Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.15  10:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

No hlavně cenově jsou s 230-koníky dost mimo proti Cupře s 280-ti koníky - pardon, nyní již s 290-ti koníky !! >:-[] >:-[] Navíc také Oktávka RS se dobře prodává a má zajímavou cenu, tohle VW v ČR moc nezvládá ;-) Ale třeba to nepotřebují u nás prodávat a nechávají si to jako exklusivní předražené zboží. Stejně tak S3 je nesmyslně drahá. Včera mi u VW říkal prodejce, když jsme se bavili (trochu se známe z ježdění po okruzích), že nějaký jeho zákazník taky vyměnil Audinu A3 za Cupru v kombíku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.08.15  09:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

iudex

Leon jim dost přetahuje zákazníky za ty prachy...ve neděli jsem projížděl Olomoucí, tak jsem se stavil mrknout na parkoviště a stalo tam 6 nových Cuper, GTI ani jedno a tohle už se opakovalo víckrát...když jsem mluvil s prodejcem na začátku prázdnin, tak jen on sám měl v systému objednaných 120 kousků...to může být taky jeden z důvodů proč vw zareagovalo a postaví i více výkonových verzí, holt 230koní lidem už v HH nestačí.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.15  09:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

iudex - máš trochu pravdu, má širokou nabídku, ikdyž není jediný a nemá ji nejširší >:-[]
    Aktuálně má Renault (nebo měl, protože už bude za pár dní představena nová generace) u Megana:
    verzi GT (benzín, i diesel, 3dv., 5dv. a kombi - jen v ČR toho nenabízeli tolik, ale dalo se sehnat - takže stejně jako GTI a GTD s GTD kombi), pak R.S. 265, R.S. 265 Cup, R.S.Cup 275 Trophy a jako třešínka na dortu byla limitovaná edice R.S. 275 Trophy-R >:-[] >:-[]
    Takže v tomto srovnání v roce 2015 VW versus Renault to vidím na 4:6 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.08.15  09:47

« Re: Re: Hlasování

Hlasuju ;-)

1.Iudex
    2.Emel
    3.Woody
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.08.15  08:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Je to paradoxné, ale práve "nudný a sterilný" VW má aktuálne najširšiu paletu hothečov (či športovejšie ladených verzií modelu): GTI, GTI Performance, R a s prižmúrením oka i GTD; plus plánovaná verzia R400/420. ;-) A v budúcej generácii sa plánujú až 3 verzie GTI.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.15  08:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Protřepat, nemíchat >:-[] >:-[]
    Byl jsem domlouvat známému A4/A5 ;-) A neodolal jsem udělat jedno "ftipné" foto, když tam zůstalo místo ve stínu po právě odjeté předváděčce krátkého GTD. Celkem slušný výběr tam nyní mají ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.15  02:28

« Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Th
    To se asi museli u ROS divit, když jim catering přivezl aperitiv v Meganu Coupé... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.08.15  21:39

« Re: Re: Re: Hlasujem

Tady máte jednu "veselou" fotku z dneška s názvem "konečně mají u autosalonu VW taky něco zajímavého" ;-) >:-[]
    [odkaz]
    Na další fotce náhled upraveného polepu Martini, vpředu širší pruh a na boku s tou správnou červenou (stejná jako na kapotě), jen na fotce u autosalonu vypadá zase jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.08.15  20:17

« Hlasování

1.iudex
    2.Emel
    3.Vranis

Vzhledem k tomu, že já iudexovu fotku na monitoru viděl od začátku >:-[] , měl jsem před wl náskok a mohl ji už s předstihem tipovat na bednu. Otázkou bylo místo, protože Emelova fotka se mi taky velmi líbí, ale nakonec tedy dávám přednost řekněme průkopnictví. O takovou fotku se tady tuším zatím nikdo ani nepokusil. Výsledek není stoprocentní, ale zajímavý určitě ano. Ani (tak pravil Emel :-) ) nejhezčí auto tentokrát Vranisovi nepomůže k lepšímu než třetímu místu. Jako nápad dobré, provedení už se mi moc nelíbí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  20:17

« Re: Re: Hlasujem

w-a
    Téma jsi pochopil správně, přesně tak bylo myšleno, iudex v tom zřejmě tak trochu"za každou cenu" hledal něco hlubšího...
    Měl to být "lov" ("shooting") prázdninové fotky foťákem.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.08.15  19:59

« Re: Hlasujem

iudex: Tady platí otřepané, že i lepší stroj je v rukou nemehla k ničemu. Viz. ta fotka z jízdy, focená zrcadlovkou. Nechci tím říct, že už jsem "mehlo", ale začínám se konečně prokousávat k aspoň občasnému FOCENÍ, nikoliv jen pouhému mačkání spouště, a hned se ukazuje, že moje dřívější nespokojenost s vlastním foťákem byla jen důsledkem neschopnosti ho využít. Jak vidno, i s ultrazoomem to jde. ;-)
    Údaje o fotce jsou pod ní, takže to tam vidíš. Otisky prstů jsem teda nesnímal >:-[] , ale jsou moje, v tu chvíli tam nikdo jinej ani nebyl. Jinak mi, jak už jsem psal, přálo počasí a dostatek času....a samozřejmě je to výběr, vzniklo i dost nepovedených fotek.

K tématu - možná jsem to špatně pochopil ale Prázdninový (foto)lov jsem bral jako zcela volné téma, zkrátka co jsem vyfotil o prázdninách. Samozřejmě, fotka by měla něčím zaujmout (krajina, objekt, situace...), ale že by byla svázána nějakým LOVEM, to mě ani nenapadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  17:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

iudex
    Teď o víkendu budeme (letos naposledy) točit vanilkovou i na koupališti (u Benziny výpadovka na Makov), takže kdybys jel náhodou kolem...., nemusíš ani zajíždět do centra. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Just kidding. Aj keď dobrú vanilkovú by som si samozrejme dal, ideálne pri príležitosti nejakého zrazu. Aj tak mám stále u Teba krytku objektívu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

iudex
    Bylo to tak přednastavené od výrobce (Samsung) a zatím jsem s tím u ničeho jiného neměl problém. Na mobilu musím taky vypnout automat a dát jas naplno, abych tam něco viděl. Vanilková no problem.
    Moje hlasování se stále dá editovat, ale asi už by to bylo proti pravidlům...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  16:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

wl: tak v tom je problém; ja mám monitor na 100% jasu, keď ho stiahnem na polovicu, tiež vidím prd. Ako odškodné požadujem jednu vanilkovú. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.15  16:35

« Hlasujem

Dnes som sa rozhodol, že všetkým súperom dám body. >:-[]
    Vranis: prikrčený dravec na love, maskujúci sa v hustej vegetácii, áno, ten lov sa tam dá jednoznačne nájsť. Plus nízke svetlá 3er evokujú prižmúrené oči a nárazník M paketu zase pootvorené ústa dravca. Technická kvalita nie je dokonalá, prepal vzadu je značný, ale až tak fotke neublížil.
    Emel: pekná cestovateľská fotka, s nádychom exotiky a dobrodružstva. Téma tiež OK, interpretujem to ako lov zážitkov. Páči sa mi prevedenie, ako od Teba (a Tvojho špičkovej fototechniky) oprávnene očakávam, pekne ostré, páči sa mi aj úmyselná nedokonalosť v podobe odleskov objektívu a ani vinetácia (tiež zrejme úmyselne zvýraznená v postprocese) nevadí. Má to skrátka atmosféru. A popravde čakal som viacero takýchto fotiek z ciest aj od iných.
    woody alien: takisto výborná fotka, až som bol prekvapený z kvality fotky, tie farby, obloha, odrazy na kapote, až som mal na chvíľu podozrenie, či si si nepožičal zrkadlovku od sestry. Takže za technickú stránku boduješ vysoko. S témou to tam nie je až také jasné, ja osobne tam ten lov moc nevidím, treba si to tam trošku primyslieť.
    ---------------
    1. Emel
    2. Vranis
    3. woody
  • « 01 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 26.08.15  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

WA:
    zda sa mi to, alebo nam "mileho MMI-ho" vypli ? >:-[]

tam kde bolo jeho meno, je teraz len sedive "skrytý"... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  15:28

« Re: Re: Re: Re: Hlasování

iudex
    Tak to první místo je lahůdka, dokonalé auto na dokonalé fotce. :yes:
    3. a 4. místo taky hodně dobré.

P.S. Jinak jsem zkoušel přidat jas na monitoru z 55 na 75% a výrazně se to zlepšilo, kdybych to zkusil udělat dřív, dal bych tě určitě na bednu. :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 26.08.15  15:24

« Re: Re: Re: Hlasování

Road trip fotky su paradne :yes:

Za mna su hlasy nasledovne:

1.iudex
    2.Emel
    3. woody-alien

Prve miesto bez debat - paci sa mi myslienka auta a nocnej oblohy
    Druhe/tretie miesto pre mna velmi vyrovnane, kludne by mohlo byt opacne
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.15  15:18

« Re: Re: Hlasování

w-a
    Jj, (mimo jiné) pěkně vynikly (sportovně) dlouhé dveře tří dvířka... :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…