Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.08.15 10:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
No hlavně cenově jsou s 230-koníky dost mimo proti Cupře s 280-ti koníky - pardon, nyní již s 290-ti koníky !! >:-[] >:-[] Navíc také Oktávka RS se dobře prodává a má zajímavou cenu, tohle VW v ČR moc nezvládá ;-) Ale třeba to nepotřebují u nás prodávat a nechávají si to jako exklusivní předražené zboží. Stejně tak S3 je nesmyslně drahá. Včera mi u VW říkal prodejce, když jsme se bavili (trochu se známe z ježdění po okruzích), že nějaký jeho zákazník taky vyměnil Audinu A3 za Cupru v kombíku >:-[] -
Covenant 27.08.15 09:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
iudex
Leon jim dost přetahuje zákazníky za ty prachy...ve neděli jsem projížděl Olomoucí, tak jsem se stavil mrknout na parkoviště a stalo tam 6 nových Cuper, GTI ani jedno a tohle už se opakovalo víckrát...když jsem mluvil s prodejcem na začátku prázdnin, tak jen on sám měl v systému objednaných 120 kousků...to může být taky jeden z důvodů proč vw zareagovalo a postaví i více výkonových verzí, holt 230koní lidem už v HH nestačí.
-
Thomasino 27.08.15 09:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
iudex - máš trochu pravdu, má širokou nabídku, ikdyž není jediný a nemá ji nejširší >:-[]
Aktuálně má Renault (nebo měl, protože už bude za pár dní představena nová generace) u Megana:
verzi GT (benzín, i diesel, 3dv., 5dv. a kombi - jen v ČR toho nenabízeli tolik, ale dalo se sehnat - takže stejně jako GTI a GTD s GTD kombi), pak R.S. 265, R.S. 265 Cup, R.S.Cup 275 Trophy a jako třešínka na dortu byla limitovaná edice R.S. 275 Trophy-R >:-[] >:-[]
Takže v tomto srovnání v roce 2015 VW versus Renault to vidím na 4:6 ;-) -
iudex 27.08.15 08:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
Je to paradoxné, ale práve "nudný a sterilný" VW má aktuálne najširšiu paletu hothečov (či športovejšie ladených verzií modelu): GTI, GTI Performance, R a s prižmúrením oka i GTD; plus plánovaná verzia R400/420. ;-) A v budúcej generácii sa plánujú až 3 verzie GTI. -
Thomasino 26.08.15 21:39
« Re: Re: Re: Hlasujem
Tady máte jednu "veselou" fotku z dneška s názvem "konečně mají u autosalonu VW taky něco zajímavého" ;-) >:-[]
[odkaz]
Na další fotce náhled upraveného polepu Martini, vpředu širší pruh a na boku s tou správnou červenou (stejná jako na kapotě), jen na fotce u autosalonu vypadá zase jinak. -
woody-alien 26.08.15 20:17
« Hlasování
1.iudex
2.Emel
3.Vranis
Vzhledem k tomu, že já iudexovu fotku na monitoru viděl od začátku >:-[] , měl jsem před wl náskok a mohl ji už s předstihem tipovat na bednu. Otázkou bylo místo, protože Emelova fotka se mi taky velmi líbí, ale nakonec tedy dávám přednost řekněme průkopnictví. O takovou fotku se tady tuším zatím nikdo ani nepokusil. Výsledek není stoprocentní, ale zajímavý určitě ano. Ani (tak pravil Emel :-) ) nejhezčí auto tentokrát Vranisovi nepomůže k lepšímu než třetímu místu. Jako nápad dobré, provedení už se mi moc nelíbí. -
woody-alien 26.08.15 19:59
« Re: Hlasujem
iudex: Tady platí otřepané, že i lepší stroj je v rukou nemehla k ničemu. Viz. ta fotka z jízdy, focená zrcadlovkou. Nechci tím říct, že už jsem "mehlo", ale začínám se konečně prokousávat k aspoň občasnému FOCENÍ, nikoliv jen pouhému mačkání spouště, a hned se ukazuje, že moje dřívější nespokojenost s vlastním foťákem byla jen důsledkem neschopnosti ho využít. Jak vidno, i s ultrazoomem to jde. ;-)
Údaje o fotce jsou pod ní, takže to tam vidíš. Otisky prstů jsem teda nesnímal >:-[] , ale jsou moje, v tu chvíli tam nikdo jinej ani nebyl. Jinak mi, jak už jsem psal, přálo počasí a dostatek času....a samozřejmě je to výběr, vzniklo i dost nepovedených fotek.
K tématu - možná jsem to špatně pochopil ale Prázdninový (foto)lov jsem bral jako zcela volné téma, zkrátka co jsem vyfotil o prázdninách. Samozřejmě, fotka by měla něčím zaujmout (krajina, objekt, situace...), ale že by byla svázána nějakým LOVEM, to mě ani nenapadlo. -
white label 26.08.15 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování
iudex
Bylo to tak přednastavené od výrobce (Samsung) a zatím jsem s tím u ničeho jiného neměl problém. Na mobilu musím taky vypnout automat a dát jas naplno, abych tam něco viděl. Vanilková no problem.
Moje hlasování se stále dá editovat, ale asi už by to bylo proti pravidlům... -
iudex 26.08.15 16:35
« Hlasujem
Dnes som sa rozhodol, že všetkým súperom dám body. >:-[]
Vranis: prikrčený dravec na love, maskujúci sa v hustej vegetácii, áno, ten lov sa tam dá jednoznačne nájsť. Plus nízke svetlá 3er evokujú prižmúrené oči a nárazník M paketu zase pootvorené ústa dravca. Technická kvalita nie je dokonalá, prepal vzadu je značný, ale až tak fotke neublížil.
Emel: pekná cestovateľská fotka, s nádychom exotiky a dobrodružstva. Téma tiež OK, interpretujem to ako lov zážitkov. Páči sa mi prevedenie, ako od Teba (a Tvojho špičkovej fototechniky) oprávnene očakávam, pekne ostré, páči sa mi aj úmyselná nedokonalosť v podobe odleskov objektívu a ani vinetácia (tiež zrejme úmyselne zvýraznená v postprocese) nevadí. Má to skrátka atmosféru. A popravde čakal som viacero takýchto fotiek z ciest aj od iných.
woody alien: takisto výborná fotka, až som bol prekvapený z kvality fotky, tie farby, obloha, odrazy na kapote, až som mal na chvíľu podozrenie, či si si nepožičal zrkadlovku od sestry. Takže za technickú stránku boduješ vysoko. S témou to tam nie je až také jasné, ja osobne tam ten lov moc nevidím, treba si to tam trošku primyslieť.
---------------
1. Emel
2. Vranis
3. woody -
white label 26.08.15 15:28
« Re: Re: Re: Re: Hlasování
iudex
Tak to první místo je lahůdka, dokonalé auto na dokonalé fotce. :yes:
3. a 4. místo taky hodně dobré.
P.S. Jinak jsem zkoušel přidat jas na monitoru z 55 na 75% a výrazně se to zlepšilo, kdybych to zkusil udělat dřív, dal bych tě určitě na bednu. :-O ;-\