Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 23.08.15  10:48

« Re: Přihlašování do soutěže

Prihlasujem fotku do sutaze. V mojom pripade ide o klasicku mobilovku takze ziadne ohurujuce vysledky necakam. Dufam vsak, ze pri pripadnej nizsej ucasti trochu spestri ponuku fotiek ;-)

Slovo lov vo mne evokuje vyckavanie na niekoho / nieco niekde v lese ( aj napriek tomu, ze nie som polovnik ) s tym ze sa snazim byt co najnenapadnejsi. V pdoobnom duchu som sa snazil koncipovat aj moju fotku ktorej vytvorenie mi trvalo asi 10 sekund >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.08.15  10:28

« Re: Vrtěti Fordem

woody zmazal som recenziu ráno, nemám k tomu slov, asi si vieš predstaviť aký mám v sebe hnev a ako píšeš v kútiku duše aj trochu strach čo ak to neopravia ? V Poprade som im to povedal tak sa mi smiali prečo by sme to nevedeli, asi by auto týždeň nebolo na parkovisku keby vedeli. Bol sa naňho pozrieť technik z Bratislavy, takže to bude niečo veľmi vážne. Volal som do Bratislavy, bolo mi iba povedané, že ide o vážnu poruchu riadiacej jednotky. Kedy bude auto jazdiť nevie nikto, žiadal som o vyjadrenie k poruche uvidím či sa mi niekto ozve. Na prijímacieho technika kvôli jeho prístupu sa pôjdem sťažovať majiteľovi firmy. Už som raz naňho posielal sťažnosť kvôli anténe. Na druhú stranu som rád, že nie je chybný motor to by rovno zo servisu išlo do AAA auto, ale veriť mu nebudem. V sobotu idem odviezť manželku na letisko do Budapešte, aj keby ho spravili musím ísť na požičanom aute s 300 000 km, pretože sa bojím, že v prípade poruchy prepadne letenka za 500 Eur a zabije ma počas čakania na odťahovku. Ale máme asi nejaké skvelé obdobie: auto, vysávač, trojmesačná práčka, všetko sa kazí, klopem na drevo, aby to nevzdali aj leštičky, vďaka tomu nemyslím celé dni na starosti ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.08.15  08:44

« Vrtěti Fordem

Chtěl jsem na Zinovy potíže s motorem reagovat přímo pod jeho recenzí, ale jeho zklamání je zřejmě tak veliké, že ji buď smazal nebo skryl. Nuže, příjemné to rozhodně není a přestože závadu kryje záruka, chápu jeho roztrpčení. Důvěra k produktu klesá na minimum a krom přímých potíží s imobilitou se ještě do hlavy vkrádají otázky, jak to asi bude dál a co až skončí záruka. Ke všemu zlému se ještě často přidává (ne)schopnost servisu závadu odhalit a rychle vyřešit.

Můj švagr jezdí už více než 7 let S-Maxem 2.0 TDCI, koupeným od novoty. Sám doposud vyjadřoval s autem spokojenost, ačkoliv seznam drobnějších zádrhelů je už celkem rozsáhlý. Přesto, snad i díky tomu, že jinak na auta moc štěstí nemá (další v rodině, jako nový koupený P207 1.6VTi je učiněná katastrofa, v servisu nesčetněkrát - předchozí dieselová Zafira totéž, soustavně servis, oleje snad žrala víc než nafty a hnila takřka před očima), zatím neužil na Maxíka křivého slova. Nějak před týdnem jsem si s ním domlouval sraz a on že bude jistě doma, protože je imobilní. Copak, natáhl sis záda na golfu ? pokusil jsem se o vtip. Ale ne, Max nejezdí. Motor naskočí ale nevyjede ani mírné stoupání. Když to zkusíš, tak zdechne.

Až sem je to OK. Maxík je skoro 8 let starej, má na hrbu dobře 240t km. Servisní zásah si jistě zaslouží. Jenomže - Max nejezdí už 1,5 měsíce, protože autorizovaný(é) servis(y) nejsou schopny přesně určit, co mu vlastně je. Zatím vyměnili váhu vzduchu, všechny vstřiky a já nevím co ještě....místní servis to už vzdal, vzdálenější (Mělník - jen tak mimochodem školící středisko servisáků Fordu) si na to netroufá !!!!, takže nezbývalo než se objednat k Velký Motorářům do Prahy. No tak uvidíme. Jsem vážně zvědav na konečný účet, obzvlášť vzhledem k zůstatkové hodnotě takového auta.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.08.15  06:47

« Přihlašování do soutěže

Až do 25.8.2015 do 22:00 hod. můžete přihlašovat své fotky ve Fotosoutěži za Červenec/Srpen 2015. Téma je MOJE AUTO A PRÁZDNINOVÝ (FOTO)LOV. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 23.08.15  02:25

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

Vypnul jsem twilight a počkal, až se oči přizpůsobí. >:D Pěkná fotka, sic ještě furt trochu tmavá.

Tvoje noční fotka mě něco připomnělo...

... Story time. >:D

Před pár lety přinesl dnes již bývalý kamarád kanóna 350D jakože vyrazíme po městě fotit, protože tehdy nás to oba dost bralo.

Na ty toulky po městě jsem dokonce vytiskl z internetu návody "jak na to", co je clona, expozice atd. a co to s fotkou dělá. Takže jsme přišli na místo, vytáhli papír a začali štelovat Canon, jenž tehdy už měl dost za sebou. Dneska mi to přijde vtipný, ale pravdou je, že nakonec se fotky dost povedly. Lepší západ jsem od té doby snad nevyfotil...

Bohužel, noční fotky se příliš nezdařily, neboť stativ k dispozici nebyl (a není). Muselo se improvizat s botami, batohem a kameny. A místo hvězd na obloze byl vidět šum a bordel na senzoru a objektivu. >:D

O dva roky později jsem si pořídil 600D. To jsme podobnou akci zopakovali podruhé a naposledy. Pak už to se vztahy šlo rychle z kopce. A samotného mě to netáhne jít ven a fotit po okolí. Takže jsem to tak nějak pozapomněl a fotkách to je znát.

Nicméně jsem kanóna tohle léto oprášil a trochu fotil. Snad se něco bude hodit do soutěže. Jaké že je téma, Woody? Nevidím ho. >:D

P. S. iudex, myslím, že GTI není ani náhodou příliš nízko posazené, aby ses musel bát jít ještě o několik mm dolů. Ale záleží samozřejmě, jak moc hardcore tankodromy tam u vás máte. Jinak standardnímu podvozku jsem zamával pápá a nahodil štelovák. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 22.08.15  22:58

Iudex : Paráda :yes: Asi dva tyzdne dozadu som bol na Orave a bolo uplne neskutocne, kolko hviezd bolo vidiet na oblohe. Tusim musim castejsie vypadnut z Bratislavy aby som zazil caro slovenskej prirody
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.08.15  20:30

« Re: Re: Fotosoutěž

woody: vnímaš to správne. :-) Ešte som to skúsil trochu zosvetliť, snáď to trochu pomôže: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.08.15  17:32

« Re: Re: Re: Re: WL

wl: Dneska jsem ti zprostředkovaně přispěl na důchod. >:-[] Brácha se švagrovou se stavili na zmrzku a na kafe. Ségra byla zas na týden na dovolený v Luhačovicích, ale nevím jestli vyrazili i směrem k vám.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.08.15  17:27

« Re: Fotosoutěž

iudex: No vidíš, úplně jsem to zapomněl doplnit. 8-s Jinak já to tvoje dílko na monitoru vidím. Aspoň tak jak předpokládám, že bylo míněno. Tisíce hvězd, tebe s foťákem směrem k obloze a siluetu nějaký nudný škatule. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.15  16:02

« Re: Re: Re: WL

Ještě, že je k tomu i to občerstvení ("all inclusive")... >:D

Vidím, žes konečně přesedlal z CC na MSC, což ti samozřejmě schvaluji. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.15  14:55

« Re: Re: WL

Je to jako 13 dní na lodi MSC pro celou rodinu :-) :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.15  14:08

Pomalu jsem začínal přemýšlet, jestli ten monitor nemám vrátit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.15  14:06

« Re: WL

No..., tak to není zrovna "levný den"...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.15  08:30

« WL

Už mi zase přišla od Porsche pozvánka na listopad do Istanbulu. Dvě noci a jeden den s jízdním programem na okruhu s občerstvením je za 37.000 Kč bez DPH...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.08.15  08:28

« Re: Re: Fotosoutěž

Hm, máš pravdu, otvoril som si to na mobile a tiež skoro nič nevidím, pritom na compe to bolo dostatočne vidieť. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.15  01:15

« Re: Fotosoutěž

iudex
    Skoro nic tam nevidím, a to mám fungl nový monitor... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.08.15  23:40

« Fotosoutěž

Hoci už presne neviem, ako znie téma súťaže (woody, nebolo by zlé niekde v recenzii to zverejniť), je to niečo s fotolovom, tak som sa vybral na "fotolov" padajúcich hviezd - meteoritického roja Perzeidy. Hoci to nie je to, čo som si predstavoval, po nejakých úpravách som z toho niečo vydoloval. Mám síce predstavu, ako to spraviť lepšie (presvetliť popredie bleskom či maľovaním svetlom, nech to nie je len čierna silueta), ale ako wl píše, ako správny pesimista si skôr myslím, že nebude kedy, tak zrejme zostanem pri tomto.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.15  12:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Házení klacků pod kola

To je učebnicový příklad rozdílu v uvažování optimisty (já a Emel) a pesimisty (iudex). ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.08.15  09:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Házení klacků pod kola

To je síce pekné, ale taký typický Pepa z traktora povedal skôr: išiel za mnou ďalší z tých frajerov na silných autách, tlačil sa furt na mňa, hoci dobre videl, že sa nedá predbiehať, nakoniec mu praskli nervy, predbehol ma, hoci vôbec nevidel, čo je vpredu a tak aj dopadol: načechral si auto haluzami. Tak mu treba *...
    Btw. včera som sa vybral von fotiť, zabil som kopec času a výsledok je ako cvak z mobilu, bieda. Neviem, či budem mať čas to ešte prefotiť.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 20.08.15  21:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Házení klacků pod kola

Přesně...
    celou dobu jedu po prostředku, abych ho nasral. Pak jede proti Franta a z vleku mu spadnou dvě větve jak noha. Brousím stromy abych se vyhnul... a frajer šup, přímo přes ně...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…