Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 27.08.15 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
white label
Já to beru jen jako inspiraci co se týká dílů, jak píšu niž..žádné zmenšování profilu gumy a snižování podvozku....jen se mi třeba líbí typ kol, originál prahy od seatu a podobně. ;-) to co je na fotce, už je spíš auto pro tunnigové srazy (show car) a to mě neláká. -
boost. 27.08.15 20:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
wl
No, a dneska už jsou takové vzduchové podvozky, které jen jako rozbité vypadají. [odkaz] Zaparkuješ, "vypustíš vzduch", chceš odjet, dáš nahoru (systém má většinou tři polohy).
Anebo to někdo prostě zkusí položit na štelováku.
Mně to nevadí. Dokážu některá auta ocenit, když jsou kvalitně upravená a disky/barva/typ auta padnou do oka a zrovna nejsou v matném děsu na "neviditelných" černých kolech. Sám bych to ale svému autu neudělal. ;-) A navíc mi tohle přijde daleko lepší než to, co bylo několik let po prvním Rychle a Zběsile.
Stylů je mnoho, svět rozmanitý, každý se dostane k tomu svému, sto lidí sto chutí a na konci jsme stejně všichni blázni do aut.
:-! -
white label 27.08.15 16:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
Cov
Tady přece nejde o design kol/disků, ale o celkový tuzing.
Auto spadlé na zem, jako když odejde vzduchový podvozek, nebo "hydra" u Citrónu.
Kola mají místo pneumatik slupky od banánů a i ty jsou "utopené" v blatnících. Odstín oranžové jak na laciné plastové hračce z ťamanské tržnice, černá díra v předním nárazníku jak do pr... atd. :no: -
Thomasino 27.08.15 14:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
Změnu barvy pomocí tekuté folie nedoporučuji, pokud chceš jít s autem aspoň občas na okruh. Už jsem to u pár lidí viděl, po zahřátí kola na okruhu se ta barva začne loupat a nevypadá to vůbec pěkně. Buď to nechat opravdu pořádně kvalitně nastříkat, nebo se na to vys... >:-[] >:-[]
A jestli to chápu u Covenanta správně a já mu to doporučoval jestli si nechce kur... pneu na okruhu, tak je fajn mít ještě jednu sadu kol s okruhovými pneu na blbnutí na okruhu. Pak ho netrápí, že se mu tam nabalí další guma, dělá to pak pár týdnů kravál jak to odlítává a mlátí do podběhů, a že ty dražší lepší gumy na okruh ojíždí v běžném provozu na dálkových trasách - kdy mají navíc díky většímu gripu a měkčí směsi také vyšší spotřebu ;-) -
Covenant 27.08.15 13:40
white label
Mě se ty kola zase líbí...je to prostě klasický tisíci paprsek a nejsou to nějaké noname..
iudex
Dík, mrknu, na změnu designu kola tu mám firmu, jedno kolo by vyšlo cca 1000Kč s tím, že změní barvu a pak ti vše přelakují bezbarvým lakem, tak jak to mají dnešní originály.
-
Covenant 27.08.15 13:31
Emel:
Jo souhlasím, kola už jsou trošku moc ale je to dané také tim že to všichni snižují což já nebudu. Každopádně potom co vím o folii bych do ní nešel...nespíš budu vycházet z prvního návrhu a částečne se jim inspirovat.. [odkaz]
-
iudex 27.08.15 12:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
wa: nehovorím, že stretávam Cupry každý deň, ale pár som ich už videl (prevažne v bielej). Naopak GTI som okrem predvádzačky nestretol. S R-linovými Golfami máš pravdu, tých je ako maku (ale ani sa nedivím, bežnému, nie príliš výraznému exteriéru Golfu paket vizuálne pomôže), o (modrých) Octaviách RS nehovoriac.
Cov: je pravda, že origo disky na Tvojej Cupre nie sú z tých vizuálne top, ale ja by som ich nemenil (iba ak by si chcel ísť do väčšieho rozmeru, čo nechceš), to je čistá strata (19ky asi na zimu nedáš, tak jedine predať a kto kúpi jazdené disky). Ja by som pri snahe o vizuálne odlíšenie Cupry uvažoval o polepoch, k červenej sa mi pýta buď čierna, alebo biela. [odkaz] Alebo potom komplet fólia na úplne inú farbu, napr. tú výraznú oranžovú: [odkaz]