Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.15  11:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Mě by zajímalo, kolik s tím zejede na Slovakiaringu, abych mohl "seštelovat mířidla" a věděl kolik mám ještě rezervu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.07.15  09:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Niečo (nielen) pre Thomasina: Rasťo Chvála (sám vlastník MRS) testuje Megane RS Trophy: [odkaz]
    Btw. že Rasťo je pán šofér, potvrdzuje aj video z jeho rýchlostnej skúšky na Rallye Tatry: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.07.15  09:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

iudex k umývaniu zo včera, trojdňová korekcia laku, pár minút po odovzdaní začalo pršať a prší doteraz >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.07.15  08:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

K téme zmrzlina: s každou ďalšou vyskúšanou zmrzlinou sa presviedčam o tom, že nájsť dobrú zmrzlinu je skoro zázrak a pri kopčekovej skoro nemožné. Aj včera som si išiel dať po obede zmrzlinu a na odporúčanie kamarátky o "dobrej zmrzke od Juhoša" som bol opäť sklamaný. V Trnave skrátka nie je jediná dobrá kopčeková zmrzlina a za dobrú (aj keď nie vynikajúcu) sa dá označiť len jediná, a to točená.
    woody: k téme umytie auta: minule som skočil do (bezdotykovej) umývačky, hovorím si, pekné počasie hlásia, auto mi vydrží dlho čisté. Nasr...dilo ma už to, že automat mi nevydal drobné, ale dobre. Cestou do práce som išiel vedľa stavby "trnavského Nou Campu", futbalového štadióna, kde práve vo veľkom rezali betón, čiže do práce som prišiel s peknou súvislou vrstvou betónového prachu. A keď po práci prídem k autu, tak vyzeralo, akoby som parkoval pod hniezdom mnohopočetnej rodiny bocianov; také množstvo sr.čiek som snáď v živote nevidel. 8-s Predvčerom som si teda návštevu umývačky zopakoval znovu a dnes leje. 8-s Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.15  00:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

RS6
    Ty odkazy z googlu mi nejedou a v mapách jsem to našel jen z půdorysu.
    Zatím mě žádná "jugoslávská" zmrzlina nedonutila přijet s termoskou, takže jsem docela zvědavý.
    Ale třeba v Itálii jsou gelaterie (samozřejmě zdaleka ne všechny), kam bych si termosku rád vzal. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 28.07.15  23:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Jasne ze "kopečková" zmrzlina od "Juhošov". Totziz - mojho kamarata byvala zena ( rozviedli sa ) tak to je jej stryko, ci kto...Neviem ci Bosniaci, ale tak sa mi zda. :-)
    Dufam ze odkaz na googlemaps ti pojde, ak nie, daj potom vyhladat do googla Jadran zmrzlina, Bytča. ;-) Garantujem ti, ze po okostovani budes plnit vsetky termosky a od stareho pytat recept ! >:D :yes:
    [odkaz]

Plus fotecka zo streetview - priamo ta jeho zmrzlinaren aj s dvoma spokojnymi zakaznikmi vonku >:D
    [odkaz]

Vdaka tomu, ze uz je vedla Lidl, tak uz aj parkovat poväcsinou je kde v pohode ( aj ked ja som zvykol priamo na ceste pri branicke ) a vnutri to ma defakto cukraren so vsim vsudy, takze da sa tam v pohode posediet aj s rodinkou ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.07.15  23:07

« Re: Re: Re: Re: Fotka

Ne-e... ale je to poblíž té země, kde je benzín o 30% dražší než nafta.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.07.15  23:02

« Re: Re: Re: Fotka

Emel: Jídlo mi moc nenapovědělo, ale 140 na dálnici....Polsko ?
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.07.15  20:51

« Re: Re: Fotka

Ne, to je země, kde se s rodinou najím za cenu jídla pro jednoho v lepší pražské restauraci a na dálnicích je 140. Tohle je teda od nejbližší dálnice dost daleko... vlastně je to dost daleko i od něčeho, co bychom nazvali u nás silnicí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.15  20:36

« Re: Re: Re: Sobotního výlet a sraz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.15  20:33

« Re: Re: Re: Sobotního výlet a sraz

Martini Racing polep na závodních autech je taková stará klasika, stejně jako třeba GULF :-)

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.15  20:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.07.15  20:29

RS6
    Kde přesně v Bytči? To je "kopečková" zmrzlina? Tu dělají místní Slováci, nebo nějací Albánci apod.?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.15  20:17

Zúžilo by se to tak na 3-4 lidi, takže vlastně skoro žádná změna! >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.07.15  18:29

Cov: Hezký, tak vám nakonec počasí přálo. U nás to bylo hodně proměnlivý (a zůstává ostatně až doposud). Chvilku krásně, chvilku ceďák. Což mě zrovna v tu sobotu při práci, kterou jsem potřeboval udělat, moc nepotěšilo. A dneska jsem chtěl umýt jedno, možná i dvě auta a po krásném úvodu dne zase to samý, bouřka a ceďák.

Když tak mi pak pošli do SZ, kudy jste jezdili.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 28.07.15  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Vidis, a mas namet na dalsiu fotosutaz ! :
    Co najbizarnejsie ste videli na okruhu ? >:D >:D >:D >:D
    Samozrejme ze kvalita fotiek zo screenshotov z videa by asi nebola nejaka extra, ale zabava by to mohla byt slusna - a hadam aj o tu ide...ci ? ;-)
    Hmmm...len pravdepodobne by to asi dost zuzilo okruh zucastnenych v sutazi... ;-\

PS: Nevedel som, ze v Roznove nieje dobra zmrzlina >:-[] U nas je dobra - ked si budete robit vylet na Makov - skocte do Bytče - tam je najlepsia siroko daleko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.07.15  18:23

« Re: Fotka

Emel: To je ze země, kde je benzín o třetinu dražší než nafta ? ;-)
    Btw: Absolvoval jsem v posledním měsíci celou řadu výletů po vlastech českých a asi nejvíc se mi líbil výlet na Drábské světničky kousek od Mnichova Hradiště. Kdo tam ještě nebyl, doporučuju. Výstup od parkoviště je až překvapivě přívětivý a bez problémů ho zvládly i děti ve věku 7 a 4 roky. V některých pasážích jsem tedy musel jít "na štorc", protože jsem se jednoduše rameny nevešel >:D , ale tam nahoře to stálo fakt za to. :yes: [odkaz]

Naopak největší pruda byl Bezděz. Nikoliv kvůli úmornému vedru a těžší cestě, ale přímo na hradě otravovaly milióny a milióny much. Dokonce i na vrcholu věže. Bylo to jak z céčkové americké produkce "Attack of the Killer Flies". >:-[] Stálo mě pak velké množství "o dost horší než Rožnovské" zmrzliny účastníky výletu ukonejšit. :-) A přítomní šermíři, obtěžkáni železnými košilemi, vedrem téměř kolabovali, takže i jejich vystoupení dalo vzpomenout na klasiku americké kinematografie - Night of the Living Dead. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.07.15  17:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

woody
    Až to bude aktuální, tak mám kontakt na jednu slovenskou firmu s dobrýma referencemi, co umí poladit ten náš motor, ladí přímo na míru auto ti nejdřív odbrzdí a změří sériový výkon na brzdě před úpravou pak nahraje soft, znovu změří a pak případně doladí drobné korekce pruběhu...cena cca 450 EURO (12600Kč)....taky o tom uvažuju, hodnoty dokážou i větší něž má Libor, ale šel bych do podobného jako má on aby to gumy ještě přenesly. Jinak už jezdí par Cuper odladěných na 450koní, ale to je dobré tak na nahánění na Německé dálnici kdy pak zvládnou jet +- i 300Km
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.07.15  17:39

« Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

AUDIRS6: OK. Nic to ale nemění na tom, že podobně zodpovědnej taťka může před dovolenou třeba v Mostě vyzkoušet, jak se bude na limitu chovat karavan. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.07.15  17:38

« Re: Re: Re: Re: Sobotního výlet a sraz

Tak myslím, že to iudexovo nevypadá zle, má to jen tak narychlo, ale když to udělá profík:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…