Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Thomasino 03.08.15 09:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
No kdyby tam nedorazila část naší bandy, tak by tam kromě Bullyho Exige a jednoho poladěnýho Preluda vedle něho, nebylo moc na co koukat >:-[] >:-[]
Od nás zleva: Focus RS, 2x Megane R.S., Céčko AMG Black Series, 370Z Nismo, žlutý (půjčený) Cayman S ;-) >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.08.15 21:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
horal - já ty pruhy viděl a můj názor je ten, že z designovýho pohledu to autu dost pomohlo, opticky to vypadá dobře a dalo by se říct i decentně. Jestli je tam Martini, Coca Cola či jiný nápis neřeším, jde o celkový dojem a sladění barev. Thom ví, že jsem z jeho výběru barvy na MeRS nebyl 2x nadšený, některý věci jsem mu zkritizoval, ale v tomto případě to "rencka" trochu "rozzářilo". Ale znáš to, sto lidí, sto chutí :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.08.15 21:16
« Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
Bully - chtěl bych ti touto cestou ještě jednou poděkovat za fajn svezení i pokec, dozvěděl jsem se spoustu nových věcí a opravil si pár polopravd, či lží, co o Exige koluje. Byl to velmi, velmi intenzivní zážitek :yes: ....já tam vlastně přijel hlavně kvůli tvýmu Lotusu :-) -
white label 01.08.15 20:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
V podstatě máte pravdu oba, vypadá to sice fakt divně, ale hlavně, že se to líbí Thomasinovi, a předpokládám, že i jeho (břišní) partnerce (pokud teda nedošlo v tomto ohledu k nějaké závažnější změně) ... >:-[] ;-)
P.S. Evidentně to na něj působí agresivně, třeba na mě (pro změnu) spíš dětinsky, ale možná se jen Thomasino přidal k nám (s woodym) a pomalu začíná fušovat už I(T) do obchodu s chlastem. Třeba by nebylo od věci připsat na dveře Megie (v místech, kde má policie napsáno "pomáhat a chránit") "protřepat-nemíchat", neboť jak v úvodu potvrzuje i on, "každý to má rád jinak,". :-O >:D -
Thomasino 01.08.15 19:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
Každý to má rád jinak, každému se (naštěstí) líbí něco jiného. Na živo to navíc vypadá lépe než na fotce. Pár lidí co to vidělo na živo se vyjádřilo, že je to dobrý a i s tou šedou metalízou je to OK. Důležité ale je, že se to líbí mě ;-) Stejně už to začíná být spíše "race-car" než "daily-car", takže za mě proč to něudělat malinko agresivněji >:-[]

Fotky žádná sláva, hold gramlavé ruce :-)
[odkaz]