Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Emel 30.07.15 09:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
iudex: to srovnání je takové pochybné, tester se na první dobrou svezl na okruhu (který vypadá spíš jako motokárová trať), zadriftoval si s M4 a z výsledků v rámci jedné vteřiny dělá závěry. Ale jinak nic proti tomu že CTR evidentně bude dost rychlé. -
iudex 30.07.15 08:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
wl: bude to cat-back, teda časť za katalyzátorom, t.j. stredný tlmič, potrubie, zadný tlmič a koncovky. Do celého potrubia, t.j. vrátane zvodov a katalyzátora si netrúfam, naviac mi nejde o zvýšenie výkonu, ale len o ten lepší (trochu hlbší) zvuk, ideál by bol ako tento Remus: [odkaz]
Btw. Autoexpress porovnával na rovnakej trati a za rovnakých podmienok predokolku CTR, zadokolku M4 a štvorkolku RS3; víťaz je prekvapivý: [odkaz] -
iudex 29.07.15 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Leg: Tak som sa rozhodol, že idem do toho cat-backu u AMA, termín mám začiatkom októbra. Vraj robili už šestkové GTI a sedmičkové Rko, ale so sedmičkovým GTI budem prvý. Tak som sám zvedavý, ako to dopadne a aký bude prínos toho custom výfuku. :-) -
Brandon Walsh 29.07.15 14:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
please smile taktiež nadávam, že som si robil externe vysokú školu a mohol namiesto toho leštiť autá >:D ale aspoň majú rodičia radosť, že nie som jediná čierna ovca v rodine bez titulu. No smejem sa, že konečne študujem marketing nie len pre to, aby som nejak preliezol skúškou, je to pre mňa veľký relax, v práci vybavím x telefónov a y mailov a pri leštení si sadnem do garáže sám, do uší štuple, vedľa mňa lampa a idem si svoje >:D -
boost. 29.07.15 13:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Já jsem si taky pohrával s myšlenkou detailing businessu, ale kvůli škole to nějak nedopadlo, a taky se to tu celkem v okolí rozjel. Měl jsem s tím začít před dvěma lety, slovo detailing onehdá nikdo neznal. >:D -
Brandon Walsh 29.07.15 13:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
leg zatiaľ neleštím na plný úväzok, ako hovoria v game of thrones winter is coming >:D a nemôžem si dovoliť ostať cez zimu nedaj bože bez príjmu. No práve som objednal novú profi leštičku, aby som skracoval časy strávené v garáži. Záujem o to je až prekvapivo veľký, no na východe to často stroskotá na cene, niektorí si predstavujú sumu za vyleštenie nižšiu ako je cena materiálu. Veď mne to umyjú a aj vytepujú za 50 Euro. Toto boli reči aj otcovho známeho, tak sa otec naštval a prišiel za ním na svojom aute, statil reč a povedal ja práve idem od toho svojho, ale radšej auto nevytiahnem z garáže >:D -
Leg 29.07.15 12:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Brandon: človeče, ty máš tuším novú živnosť a leštíš na plný úväzok. :yes:
iudex: ešte k výfuku: AMA by som sa asi nebál, majú hodne dobrú povesť (taký malý slovenský Akrapovič :-) , nakoniec čakacia doba to potvrdzuje) a aj keď nie som priaznivcom garážového tuningu, tak v tomto prípade by som v tom nevidel problém - ak sa nebavíme o špičkových závodoch, tak vyrobiť a optimalizovať koncové potrubie výfuku nie je raketové inžinierstvo, +- jeden kôň výkonu v podstate nehrá rolu a vzhľad a zvuk ti spravia viacmenej podľa tvojich požiadaviek. Ale nechcem im robiť reklamu, ani ich nepoznám ani s nimi ja osobne nemám skúsenosť (aj keď v dobe, keď som si myslel, že bude treba vymeniť koncový tlmič na mojom aute som nad tým silno uvažoval), je to len taký tip s dobrou referenciou z viacerých strán. -
iudex 29.07.15 08:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
K téme zmrzlina: s každou ďalšou vyskúšanou zmrzlinou sa presviedčam o tom, že nájsť dobrú zmrzlinu je skoro zázrak a pri kopčekovej skoro nemožné. Aj včera som si išiel dať po obede zmrzlinu a na odporúčanie kamarátky o "dobrej zmrzke od Juhoša" som bol opäť sklamaný. V Trnave skrátka nie je jediná dobrá kopčeková zmrzlina a za dobrú (aj keď nie vynikajúcu) sa dá označiť len jediná, a to točená.
woody: k téme umytie auta: minule som skočil do (bezdotykovej) umývačky, hovorím si, pekné počasie hlásia, auto mi vydrží dlho čisté. Nasr...dilo ma už to, že automat mi nevydal drobné, ale dobre. Cestou do práce som išiel vedľa stavby "trnavského Nou Campu", futbalového štadióna, kde práve vo veľkom rezali betón, čiže do práce som prišiel s peknou súvislou vrstvou betónového prachu. A keď po práci prídem k autu, tak vyzeralo, akoby som parkoval pod hniezdom mnohopočetnej rodiny bocianov; také množstvo sr.čiek som snáď v živote nevidel. 8-s Predvčerom som si teda návštevu umývačky zopakoval znovu a dnes leje. 8-s Vanitas vanitatum et omnia vanitas. -
white label 29.07.15 00:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
RS6
Ty odkazy z googlu mi nejedou a v mapách jsem to našel jen z půdorysu.
Zatím mě žádná "jugoslávská" zmrzlina nedonutila přijet s termoskou, takže jsem docela zvědavý.
Ale třeba v Itálii jsou gelaterie (samozřejmě zdaleka ne všechny), kam bych si termosku rád vzal. ;-) -
AUDIRS6 28.07.15 23:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk
Jasne ze "kopečková" zmrzlina od "Juhošov". Totziz - mojho kamarata byvala zena ( rozviedli sa ) tak to je jej stryko, ci kto...Neviem ci Bosniaci, ale tak sa mi zda. :-)
Dufam ze odkaz na googlemaps ti pojde, ak nie, daj potom vyhladat do googla Jadran zmrzlina, Bytča. ;-) Garantujem ti, ze po okostovani budes plnit vsetky termosky a od stareho pytat recept ! >:D :yes:
[odkaz]
Plus fotecka zo streetview - priamo ta jeho zmrzlinaren aj s dvoma spokojnymi zakaznikmi vonku >:D
[odkaz]
Vdaka tomu, ze uz je vedla Lidl, tak uz aj parkovat poväcsinou je kde v pohode ( aj ked ja som zvykol priamo na ceste pri branicke ) a vnutri to ma defakto cukraren so vsim vsudy, takze da sa tam v pohode posediet aj s rodinkou ... ;-)