Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.07.15  10:48

« Re: OT: porovnanie stredného mainstreamu

iudex
    Taky jsem to v Motoringu sledoval...brácha uvažuje o tom Mondeu na operativní leasing.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.07.15  10:42

« OT: porovnanie stredného mainstreamu

Malý offtopic: na motoringu porovnávali nový Superb, Passat a Mondeo, a to spôsobom ideálnym pre danú kategóriu: cestou do Chorvátska: [odkaz]
    A hodnotenie je pomerne zaujímavé, najmä vo vzťahu k Mondeu, ktoré nečakane vychválili. Obvykle sa totiž v testoch Mondea zvýrazňujú nedostatky ako dramatické a aj woody nad ním zlomil palicu, v kontexte triednych konkurentov sa to ale nejaví ako problém (interiér, úbytok priestoru), naopak komfortom poráža aj konkurenciu s adaptívnymi tlmičmi a niektoré ospevované vlastnosti konkurencie (napr. priestor vzadu v Superbe) sa tak nejavia. Hlavne prekvapilo Mondeo motoricky, keď aj s o 10k slabším motorom a 100kg nadváhou stíhalo konkurencii ako dynamikou, tak i spotrebou. Zaujímavé video (minimálne pre mňa, keď tieto autá prichádzajú do budúcna do úvahy).
  • « 01 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 20.07.15  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chvilka napětí

WL: Nebo jak by řekl Janek Rubeš, cesta taxíkem z centra Prahy... >:D 8-s

Než to sem woody dá, bude už diskuse zaspamovaná úchylnými odbočkami. >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.15  19:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chvilka napětí

Bully
    To jo, ale to se dá napsat třeba i o zapůjčení sportovního vozu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 20.07.15  17:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Chvilka napětí

wl:
    jisteze Irenka >:D Je to jista sluzba za pevnou taxu, bez vedlejsich poplatku, co casto vyjdou mnohem draz >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.15  15:36

« Re: Re: Re: Re: Chvilka napětí

Bully
    Pokud stačí na chvilku nějaká ta Irenka, tak jo...
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.15  15:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Chvilka napětí

Th
    Nemusí..., nehledě na to, že zájem musí být oboustranný..., ale to zrovna tobě (starému ešmírákovi) nemusím dlouze vysvětlovat. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.15  14:57

« Re: Re: Re: Re: Chvilka napětí

WL - no to jo, ale ne každý si ji pak hned musí vzít, jako ty ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 20.07.15  12:14

« Re: Re: Re: Chvilka napětí

woody: "Pane řidiči, tady máte k tomu doklad, schovejte si ho pečlivě před manželkou..." >:D

Police byla správně, ty jazyky jsou holt zrádné. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 20.07.15  11:10

Za ty penize si muzes dovolit byt i na dvacitce >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.15  10:21

w-a
    Být ve čtyřiačtyřiceti na ("zakázané") třicítce je spíš záviděníhodné, klidně i s pokutou... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.07.15  09:48

woody tak toto je svinstvo, merať na 30 ke >:-[]
    nedávno som leštil superb combi,trochu sme sa naťahovali s majiteľom o cenu, nakoniec som mu prikívol , na druhý deň sme sa večer stretli , porozprávali sa a vravel mi, že ju bol trochu otestovať, predbehol slovenskú "cobru" a zaplatil 500 Euro pokutu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.07.15  09:01

« Re: Re: Chvilka napětí

šmoula: Trefa ! >:D Vítězem je Dokker. Já snad padnu, naměřili mi 44 km/h na třicítce. Ty woe, no ostuda petrolheadů v originále. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.07.15  22:42

« Re: Chvilka napětí

... policie. >:-[] (ne police sakra... :D )

Tak to vy jste ten pachatel - pošťácký raubíř - v Dacií! >:D
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.07.15  22:32

« Chvilka napětí

Tak zřejmě zítra přidám jeden nesoutěžní "foto lov". Určitě to bude hezká fotka, fajnový detail i s řidičem.....ovšem jsem docela napnutej, které moje auto to bude. Většina by možná vsadila na GTI, ale nevylučuji ani překvapení. Po ránu se stavím na poště, otevřu obálku a dramaticky pronesu "and the winner is...". >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.07.15  16:05

« Re: Re: Nové téma

iudex
    Žena má (vždycky) pravdu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.07.15  15:56

iudex
    Tak to pro tebe mám dobrý typ....kdybys chtěl, mám doma jedničkovou Oktávku 1,9TDI Laurin a Klement, sesle vepř, fialky a na hlínách >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.07.15  11:33

25.7. Woody ?? Tak to vás pak čekám 27.7. v Brně na jízdách >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.07.15  08:12

« Re: Nové téma

Dobrá, široká téma, to sa už nik nemôže vyhovoriť, že nemal žiadnu ideu.
    Btw. škoda, že som tému nevedel cez víkend, mohol som mať už odfotené; bol som doslova na foto-love, konkrétne divých vtákov pri Neziderskom jazere (mimochodom veľmi odporúčam, také malé stredoeurópske Serengeti: [odkaz] ).
    P.S. Včera sa moja petrolheadská istota otriasla v základoch: manželka mala z požičovne auto (nejakú mutáciu Fiatu 500, tuším X alebo niečo podobné) a veľmi si pochvaľovala, okrem obratnosti a manévrovateľnosti v meste prekvapivo aj motor, vraj bol živý a výkonný a po presadnutí do Mondea jej jeho motor pripadal lenivý, bez ťahu v nízkych otáčkach; zavŕšila to úvahou, že jej vlastne viac vyhovuje dízel a najbližšie auto by sme mohli kúpiť nafťák. No Sodoma Gomora. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.07.15  05:20

« Nové téma

wl: OK. Takže vyhlašuji téma pro Červenec/Srpen 2015:

MOJE AUTO A PRÁZDNINOVÝ FOTO LOV

Zadání je prosté. Vyfoťte něco zajímavého se svým autem. ;-)

Přihlašování začne 15.7.2015 a potrvá do 25.8.2015. Kdyby čistě náhodou bylo už v průběhu července přihlášených "neúrekom", můžeme operativně vyhodnotit soutěž už za červenec a srpen dát zvlášť. Lovu zdar. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…