Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 29.07.15 08:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
K téme zmrzlina: s každou ďalšou vyskúšanou zmrzlinou sa presviedčam o tom, že nájsť dobrú zmrzlinu je skoro zázrak a pri kopčekovej skoro nemožné. Aj včera som si išiel dať po obede zmrzlinu a na odporúčanie kamarátky o "dobrej zmrzke od Juhoša" som bol opäť sklamaný. V Trnave skrátka nie je jediná dobrá kopčeková zmrzlina a za dobrú (aj keď nie vynikajúcu) sa dá označiť len jediná, a to točená.
woody: k téme umytie auta: minule som skočil do (bezdotykovej) umývačky, hovorím si, pekné počasie hlásia, auto mi vydrží dlho čisté. Nasr...dilo ma už to, že automat mi nevydal drobné, ale dobre. Cestou do práce som išiel vedľa stavby "trnavského Nou Campu", futbalového štadióna, kde práve vo veľkom rezali betón, čiže do práce som prišiel s peknou súvislou vrstvou betónového prachu. A keď po práci prídem k autu, tak vyzeralo, akoby som parkoval pod hniezdom mnohopočetnej rodiny bocianov; také množstvo sr.čiek som snáď v živote nevidel. 8-s Predvčerom som si teda návštevu umývačky zopakoval znovu a dnes leje. 8-s Vanitas vanitatum et omnia vanitas. -
white label 29.07.15 00:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
RS6
Ty odkazy z googlu mi nejedou a v mapách jsem to našel jen z půdorysu.
Zatím mě žádná "jugoslávská" zmrzlina nedonutila přijet s termoskou, takže jsem docela zvědavý.
Ale třeba v Itálii jsou gelaterie (samozřejmě zdaleka ne všechny), kam bych si termosku rád vzal. ;-) -
AUDIRS6 28.07.15 23:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Jasne ze "kopečková" zmrzlina od "Juhošov". Totziz - mojho kamarata byvala zena ( rozviedli sa ) tak to je jej stryko, ci kto...Neviem ci Bosniaci, ale tak sa mi zda. :-)
Dufam ze odkaz na googlemaps ti pojde, ak nie, daj potom vyhladat do googla Jadran zmrzlina, Bytča. ;-) Garantujem ti, ze po okostovani budes plnit vsetky termosky a od stareho pytat recept ! >:D :yes:
[odkaz]
Plus fotecka zo streetview - priamo ta jeho zmrzlinaren aj s dvoma spokojnymi zakaznikmi vonku >:D
[odkaz]
Vdaka tomu, ze uz je vedla Lidl, tak uz aj parkovat poväcsinou je kde v pohode ( aj ked ja som zvykol priamo na ceste pri branicke ) a vnutri to ma defakto cukraren so vsim vsudy, takze da sa tam v pohode posediet aj s rodinkou ... ;-) -
woody-alien 28.07.15 18:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Cov: Hezký, tak vám nakonec počasí přálo. U nás to bylo hodně proměnlivý (a zůstává ostatně až doposud). Chvilku krásně, chvilku ceďák. Což mě zrovna v tu sobotu při práci, kterou jsem potřeboval udělat, moc nepotěšilo. A dneska jsem chtěl umýt jedno, možná i dvě auta a po krásném úvodu dne zase to samý, bouřka a ceďák.
Když tak mi pak pošli do SZ, kudy jste jezdili. -
AUDIRS6 28.07.15 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Vidis, a mas namet na dalsiu fotosutaz ! :
Co najbizarnejsie ste videli na okruhu ? >:D >:D >:D >:D
Samozrejme ze kvalita fotiek zo screenshotov z videa by asi nebola nejaka extra, ale zabava by to mohla byt slusna - a hadam aj o tu ide...ci ? ;-)
Hmmm...len pravdepodobne by to asi dost zuzilo okruh zucastnenych v sutazi... ;-\
PS: Nevedel som, ze v Roznove nieje dobra zmrzlina >:-[] U nas je dobra - ked si budete robit vylet na Makov - skocte do Bytče - tam je najlepsia siroko daleko ;-) -
woody-alien 28.07.15 18:23
« Re: Fotka
Emel: To je ze země, kde je benzín o třetinu dražší než nafta ? ;-)
Btw: Absolvoval jsem v posledním měsíci celou řadu výletů po vlastech českých a asi nejvíc se mi líbil výlet na Drábské světničky kousek od Mnichova Hradiště. Kdo tam ještě nebyl, doporučuju. Výstup od parkoviště je až překvapivě přívětivý a bez problémů ho zvládly i děti ve věku 7 a 4 roky. V některých pasážích jsem tedy musel jít "na štorc", protože jsem se jednoduše rameny nevešel >:D , ale tam nahoře to stálo fakt za to. :yes: [odkaz]
Naopak největší pruda byl Bezděz. Nikoliv kvůli úmornému vedru a těžší cestě, ale přímo na hradě otravovaly milióny a milióny much. Dokonce i na vrcholu věže. Bylo to jak z céčkové americké produkce "Attack of the Killer Flies". >:-[] Stálo mě pak velké množství "o dost horší než Rožnovské" zmrzliny účastníky výletu ukonejšit. :-) A přítomní šermíři, obtěžkáni železnými košilemi, vedrem téměř kolabovali, takže i jejich vystoupení dalo vzpomenout na klasiku americké kinematografie - Night of the Living Dead. ;-) -
Covenant 28.07.15 17:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
woody
Až to bude aktuální, tak mám kontakt na jednu slovenskou firmu s dobrýma referencemi, co umí poladit ten náš motor, ladí přímo na míru auto ti nejdřív odbrzdí a změří sériový výkon na brzdě před úpravou pak nahraje soft, znovu změří a pak případně doladí drobné korekce pruběhu...cena cca 450 EURO (12600Kč)....taky o tom uvažuju, hodnoty dokážou i větší něž má Libor, ale šel bych do podobného jako má on aby to gumy ještě přenesly. Jinak už jezdí par Cuper odladěných na 450koní, ale to je dobré tak na nahánění na Německé dálnici kdy pak zvládnou jet +- i 300Km