Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.07.15 16:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
No zadní sedačky mají tak 18 kg a Honza tak 85-90 kg >:D >:D No ještě mám o 15 kg lehčí kola, dobře ;-)
Ale je fakt, že kvalifikaci na Carbonii jsem jel jak bez spolujezdce (normálně tam mám z 90% drahou polovičku), tak bez zadních sedaček, bez rezervy a bez zvedáku >:-[] -
Covenant 02.07.15 15:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Thomasino
Proto taky píšu přibližně jako Tomasino.... ale nemáš vzadu sedačky, tak to se váze Honzy Červenky vyrovná >:-[] ..... v některých pasážích jsem tě naopak dojížděl (nemyslím rovinku)...tzn těším se až to porovnáme a pojedeš si to svoje, bez toho aby tě koučoval Honza a volil ti jinou stopu ;-)
PS: Možná ty Cupy drží, ale až tak nevydržely, tzn pokud by Advany snesly víc, přijdou mi pro hoby ježdění jako lepší volba.
-
Thomasino 02.07.15 15:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Covenant zapomněl dodat, že Thomasino tou dobou jezdil s Honzou Červenkou a jeli jsme jen na 90% >:-[] Ale jasně, zásádní rozdíl je v gumách, takže se Supersporty, alespoň zatím na předku, to bude držet o kousek lépe.
Covenant, tady jsou ty dvě hodně rychlé kvalifikační kola z CarboniaCupu, co jsem včera konečně "střihnul" ;-) Ale stále je tam spousta malých chybiček, z aktuálního času 2:37,3 by to mohlo časem jít po 2:35 :-) Ale mám dojem, co jsem koukal na časy na těch Advanech AD08R, že ty Cup2 drží o dost lépe! :-O
[odkaz]
P.S.: gratulace pro WL za vítězství :yes: -
Covenant 02.07.15 15:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
iudex
Když jsem jezdil tu druhou jízdu přibližně stejně rychle jako Tomasino, tak ty BRIDGESTONE dostaly dost za uši, po 3 kolech už dost tekly a musel jsem Toma dohánět na motor nebo jet úplně jinou stopu, jemu to krásně drželo, mě už ne....tak jsem se rozhod dvě pošetřit na zadní nápravu a na předek obuju ty M. Super sport...uvidím jak budou fungovat a pokud vydrží, dokoupím ještě dvě....pokud ne, tak ještě je možnost ty Advany co ma Tom na předku, ale ty mají hodně tvrdé bočnice a jsou to spíš už semi slic a přeci jen auto slouží spíš na denní ježdění, tak to bych ještě zvážil. -
iudex 02.07.15 13:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Blahoželám víťazovi i ostatným medailistom, good job. Palec hore všetkým zúčastneným už len za to, že ste sa na to nevyflákli (ako ja), ale i fotky samotné boli solídne a vzácne vyrovnané. Ja ako obvykle mám najlepšie úmysly nabudúce sa zúčastniť, tak snáď bude téma zaujímavá a zrealizovateľná.
Cov: ešte v nedeľu si hovoril o kúpe gúm na jar, čo to, že si kúpil rovno teraz? -
woody-alien 01.07.15 22:14
« Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Hlasováním bylo rozhodnuto o tomto pořadí v červnovém kole Fotosoutěže:
1. white label - 36 bodů
2. Kubass - 20 bodů
3. Thomasino, Vranis - 14 bodů
--------------------------------------… />4. Emel - 0 bodů
Gratulace vítězi a díky všem za účast. A taky všem, kdo hlasovali. ;-)
První tři (čtyři) se dohodnou na novém tématu pro Červenec 2015. -
woody-alien 01.07.15 11:35
« Woody´s choice - Konec hlasování dnes 22:00
1. white label
2. Kubass
3. Thomasino
Především jsem svedl neuvěřitelný vnitřní boj mezi 1. a 2.místem. Než jsem dopsal příspěvek, pořadí jsem ještě několikrát prohodil, ale nakonec je to takhle.
white label - moc jsem nevěřil vlastním očím, když jsem fotku viděl poprvé. >:D Co k tomu dodat - je to explozivní. Velké uznání za odvahu i provedení. :yes: Jenom už nejspíš nikdy nebudeš moct kandidovat na prezidenta. >:-[]
Kubass - povedené retro, to se neomrzí. Potěší vyladění detailů v podobě stylového oblečení. Tohle by snad trumfnul jedině náš místostarosta, kterej jezdí na golf Pragovkou Lady, v dobovém oděvu a obzvlášť při pohledu na klobouk jeho manželky mi padá čelist až na zem. >:D
Thomasino - v podstatě bych opisoval to, co napsal iudex. ;-) -
Thomasino 30.06.15 19:44
« Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
...ještě jedno foto z nedělního Slovakiaringu a "zdejší" okruhová letka HotHatchů pěkně pohromadě >:-[] Megane R.S. Cup, Leon Cupra 280, Golf GTI Performance..
[odkaz]
Plus povedené jízdní foto Megouše na cílovce, za které ještě jednou velké díky iudexovi. Tady je vidět, že fotit fakt umí. Pěkný panning :yes:
[odkaz]
P.S.: myslím, že jak Mojito, tak iudex ty fotky okomentovali celkem trefně, alespoň takto podobně to vidím já :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.06.15 19:01
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Ve zkratce pořadí / důvod
1.white label / kompozice, hra stínů a světel na nohách, rozostřený pozadí, odvaha modelky- je to na hraně, podexponování je fajn, kvůli představivosti. Minus je, že se do takové kompozice nehodí auto
2.thom / slušná modelka i kompozice. Mínus je špatná zvolená clona, chtělo by to ořez fotky a možná to mohlo být bez helmy
o fous
3.kubass / fajn kompozice i oblečení modelky, kdyby se díky špatnému postprocesu "nerozsypala" obloha i mraky + šum na fotce, tak bych dal druhej flek. Technicky se to prostě moc nepovedlo
4. vranis / kdyby to nebylo, bůhví proč, tak zešikma, tak možná bedna
-
Thomasino 30.06.15 17:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Přesně, nemá smysl to řešit a pitvat >:-[] Ikdyž chápu, že někteří zde hodně rádi diskutují a něco řeší >:D Jde o hov... Kdybych byl zase takový ješita a tak moc mě šlo o výhru, byl bych proti posunutí přihlašování fotek a bednu bych měl ze tří fotek jistou ;-) >:D
P.S.: A jestli tady někdo opravdu umí fotit (beru to dlouhodobě podle stylu fotek a kvality, neberu teď kdo dá větší pí.čo.vi.nu), tak je to iudex a občas WL.. -
woody-alien 30.06.15 17:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
wl: Kdo nechce vidět, nevidí. Já mám v dobré paměti, jak ses minimálně dvakrát svým hlasováním na poslední chvíli připravil o umístění a vzešlo z toho buď sdílené místo (tuším že to bylo se Zipem2016) nebo rovnou posun o příčku dolů. Ale tohle je debata tak někam na první stupeň ZŠ, nechápu....

[odkaz]
[odkaz]