit s bleskem >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…