Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.08.15  14:09

« Re: Re: Malá upoutávka na nový SPEED :-)

iudex
    Těch červ. linek už je tam moc.
    Prvek, který v původní míře doplňuje/osvěžuje, už tady pomalu obtěžuje, přestává být "vzácným" a naopak se stává spíš "tuctovým".
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.08.15  10:45

« Re: Malá upoutávka na nový SPEED :-)

Tom: tak je prekvapivo problém k tomu Speedu sa na Slovensku dostať. A tiež z ČR predplatné neviem prečo neposielajú na SK. Slovenská pošta ale má vraj možnosť predplatného českých časákov, tak to zistím.
    Inak ešte k polepom/optituningu: toto od Oettingera sa mi páči: decentné, jednoduché, čisté: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.08.15  21:27

« Malá upoutávka na nový SPEED :-)

Malá upoutávka na nové číslo časopisu SPEED s pěkným článkem o našem ježdění ve SPA na Renault Sport Track Days začátkem června 2015 :-)
    Také je tam srovnávací test Hondy Civic Type-R, Megana R.S. 275 Trophy-R a Golfa GTI Performance - no prostě 3 NEJ HotHatche na trhu, možná spolu s Leonem Cupra 280 a Golfem R >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.08.15  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Proč být s EX, když můžeš být s XE....

Neboj, já jí to vyřídím..., nejsem žádný bonzák, ale tohle se hlásit musí, jinak by šlo samozřejmě o falešné kamarádství, které zásadně odmítám. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.08.15  17:43

« Re: Re: Re: Re: Proč být s EX, když můžeš být s XE....

po impreze je to auto, pri ktorom by pri kupe bol design na poslednom mieste, teda predposlednom hned pred nazorom manželky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.08.15  13:40

« Re: Re: Re: Proč být s EX, když můžeš být s XE....

Tak zrovna design FoIIIRS rozhodně není to, co by mě motivovalo si jej koupit.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.08.15  08:29

« Re: Re: Proč být s EX, když můžeš být s XE....

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.08.15  17:57

« Re: Proč být s EX, když můžeš být s XE....

Pěkné, i ten "airbrush": [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.08.15  17:33

« Proč být s EX, když můžeš být s XE....

Pár fotek s dnešního setkání s webpajou. Bylo to na honem a oproti původnímu předpokladu v Praze, takže jsem se vybodl na oběd a frčel po D8 jako pr...ne, já to řeknu slušněji. Od Lovosic se nenašlo jediné auto, které by jelo rychleji než já. ;-)

Dovolte tedy, abych Vám představil Jaguar XE-S, 3.0 V6 340k. Poštěstilo se mi chvíli ho i řídit a musím říct, že (už je to ohraná písnička, já vím) méně je prostě někdy více. Neboli 340k v Jagu je zážitkově zcela jistě víc než nedávných 370k v Infiniti. I z toho mála, co jsem odjel, bych vypíchl perfektní (ne měkkej, ale krásně tlumící) podvozek, příjemně řidičskej posaz, naprosto přirozený řízení, hezkej zvuk (byť v podstatě jen zezadu z laufů) přítomnej už při pouhém polechtání plynu, až frenetické reakce na plyn (částečně způsobeno nevhodnou obuví). Naopak XE-S není zcela tichá "limuzína", ale tady nejsme v luxury class, čili za mě paráda. Z webpajova řízení pak ještě krásný skládání XE do zatáček a perfektní srovnání se, když už zadek ulítne. Shrnuto - hodně zajímavý a za mě i moc hezký auto. :yes:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.08.15  12:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Ale já jsem tam letos nic nepřihlásil, aspoň zatím ne.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.08.15  08:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

white label

Koukám že na to jdeš fikaně, do Auto Girl 2015 jsi přihlásil jen manželčiny nohy...a zbytek si necháš až na velké finále >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.08.15  02:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Th
    Hlavně s Renaultem nejezdi na jih Itálie...
    [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.08.15  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Já Ti nevím, Karle, včera mi cestou domov o pol šiestej auto ukazovalo 35°C a ako píšeš, turbokone v horúčavách dochnú. Tak snáď sa to do nedele trochu umúdri, keď už som kvôli tomu skrátil dovolenku o deň. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.08.15  13:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Tak dneska v tom vedru cestou do Zlína 50 koní umřelo a padesát mi nějak zdrhlo potvory...ani jsem neměl moc srdce auto v tom hicu trápit...

Slovakia rink se naštěstí jezdí až od 18 do 20 hod, tak to snad nebude tak hrozné...minule bylo taky dost teplo, ale k večeru to už bylo ok ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.08.15  13:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Ano, možná by to chtělo individuální naladění... Je to v plánu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.08.15  13:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

thomasino konečne po tých preglejkách a dierach do nárazníka poriadna úprava :yes: nebude sa kvôli novému cooleru musieť ladiť soft ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.08.15  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

No teploty zatím nic moc, ale na neděli hlásí mírné ochlazení k 30-ti stupňům. Každopádně zrovna dneska se na Meggie instaluje nový výkonnější intercooler Forge, vylepšuje sání, mění olej, brzdovka, ladí přívod vzduchu k brzdám >:-[]
    [odkaz]
    - další 3 fotky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.08.15  09:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

iudex: Hmm, snad ne, ale tyhle teploty dávaj našim rodinným přepravovadlům zahulit i na normálních silnicích. Tedy když je pár kilometrů zmáčkneš na nějaký členitý cestě. Koukal jsem, jak mám prahy a částečně dveře zaflákaný od asfaltu...gumy smrděj jak o život, brzdy dochlazuju. A to se nejspíš s okruhem nedá moc srovnat.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.08.15  08:55

« Re: Re: Re: Re: Kafe&Káry Brno vol. 4

Ad SK ring v nedeľu: neuvaria sa nám v tejto horúčave na okruhu naše rodinné kompakty (teda tým, ktorí nemajú privedené extra chladenie k brzdám a vymenené všetky kvapaliny za racingové)? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.08.15  11:41

« Škoda Superb

Zajímavé promo a reklama od Škoda auto...to tu ještě nebylo a nemají ho ještě ani v Nošovicích >:-[] [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…