Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 21.08.15 23:40
« Fotosoutěž
Hoci už presne neviem, ako znie téma súťaže (woody, nebolo by zlé niekde v recenzii to zverejniť), je to niečo s fotolovom, tak som sa vybral na "fotolov" padajúcich hviezd - meteoritického roja Perzeidy. Hoci to nie je to, čo som si predstavoval, po nejakých úpravách som z toho niečo vydoloval. Mám síce predstavu, ako to spraviť lepšie (presvetliť popredie bleskom či maľovaním svetlom, nech to nie je len čierna silueta), ale ako wl píše, ako správny pesimista si skôr myslím, že nebude kedy, tak zrejme zostanem pri tomto.
[odkaz] -
iudex 21.08.15 09:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Házení klacků pod kola
To je síce pekné, ale taký typický Pepa z traktora povedal skôr: išiel za mnou ďalší z tých frajerov na silných autách, tlačil sa furt na mňa, hoci dobre videl, že sa nedá predbiehať, nakoniec mu praskli nervy, predbehol ma, hoci vôbec nevidel, čo je vpredu a tak aj dopadol: načechral si auto haluzami. Tak mu treba *...
Btw. včera som sa vybral von fotiť, zabil som kopec času a výsledok je ako cvak z mobilu, bieda. Neviem, či budem mať čas to ešte prefotiť. -
white label 20.08.15 17:17
« Re: Re: Re: Re: Házení klacků pod kola
Už slyším toho traktoristu za tebou, jak to večer vykládá v hospodě...
"Proletěl kolem mě borec ve fungl novém GTIčku a najednou před ním dvě obroooovwské větve..., ale ON nehnul ani brvou, dokonce ani nebrzdil, větve rozrazil jako by byly z polystyrenu a jel, bez mrknutí oka, dál.... :-O Taky si jednou koupím nový Golf GTI a budu s ním stejně neohroženě jezdit!" :yes: >:D -
woody-alien 20.08.15 16:11
« Re: Re: Re: Házení klacků pod kola
Emel: >:-[] Nj, vzhledem k tomu, že jsem se nenamáhal (čti: bál jsem se) zastavit a zkontrolovat auto, to tak mohlo i vypadat. Ještěže traktorista neviděl, jak tluču hlavou o volant. ;-)
PS: Já tedy nic zvlášť zajímavého nevyfotil. Bral jsem jako záchranu setkání s webpajou a XE S, ale nakonec jsme GTI nechali před marketem a jeli jenom Jagem. Ale nějakou fotku přihlásím. [odkaz] >:D >:D >:D -
iudex 20.08.15 16:03
« Re: Fotosoutěž
Tiež som si tento týždeň uvedomil, že nič nemám odfotené (hlavne, že som kúpil ďalší objektív). Nápad bol, chcel som cvaknúť meteoritický roj Perzeidy, ale nestihol som to a odvtedy stále prší, tak snáď ešte niečo cvaknem.
Btw. ako presne znie téme? Neviem to nájsť.