white label 26.08.15 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování
iudex
Bylo to tak přednastavené od výrobce (Samsung) a zatím jsem s tím u ničeho jiného neměl problém. Na mobilu musím taky vypnout automat a dát jas naplno, abych tam něco viděl. Vanilková no problem.
Moje hlasování se stále dá editovat, ale asi už by to bylo proti pravidlům... -
iudex 26.08.15 16:35
« Hlasujem
Dnes som sa rozhodol, že všetkým súperom dám body. >:-[]
Vranis: prikrčený dravec na love, maskujúci sa v hustej vegetácii, áno, ten lov sa tam dá jednoznačne nájsť. Plus nízke svetlá 3er evokujú prižmúrené oči a nárazník M paketu zase pootvorené ústa dravca. Technická kvalita nie je dokonalá, prepal vzadu je značný, ale až tak fotke neublížil.
Emel: pekná cestovateľská fotka, s nádychom exotiky a dobrodružstva. Téma tiež OK, interpretujem to ako lov zážitkov. Páči sa mi prevedenie, ako od Teba (a Tvojho špičkovej fototechniky) oprávnene očakávam, pekne ostré, páči sa mi aj úmyselná nedokonalosť v podobe odleskov objektívu a ani vinetácia (tiež zrejme úmyselne zvýraznená v postprocese) nevadí. Má to skrátka atmosféru. A popravde čakal som viacero takýchto fotiek z ciest aj od iných.
woody alien: takisto výborná fotka, až som bol prekvapený z kvality fotky, tie farby, obloha, odrazy na kapote, až som mal na chvíľu podozrenie, či si si nepožičal zrkadlovku od sestry. Takže za technickú stránku boduješ vysoko. S témou to tam nie je až také jasné, ja osobne tam ten lov moc nevidím, treba si to tam trošku primyslieť.
---------------
1. Emel
2. Vranis
3. woody -
white label 26.08.15 15:28
« Re: Re: Re: Re: Hlasování
iudex
Tak to první místo je lahůdka, dokonalé auto na dokonalé fotce. :yes:
3. a 4. místo taky hodně dobré.
P.S. Jinak jsem zkoušel přidat jas na monitoru z 55 na 75% a výrazně se to zlepšilo, kdybych to zkusil udělat dřív, dal bych tě určitě na bednu. :-O ;-\ -
Emel 26.08.15 09:53
« Re: Re: Hlasování
woody: je vidět, že sis dal práci... ne na první pohled, ale na ten druhý je ta fotka dotažená.
Krátké ohnisko je kontroverzní, hodně deformuje a musí se s tím na auta (i na lidi) opatrně. Pokud ale chceš kombinovat krajinku (větrník) s autem, tak není moc na výběr... a souhlas, vyšlo to :-) -
Emel 26.08.15 09:46
« Re: Re: Hlasování
Souhlasím s označením chlápka jako troublemakera. Pokud jsi četl vyjádření Renocar, tak to zní zase úplně jinak a pravda bude nejspíš uprostřed.
Je mrzuté pokud se nové auto porouchá po 48km a je dvakrát mrzuté, pokud se závadu podaří odstranit až napodruhé. Navíc je to bohužel u nových aut často tak, že závady přijdou a samy zmizí a těžko se to řeší. Z pohledu zákazníka bych byl možná naštvaný z nedostatečné komunikace, ale rozhodně bych v takové situaci nečekal ani slevu ve statisících, ani nové auto nebo vrácení peněz, to je podle mě utopie. -
iudex 26.08.15 09:36
« Re: Hlasování
Už som zistil, kde som spravil chybu s fotkou: upravoval a prihlasoval som ju v noci, keď mi svietil iba monitor compu a teda fotka sa mi zdala dostatočne jasná a svetlá (ja na mojom notebooku rozoznám aj kúsok evidenčného čísla). Za svetla, notabene keď svieti slnko je to naozaj tmavé a ťažšie viditeľné. Takže poučenie z krízového vývoja: nahlasovať fotku cez deň. >:-[]
Cov: no to poteší, kúpiš si nové (ešte k tomu prémiové) auto a nedôjdeš s ním ani domov. Plus prístup automobilky, taký typický český/slovenský, keď nastane problém. Na druhej strane aj ten týpek vyzerá byť dobrý troublemaker, jednoducho sa zaťal a nechcel pristúpiť na žiadny kompromis. Podľa mojich skúseností to na súde bude mať ťažké, na 90% neuspeje. -
woody-alien 26.08.15 09:32
« Re: Hlasování
Emel: Včera jsem tomu věnoval skoro 3 hodiny a musím říct, že jsem měl štěstí na počasí. Obloha byla všude vyloženě fotogenická, protože se střídalo zataženo se sluncem a bylo hodně mraků. Ono je to dobře vidět na tý sranda fotce s AAAPES, kde obloha je zamračená a Golf přitom zalitej sluncem. Na tý soutěžní fotce se mi líbí kromě mraků ještě dvě věci - zvolené ohnisko a úhel záběru jednak Golfa "připláclo" k zemi a druhak působí hodně třídvéřově. -
Emel 26.08.15 09:17
« Hlasování
woody - hezky zvládnutá fotka, líbí se mi ty mraky i jejich odraz na karoserii... i dojem prostoru daný širokoúhlým objektivem. Širokáč obvykle není na focení aut ideální, ale tady mi to zkreslení ani nevadí...
iudex - kdo říká, že na fotce musí být nutně něco vidět :-) ? Ale ne, já tam něco vidím... úplně ideálně to nevyšlo, ale na druhou stranu, fotka má nutit k druhému pohledu a zaujmout... a to se povedlo, chvíli jsem to viděl i na první místo, ale nakonec mě "řemeslná kvalita" woodyho fotky přesvědčila.
vranis - jo, zelený rámeček není špatný... ale pak jsou tam rušivé elementy, hlavně sloup od pergoly... a i tu suchou větev jsi mohl odstranit. Ale zase je to nejhezčí auto (aspoň myslím, u iudexe si člověk nemůže být jistý :-) ) -
woody-alien 25.08.15 22:00
« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Ukončuji přihlašování do Fotosoutěže za Červenec/Srpen 2015.
Přihlášeni jsou:
Vranis
Emel
woody-alien
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat do 28.8.2015 do 22:00 hod. -
woody-alien 25.08.15 20:25
« Přihlašování do soutěže
Tak tedy přihlašuji tuhle dnešní momentku. Změřil jsem si zrychlení na 100 a s podporou tohoto zařízení je to pod 6 vteřin. :yes: :yes: :yes: Bohužel jen na tom jednom místě. >:D [odkaz]
Ještě přidám dvě fotky jen pro pobavení. První je jeden z marných pokusů udělat "jízdní" fotku. Ježto neumím zároveň brousit gumy (a můžete mi věřit, že při této fotce opravdu hvízdaly) a zároveň fotit, zkusil jsem použít mačkače spouště. No, bohužel výsledek není dobrý. ;-\
A ta druhá pobavila mě a hovoří sama za sebe. Možná Vás trochu překvapí existence takto nazvaného zařízení, ale nedivte se : Každej holt na novýho nemá. >:-[]