Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 31.07.15  21:42

« Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Thom: ja ti neviem, napríklad na bielom Boxsteri či bielom Focuse RS Martini polepy vyzerajú super, ale na sivom Megane pôsobia trochu divne - jednak Renault si moc s Martini racing ľudia moc nespájajú - ako iní poznamenali (aj keď určite lepšie ako napríklad emková trikolóra, to by bolo na Megane vyslovene smiešne >:D ) a jednak sa táto kombinácia na sivú moc nehodí.

Keby bolo na mne, snažil by som sa vymyslieť niečo, čo sa spája so značkou Renault a hodí sa k tvojej farbe. Napríklad Gordini style pruhy - dva zarovnané s osou volantu a v bledšom odtieni sivej. Celkovo by som na tvoju farbu aplikoval bledosivé polepy, na sivej metalíze by to spolu pekne ladilo a ani by to moc nekričalo, takže aj výrazné polepy by mohli pôsobiť celkom elegantne.

Inak sa mi páči aj francúzka trikolóra pri maske, akú môže mať 208 GTi: [odkaz]

Ale aj tak sú to len samolepky, bezvýznamná vec. Ja som len prednedávnom mal chuť niečo spáchať na svoje auto, ale na tú celkom výraznú modrú som nevymyslel nič , čo by spolu pasovalo a nevypadalo kolotočársky. No ale s tvojim autom by sa dalo krásne vyhrať - samo osebe pôsobí celkom racingovo, takže sa naň nejaký ten polep hodí a k farbe sa dá niečo pekné nakombinovať.

BTW 16.8. To vypadá dosť nepravdepodobne.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.07.15  09:30

Thomasino

Jasné trefím...když tak mě v Popradu navedou a dají tu správnou mapu ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.07.15  09:20

« Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Já myslel, že na Slovakiaring už teď trefíš i bez mapy! ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.07.15  08:38

« Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Thomasino
    A stihneme to do toho 16.8 i přemapovat? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.07.15  08:17

Ad SK ring: fajn, že ten pôvodne plánovaný termín 2.8. sa presúva, to som práve na dovolenke, ale 16.8. budem už doma a teda by som sa možno pridal tiež. Nemám síce rýchle pruhy ani nové gumy, ale tak snáď nedostanem kolo od Lotusu. >:D
    Btw. aj Leg spomínal, že by sa niekedy už pridal a dorazil gumy.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.07.15  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

+10 PS!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.07.15  00:16

No jo, Thomasino a jeho Rychlé pruhy, to už je klasika, skoro jako Foglar a jeho Rychlé šípy... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.15  21:53

« Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Toho 16.8. by to bylo moc fajn, kdyby jsi jel taky !! :yes:
    To už snad bude jezdit Meggie zase o kousek lépe s novým intercoolerem ;-)

Na něděli jsme připraveni :-)
    [odkaz]
    - jen ty barvy tady zase moc neodpovídají, blbě se to fotí, ona je to takové lehce malinovo-červená, ale asi to přijde předělat na červenou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 30.07.15  21:16

« Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

:yes: Tak doufam, ze to bude na 100%! >:D
    A navic premyslim, ze bych toho 16. mooozna prece jenom mohl na SK-Ring s vami, ale to je jeste moc daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.15  21:04

« Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Původně jsem chtěl jet v neděli 2.8. odpoledne s Covenantem pojezdit na Slovakiaring (18-20 hod), ale Meggie potřebuje zřejmě výměnu brzdovky (hodila na mě nějakou otravnou hlášku v pondělí na okruhu v Brně), takže SK Ring odkládáme o 2 týdny na 16.8. 18-20 hod. Na předchozí akci Kafe a káry v Brně jsem byl, bylo vedro a nebylo tam moc aut, ale jestli dojede BULLY, tak bych mohl na 90% dorazit :yes: :-)
  • 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 30.07.15  20:29

« Kafe&Káry Brno vol. 4

Vsechno se nakonec domotalo a ke sve radosti na dovolenou do CR "prilotusim" :-)
    Psal jsem to uz Thomasinovi po SZ, ale kdo z Brnaku mate zajem, mela by se konat jedna snad zajimava akce, co jsem objevil na internetu a ktere se zucastnim. Tak kdo se chcete pridat, tady je odkaz:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.07.15  17:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

súhlasím s wl, tie koncovky vyzerajú smiešne
    remus je 404 not found
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.07.15  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Další tuner do klubu, vítej !! >:-[] >:D :yes:
    S Covenantem nás tu bude aspoň více ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.15  15:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

iudex
    Co se mi moc nelíbí, je to rozšíření koncovky na konci (možná je to jen optický klam) , vypadá to jak nějaká dětská trumpetka. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.07.15  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

wl: nie som si istý, či štyri koncovky vojdú, skôr nie. Ten plast nad koncovkou je tvarovaný do polkruhu: [odkaz] a aj Remus keď dáva 4 koncovky, tak k tomu treba inak tvarovaný difúzor: [odkaz] Obdobne Eisenmann píše: Mounting of 2x Ř 102 mm is possible without modifyting the rear bumper. Mounting of 4x Ř 76 mm is only possible modifyting the rear bumper.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.07.15  13:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

iudex
    Mě by hlavně zajímalo zlepšení charakteru zvuku spoza volantu, tam vidím hlavní slabinu u G7 GTI. To tam pak taky budeš mít čtyři koncovky?

P.S. O vítězi přece nemůžou rozhodnout desetiny sekundy času na daném okruhu. Navíc, na rozdíl od nové CTR, u M3 a RS3 výrobcům nešlo primárně o schopnost dosáhnout co nejlepší čas na podobném okruhu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.07.15  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Emel: áno; myslím, že si rozumieme. ;-) Zábava a efektívnosť nejdú nevyhnutne ruka v ruke, tiež výhody štvorkolky sa na suchom asfalte neprejavia. Btw. v tejto súvislosti ma zaujala info o budúcom GTI, ktoré má mať v základe 265k, Performance 300k a Clubsport s 326k má dostať 4motion.
    Cov: malo by to byť cca. 700 eur (čo je značný rozdiel oproti cca. 2000 eurám za značkový cat-back od Remusu či Eisenmanna).
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 30.07.15  11:32

iudex: moje argumentace RWD vs. FWD je ale založená primárně na tom, kolik zábavy si člověk za volantem užije.

Na Nordschleife zajíždějí samozřejmě FWD pěkné časy... co jsem viděl různé žebříčky tak nejlepší FWD jsou někde na konci první stovky.

Hlavní trumf AWD se jmenuje horší adhezní podmínky, to je jasné... pokud se bavíme o autech jako Impreza STI nebo Focus RS, tak to jsou vlastně rallye speciály pro běžný provoz, ne auta na suchý asfaltový okruh.

Ale jinak samozřejmě to není nic proti CTR, za ty peníze nepochybně zajímavé auto.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.07.15  10:58

iudex
    Máš představu, co to bude přibližně stát?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.07.15  09:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat-back výfuk

Jasné, že keby to zopakoval trikrát, výsledky budú zrejme vždy mierne odlišné, ide tam o desatinky, ale určitú váhu to má: rovnaký testér (ktorý trať dobre pozná), rovnaké podmienky (teplota a pod.), vždy jedno kolo rozjazd a druhé merané, takže určitú výpovednú hodnotu to má. Išlo mi aj o to, že mnohí (vrátane Teba) argumentujú, že predokolka je pre športové auto nevhodná, aké má limity atď., ale čo je lepšou skúškou športovosti ako okruh? Jasné, ten okruh je krátky a zrejme viac vyhovuje menším a obratnejším autám, takže M3 bola skôr v nevýhode, ale jednak CTR a RS3 sú porovnateľne veľké a jednak aj na dlhých a rýchlych okruhoch (Nurburgring) predokolky valia.Zadokolka je bezpochyby zábavnejšia, ale nie nevyhnutne rýchlejšia (pozri recenziu Mr. Beraneka na 1M Coupé).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…