Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 19.08.15 10:45
« Re: Malá upoutávka na nový SPEED :-)
Tom: tak je prekvapivo problém k tomu Speedu sa na Slovensku dostať. A tiež z ČR predplatné neviem prečo neposielajú na SK. Slovenská pošta ale má vraj možnosť predplatného českých časákov, tak to zistím.
Inak ešte k polepom/optituningu: toto od Oettingera sa mi páči: decentné, jednoduché, čisté: [odkaz] -
Thomasino 18.08.15 21:27
« Malá upoutávka na nový SPEED :-)
Malá upoutávka na nové číslo časopisu SPEED s pěkným článkem o našem ježdění ve SPA na Renault Sport Track Days začátkem června 2015 :-)
Také je tam srovnávací test Hondy Civic Type-R, Megana R.S. 275 Trophy-R a Golfa GTI Performance - no prostě 3 NEJ HotHatche na trhu, možná spolu s Leonem Cupra 280 a Golfem R >:-[]
[odkaz]
-
woody-alien 14.08.15 17:33
« Proč být s EX, když můžeš být s XE....
Pár fotek s dnešního setkání s webpajou. Bylo to na honem a oproti původnímu předpokladu v Praze, takže jsem se vybodl na oběd a frčel po D8 jako pr...ne, já to řeknu slušněji. Od Lovosic se nenašlo jediné auto, které by jelo rychleji než já. ;-)
Dovolte tedy, abych Vám představil Jaguar XE-S, 3.0 V6 340k. Poštěstilo se mi chvíli ho i řídit a musím říct, že (už je to ohraná písnička, já vím) méně je prostě někdy více. Neboli 340k v Jagu je zážitkově zcela jistě víc než nedávných 370k v Infiniti. I z toho mála, co jsem odjel, bych vypíchl perfektní (ne měkkej, ale krásně tlumící) podvozek, příjemně řidičskej posaz, naprosto přirozený řízení, hezkej zvuk (byť v podstatě jen zezadu z laufů) přítomnej už při pouhém polechtání plynu, až frenetické reakce na plyn (částečně způsobeno nevhodnou obuví). Naopak XE-S není zcela tichá "limuzína", ale tady nejsme v luxury class, čili za mě paráda. Z webpajova řízení pak ještě krásný skládání XE do zatáček a perfektní srovnání se, když už zadek ulítne. Shrnuto - hodně zajímavý a za mě i moc hezký auto. :yes:
[odkaz] -
-
Covenant 11.08.15 13:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
Tak dneska v tom vedru cestou do Zlína 50 koní umřelo a padesát mi nějak zdrhlo potvory...ani jsem neměl moc srdce auto v tom hicu trápit...
Slovakia rink se naštěstí jezdí až od 18 do 20 hod, tak to snad nebude tak hrozné...minule bylo taky dost teplo, ale k večeru to už bylo ok ;-)
-
Thomasino 11.08.15 12:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
No teploty zatím nic moc, ale na neděli hlásí mírné ochlazení k 30-ti stupňům. Každopádně zrovna dneska se na Meggie instaluje nový výkonnější intercooler Forge, vylepšuje sání, mění olej, brzdovka, ladí přívod vzduchu k brzdám >:-[]
[odkaz]
- další 3 fotky ;-) -
woody-alien 11.08.15 09:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4
iudex: Hmm, snad ne, ale tyhle teploty dávaj našim rodinným přepravovadlům zahulit i na normálních silnicích. Tedy když je pár kilometrů zmáčkneš na nějaký členitý cestě. Koukal jsem, jak mám prahy a částečně dveře zaflákaný od asfaltu...gumy smrděj jak o život, brzdy dochlazuju. A to se nejspíš s okruhem nedá moc srovnat.

Těch červ. linek už je tam moc.
Prvek, který v původní míře doplňuje/osvěžuje, už tady pomalu obtěžuje, přestává být "vzácným" a naopak se stává spíš "tuctovým".