Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.07.15  22:59

« Re: Nové téma

Tak dejme širší dvouměsíční téma:
    "Moje auto a prázdninový foto lov"
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 13.07.15  21:12

« Re: Nové téma

woody-alien
    Tě bůh předsedo, to je taky dost že ses ukázal...toho 25.7 s tebou počítám >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.07.15  20:23

« Nové téma

Padly už sice nějaké návrhy, ale myslím, že je načase stanovit přesné znění tématu pro Červenec, případně i Srpen 2015. Tak se "bedňáci" dohodněte... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.07.15  22:18

« Kupte si nový FASTER, stojí to za to !! :-)

Rozhodně DOPORUČUJI si koupit nové číslo časopisu FASTER, který je skoro takový RENAULT SPORT speciál !! :-)
    Skvělý test Megana R.S. 275 Trophy-R od Jakuba Rejlka, srovnávačka R.S. 275 Trophy s Leonem Cupra PP na okruhu v Mostě, pak srovnávačka R.S. Trophy-R, R.S. Trophy a R.S. 265 Cup. K tomu test Clio Wiliams a test Megana GT 220 kombi. Zajímavý je také rozhovor s Romanem Sládkem z Renault ČR, jako projektovým manažerem Renault Sport pro ČR a SR. Čeká vás také rozhovor s Tomášem Engem, nebo článek o PRAGA R1R, mimochodem s motorem Renault Sport z Megana R.S.
    Tady máte 3 rychlé náhledy ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.07.15  19:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Z čeho jsem byl ale překvapený i když se ty gumy přehřívaly, tak skoro neubyly...přeměřoval je v pneuservisu a pořád tam bylo cca 3-3,5mm a 6mm....myslel jsem, že to bude doleko horší, potom všem.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.07.15  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

To je celkem normální postup (pokud někdo jezdí jen občas na okruh), že se dají jen na předek gumy co zvládnou na okruhu mnohem více, zadek se u našich předokolek "jen tak vozí" a přehřívá se mnohem méně (ale když začneš honit vteřiny jako já, potřebuješ i vzadu dobré gumy! Zvláště zatáčka 6 "šnek" na SK Ringu).
    Na GTI jsem také měl lepší UHP gumy Kumho taky jen vpředu a znám hodně lidí, co celý rok jezdí vpředu Advany AD08 nebo AD08R a vzadu postupně dojedou původní letní gumy na dvakrát >:-[]
    Značka ideál je mít dvě sady kol, jedny běžné letní a druhé vyloženě okruhové s nějakými Toyo R888 apod. a před každým okruhem to vyměnit, ale popravdě většinu lidí tohle dlouho nebaví, nebo nemá čas či sílu jezdit pokaždé do pneuservisu to nechat vyměnit. Taky to něco stojí. Ale zase si nekazíš letní gumy a bordel co se na ně nabalí na okruhu a co se tam drží klidně několik týdnů, tak ten pak neřešíš ;-)
    Taky jsem Covenantovi říkal, že je dobré mít pak druhou sadu na okruh >:D
    Akorát že jak si člověk jednou zvykne na to, jak dobře drží lepší UHP gumy jako Advany AD08, nebo i ty SuperSporty, tak obyčejné letní gumy, byť nějaké CSC3, CSC5 atd., už prostě nechce! >:D >:D

P.S.: Ale na mě nekoukejte, já jsem v tomto extrém a raději koupím za jednu sezonu 2-3 sady pořádných gum, jen aby to kuwa drželo!! >:D

P.S.S.: Nezapomeňte si koupit nový FASTER, od včerejšího večera je k dostání a je tam skvělý test MRS Trophy, Trophy-R a Leonu Cupra :-) A další...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.07.15  13:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

white label
    Jojo máš pravdu špatně jsem to napsal..jen dvě další gumy.
    Každopadně jsou to pořád ještě jen vylepšené UHP gumy, přeci jen na okruh nejezdím často jako Tom a chci se jen malinko vybláznit a auto vydrželo :-)

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.07.15  13:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Cov
    Ještě jednu sadu? Asi myslíš spíš, že dokoupíš druhou půlku sady. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.07.15  13:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Leg, Brandon Walsh

Zní to logicky a taky jsem to tak udělal. Zajel jsem nejdřív do pneuservisu a gumy dobře zkontroloval...po 8 tisících měly předky 3-3,5mm a vzadu 6mm a všechny čtyři byly perfektně zajeté, tak se mohl prohodit zadek za předek, než jsem vyjel na Slovakia ring.
    Fungovalo to první půlhodinu, kdy mě učil a seděl vedle mě Jan Červenka a jezdilo se tak na 70%, pak půlhodina pauza a druhá půlhodina už v ostrém tempu za Thomasinem....gumy to vydržely tak 3 -4 kola a pak už předky dost klouzaly. Proto jsem koupil tyhle super sporty, které by mněly vydržet podstatně víc a nemělo by to být takové trápení.

7.8 jedem na Slovakiaring nespíš znovu...uvidím jak to bude fungovat, na zadku budu dojíždět ty původní sady....je možné že auto bude malinko přetáčivé, ale to by nemusel vadit..všechno je to o vyzkoušení, pokud uvidím, že i při běžném okreskovém ježdění zasahuje kvůli ulítanému zadku příliš stabilizace koupím přinejhorším ještě jednu sadu gum na zadní nápravu.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.07.15  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

presne taká otázka napadla aj mňa, prípadne po zábehu sa dajú na extra disky a budú na okruh ?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 10.07.15  10:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Cov - (asi blbá) otázka: prečo si obul len predné gumy? Nie je lepšie operatívne prehadzovať pneu medzi nápravami tak aby opotrebovávali +- rovnako a potom zasa kúpiť celú sadu?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.07.15  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Tak dnes obuty dvě nové přední papuče pro Cupru, michelin pilot supersport, bočnice jsou dost jiné a o něco vyšší než u klasických UHP...jsem zvědavý jak budou fungovat až se zajedou a budu na ně moct zatlačit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.15  23:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

To bys tam musel vozit aspoň karimatku, ale ta taky něco váží... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.15  22:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Právě proto si tam případné slečny mohu rovnou položit a místa je tam habakuk !! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.15  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Tak hlavně tam nemáš tu zadní sedačku... !
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.15  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Naopak tam mám vzadu výrazně více místa než v třeba v GTI ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.15  17:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

No jo, to je něco, co ti ve tvé Megí rozhodně nehrozí... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.07.15  17:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Že ty zase myslíš na sex na zadním sedadle ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.15  15:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Jsem taky pro (pomalu tradiční) prázdninové spojení.
    Buď dáme zase nějaké širší prázdninové téma, nebo obnovíme další z těch starších, teď by bylo na řadě "Auto a dítě/děti", přičemž dítě/děti tam může/mohou být i pouze nepřímo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.07.15  15:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Btw. čo s fotosúťažou, kedy bude nová téma?
    A keďže je už ôsmeho a leto zvykne byť slabé na účasť, nespojíme rovno oba prázdninové mesiace?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…