Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Just kidding. Aj keď dobrú vanilkovú by som si samozrejme dal, ideálne pri príležitosti nejakého zrazu. Aj tak mám stále u Teba krytku objektívu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

iudex
    Bylo to tak přednastavené od výrobce (Samsung) a zatím jsem s tím u ničeho jiného neměl problém. Na mobilu musím taky vypnout automat a dát jas naplno, abych tam něco viděl. Vanilková no problem.
    Moje hlasování se stále dá editovat, ale asi už by to bylo proti pravidlům...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  16:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

wl: tak v tom je problém; ja mám monitor na 100% jasu, keď ho stiahnem na polovicu, tiež vidím prd. Ako odškodné požadujem jednu vanilkovú. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  16:35

« Hlasujem

Dnes som sa rozhodol, že všetkým súperom dám body. >:-[]
    Vranis: prikrčený dravec na love, maskujúci sa v hustej vegetácii, áno, ten lov sa tam dá jednoznačne nájsť. Plus nízke svetlá 3er evokujú prižmúrené oči a nárazník M paketu zase pootvorené ústa dravca. Technická kvalita nie je dokonalá, prepal vzadu je značný, ale až tak fotke neublížil.
    Emel: pekná cestovateľská fotka, s nádychom exotiky a dobrodružstva. Téma tiež OK, interpretujem to ako lov zážitkov. Páči sa mi prevedenie, ako od Teba (a Tvojho špičkovej fototechniky) oprávnene očakávam, pekne ostré, páči sa mi aj úmyselná nedokonalosť v podobe odleskov objektívu a ani vinetácia (tiež zrejme úmyselne zvýraznená v postprocese) nevadí. Má to skrátka atmosféru. A popravde čakal som viacero takýchto fotiek z ciest aj od iných.
    woody alien: takisto výborná fotka, až som bol prekvapený z kvality fotky, tie farby, obloha, odrazy na kapote, až som mal na chvíľu podozrenie, či si si nepožičal zrkadlovku od sestry. Takže za technickú stránku boduješ vysoko. S témou to tam nie je až také jasné, ja osobne tam ten lov moc nevidím, treba si to tam trošku primyslieť.
    ---------------
    1. Emel
    2. Vranis
    3. woody
  • « 01 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 26.08.15  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

WA:
    zda sa mi to, alebo nam "mileho MMI-ho" vypli ? >:-[]

tam kde bolo jeho meno, je teraz len sedive "skrytý"... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  15:28

« Re: Re: Re: Re: Hlasování

iudex
    Tak to první místo je lahůdka, dokonalé auto na dokonalé fotce. :yes:
    3. a 4. místo taky hodně dobré.

P.S. Jinak jsem zkoušel přidat jas na monitoru z 55 na 75% a výrazně se to zlepšilo, kdybych to zkusil udělat dřív, dal bych tě určitě na bednu. :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 26.08.15  15:24

« Re: Re: Re: Hlasování

Road trip fotky su paradne :yes:

Za mna su hlasy nasledovne:

1.iudex
    2.Emel
    3. woody-alien

Prve miesto bez debat - paci sa mi myslienka auta a nocnej oblohy
    Druhe/tretie miesto pre mna velmi vyrovnane, kludne by mohlo byt opacne
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  15:18

« Re: Re: Hlasování

w-a
    Jj, (mimo jiné) pěkně vynikly (sportovně) dlouhé dveře tří dvířka... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  14:42

« Re: Re: Re: Hlasování

Len pre inšpiráciu tu je víťaz fotosúťaže na tému Road Trip na webe dpreview: [odkaz]
    Parádička. :-)
    Ale aj ostatné nie sú zlé: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.08.15  09:53

woody: je vidět, že sis dal práci... ne na první pohled, ale na ten druhý je ta fotka dotažená.

Krátké ohnisko je kontroverzní, hodně deformuje a musí se s tím na auta (i na lidi) opatrně. Pokud ale chceš kombinovat krajinku (větrník) s autem, tak není moc na výběr... a souhlas, vyšlo to :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.08.15  09:46

Souhlasím s označením chlápka jako troublemakera. Pokud jsi četl vyjádření Renocar, tak to zní zase úplně jinak a pravda bude nejspíš uprostřed.

Je mrzuté pokud se nové auto porouchá po 48km a je dvakrát mrzuté, pokud se závadu podaří odstranit až napodruhé. Navíc je to bohužel u nových aut často tak, že závady přijdou a samy zmizí a těžko se to řeší. Z pohledu zákazníka bych byl možná naštvaný z nedostatečné komunikace, ale rozhodně bych v takové situaci nečekal ani slevu ve statisících, ani nové auto nebo vrácení peněz, to je podle mě utopie.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  09:36

« Re: Hlasování

Už som zistil, kde som spravil chybu s fotkou: upravoval a prihlasoval som ju v noci, keď mi svietil iba monitor compu a teda fotka sa mi zdala dostatočne jasná a svetlá (ja na mojom notebooku rozoznám aj kúsok evidenčného čísla). Za svetla, notabene keď svieti slnko je to naozaj tmavé a ťažšie viditeľné. Takže poučenie z krízového vývoja: nahlasovať fotku cez deň. >:-[]
    Cov: no to poteší, kúpiš si nové (ešte k tomu prémiové) auto a nedôjdeš s ním ani domov. Plus prístup automobilky, taký typický český/slovenský, keď nastane problém. Na druhej strane aj ten týpek vyzerá byť dobrý troublemaker, jednoducho sa zaťal a nechcel pristúpiť na žiadny kompromis. Podľa mojich skúseností to na súde bude mať ťažké, na 90% neuspeje.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.08.15  09:32

« Re: Hlasování

Emel: Včera jsem tomu věnoval skoro 3 hodiny a musím říct, že jsem měl štěstí na počasí. Obloha byla všude vyloženě fotogenická, protože se střídalo zataženo se sluncem a bylo hodně mraků. Ono je to dobře vidět na tý sranda fotce s AAAPES, kde obloha je zamračená a Golf přitom zalitej sluncem. Na tý soutěžní fotce se mi líbí kromě mraků ještě dvě věci - zvolené ohnisko a úhel záběru jednak Golfa "připláclo" k zemi a druhak působí hodně třídvéřově.
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.08.15  09:17

« Hlasování

woody - hezky zvládnutá fotka, líbí se mi ty mraky i jejich odraz na karoserii... i dojem prostoru daný širokoúhlým objektivem. Širokáč obvykle není na focení aut ideální, ale tady mi to zkreslení ani nevadí...

iudex - kdo říká, že na fotce musí být nutně něco vidět :-) ? Ale ne, já tam něco vidím... úplně ideálně to nevyšlo, ale na druhou stranu, fotka má nutit k druhému pohledu a zaujmout... a to se povedlo, chvíli jsem to viděl i na první místo, ale nakonec mě "řemeslná kvalita" woodyho fotky přesvědčila.

vranis - jo, zelený rámeček není špatný... ale pak jsou tam rušivé elementy, hlavně sloup od pergoly... a i tu suchou větev jsi mohl odstranit. Ale zase je to nejhezčí auto (aspoň myslím, u iudexe si člověk nemůže být jistý :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.15  22:13

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Tak tentokrát to dám (shodou okolností) chronologicky podle přihlášení (od konce):

1. woody-alien
    2. Emel
    3. Vranis
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.15  22:00

« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Ukončuji přihlašování do Fotosoutěže za Červenec/Srpen 2015.
    Přihlášeni jsou:

iudex
    Vranis
    Emel
    woody-alien

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat do 28.8.2015 do 22:00 hod.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.15  21:46

« Re: Re: Přihlašování do soutěže

wl: Z druhý strany tý chatky je nápis Used Dogs, na stěně divnými znaky napsaný "menu" a před vchodem stojí brutar. Blíže jsem to raději nezkoumal. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.15  21:33

« Re: Přihlašování do soutěže

w-a
    Pěkné fotky. Na té poslední, to je psí bAzAzAr, nebo chatka baleťáka hArArApese? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.15  20:25

« Přihlašování do soutěže

Tak tedy přihlašuji tuhle dnešní momentku. Změřil jsem si zrychlení na 100 a s podporou tohoto zařízení je to pod 6 vteřin. :yes: :yes: :yes: Bohužel jen na tom jednom místě. >:D [odkaz]

Ještě přidám dvě fotky jen pro pobavení. První je jeden z marných pokusů udělat "jízdní" fotku. Ježto neumím zároveň brousit gumy (a můžete mi věřit, že při této fotce opravdu hvízdaly) a zároveň fotit, zkusil jsem použít mačkače spouště. No, bohužel výsledek není dobrý. ;-\
    [odkaz]

A ta druhá pobavila mě a hovoří sama za sebe. Možná Vás trochu překvapí existence takto nazvaného zařízení, ale nedivte se : Každej holt na novýho nemá. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.08.15  17:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrtěti Fordem

Když se tady řešil přístup fordu na Slovensku, tu je jeden aktuální průser pro změnu českého zastoupení prémiového BMW.....zajímavé počtení ;-)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…