Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 28.07.15 18:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Cov: Hezký, tak vám nakonec počasí přálo. U nás to bylo hodně proměnlivý (a zůstává ostatně až doposud). Chvilku krásně, chvilku ceďák. Což mě zrovna v tu sobotu při práci, kterou jsem potřeboval udělat, moc nepotěšilo. A dneska jsem chtěl umýt jedno, možná i dvě auta a po krásném úvodu dne zase to samý, bouřka a ceďák.
Když tak mi pak pošli do SZ, kudy jste jezdili. -
AUDIRS6 28.07.15 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Vidis, a mas namet na dalsiu fotosutaz ! :
Co najbizarnejsie ste videli na okruhu ? >:D >:D >:D >:D
Samozrejme ze kvalita fotiek zo screenshotov z videa by asi nebola nejaka extra, ale zabava by to mohla byt slusna - a hadam aj o tu ide...ci ? ;-)
Hmmm...len pravdepodobne by to asi dost zuzilo okruh zucastnenych v sutazi... ;-\
PS: Nevedel som, ze v Roznove nieje dobra zmrzlina >:-[] U nas je dobra - ked si budete robit vylet na Makov - skocte do Bytče - tam je najlepsia siroko daleko ;-) -
woody-alien 28.07.15 18:23
« Re: Fotka
Emel: To je ze země, kde je benzín o třetinu dražší než nafta ? ;-)
Btw: Absolvoval jsem v posledním měsíci celou řadu výletů po vlastech českých a asi nejvíc se mi líbil výlet na Drábské světničky kousek od Mnichova Hradiště. Kdo tam ještě nebyl, doporučuju. Výstup od parkoviště je až překvapivě přívětivý a bez problémů ho zvládly i děti ve věku 7 a 4 roky. V některých pasážích jsem tedy musel jít "na štorc", protože jsem se jednoduše rameny nevešel >:D , ale tam nahoře to stálo fakt za to. :yes: [odkaz]
Naopak největší pruda byl Bezděz. Nikoliv kvůli úmornému vedru a těžší cestě, ale přímo na hradě otravovaly milióny a milióny much. Dokonce i na vrcholu věže. Bylo to jak z céčkové americké produkce "Attack of the Killer Flies". >:-[] Stálo mě pak velké množství "o dost horší než Rožnovské" zmrzliny účastníky výletu ukonejšit. :-) A přítomní šermíři, obtěžkáni železnými košilemi, vedrem téměř kolabovali, takže i jejich vystoupení dalo vzpomenout na klasiku americké kinematografie - Night of the Living Dead. ;-) -
Covenant 28.07.15 17:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
woody
Až to bude aktuální, tak mám kontakt na jednu slovenskou firmu s dobrýma referencemi, co umí poladit ten náš motor, ladí přímo na míru auto ti nejdřív odbrzdí a změří sériový výkon na brzdě před úpravou pak nahraje soft, znovu změří a pak případně doladí drobné korekce pruběhu...cena cca 450 EURO (12600Kč)....taky o tom uvažuju, hodnoty dokážou i větší něž má Libor, ale šel bych do podobného jako má on aby to gumy ještě přenesly. Jinak už jezdí par Cuper odladěných na 450koní, ale to je dobré tak na nahánění na Německé dálnici kdy pak zvládnou jet +- i 300Km
-
iudex 28.07.15 17:05
« Re: Re: Sobotního výlet a sraz
Tom: zaujímavé. Aj to má nejakú symboliku (t.j. existuje nejaký Martini Racing team), alebo je to čisto vizuálna záležitosť? Ak by som riešil nejaký polep, išiel by som cestou niečoho nenápadnejšieho na spodnej strane bokov, len v jednej farbe, maximálne nejak takto (môj kostrbatý pokus): [odkaz] -
Thomasino 28.07.15 15:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
No jooo, máš pravdu, já tam nechal i dvě chladící kola na konci a nestřihnul to >:D
Pípání na otáčky mám schválně posunuté o kousek dolů, abych měl čas na přeřazení a nebo to chvilku ještě podržet, což je někdy rychlejší než na chvilku řadit šestku. Na druhou stranu nechci to hrotit do maximálních otáček zbytečně často, on ten výkon a krouťák tam nahoře už stejně moc není a dřívějším přeřazením se lépe využije pásmo krouťáku. -
Thomasino 28.07.15 15:36
« Re: Sobotního výlet a sraz
A vůůůbec, jakej tuner ?? >:D
Dneska jsem přidal aspoň 20 koní tímto ;-) :-)
[odkaz]
- na tom slunku na některých fotkách ta červená vypadá hodně do růžova. Ona teda bohužel má nádech do růžova, chtěl jsem to více červené, ale oni byli moc aktivní a našli si přesné specifikace Martini Racing, protože před pár týdny polepovali závodní 911 ve větším rozsahu a taky Martini -
Covenant 28.07.15 15:22
« Sobotního výlet a sraz
iudex, Thomasino, woody
Je to tady samý tuner...jeden výfuk, druhý už 300 koni a o Tomovi ani nemluvím...to abych tam taky našel ještě nějaké koně >:-[]
Jinak tady jsou fotky ze sobotního výletu a srazu ...cca 20 aut a 200km v ostrém tempu a pěkném svezení po okreskách okolo Žďáru nad Sázavou (většina foto zatím převážne Tomova práce, budou možná pak i videa) ;-)
[odkaz] -
AUDIRS6 28.07.15 15:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Na videu cas 10:30 - dal si ho dole.
Cas od 12:00 - radis v ovela nizsich otackach, netlacis sa na obrubniky....
Cas 13:08 - vratila sa pred teba ta 911...
a az v case cca 13:50 - asi koli najazdu do dalsieho rychlejsieho kola si tomu trochu znova prikuril.
btw.: mas Megieho este v zaruke ? Ak nie, skus aspon 1 malu pomocku - posunutie rev.limitera vyssie - v niektorych zatackach by si este potreboval par stovak potocit a radit az za nimi... ;-) -
Thomasino 28.07.15 14:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Proč? Všechny 4 kola podobné časy s minimální odchylkou, ale první dvě byla o chlup rychlejší ;-) Nicméně při předjíždění se vždy nějaký ten čas ztratí 8-s Ta 911-tka mě brzdila ve dvou zatáčkách už před tím, pak jsem jí to tam už pustil na vnitřek a ona mě tam nechala jít, ale taky se tím ztratí nějaká půlvteřinka. -
iudex 28.07.15 14:19
« Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Brandon: tá firma a-m-a naozaj vyzerá seriózne a asi už majú nejaké renomé a dosť zákazníkov, lebo najbližší voľný termín mi ponúkli až 5.10. Naviac férovo povedali, že homologáciu nemajú (a na Slovensku ju nemá nikto), vraj normu 98 dB zvládnu aj s verziou bez tlmiča a práca je už v cene. Budem nad tým vážne uvažovať, predsalen dať 2000 a 600 eur za výfuk je rozdiel, na druhej strane v októbri mávam najviac práce a nemôžem si dovoliť zostať 3 dni bez auta. Pouvažujem. [odkaz] [odkaz]

Kde přesně v Bytči? To je "kopečková" zmrzlina? Tu dělají místní Slováci, nebo nějací Albánci apod.?