Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.08.15  17:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

iudex
    Už si to budu muset taky změřit >:D každopádně mě překvapilo, že i v takovém relativně ještě dusném počasí ten motor letěl a na konci cílovky jsem byl pořád stejně rychlý.

Jinak Michelin super sport jsou zatím příjemným překvapením co vydrží a snesou.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.08.15  17:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Tom: slušne si sa ho držal, ja som sa mu radšej rovno pratal z cesty a na rovinke ma doslova preskočil. Inak ja som si amatérsky odmeral čas svojím laptimerom a vyšlo mi dvakrát 2:56 min. To je výrazných 15s na kolo horšie oproti Tebe; na druhej strane pri deficite 35k a Tvojich dramatických úpravách podvozku, bŕzd, chladenia atp. to je asi primerané. V jednom meranom kole ma zdržal Ceed GT, kým som našiel vhodné miesto na predbehnutie a druhé kolo som zase prepálil a vyletel za obrubník a stratil stopu a tempo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.15  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Jinak včera jsem byl s iudexem a Covenantem na Slovakiaringu, ale s těmi AD08R a velkém teple časy nic moc. Nejlepší 2x za 2:41 a to jsem tam na Carbonii již dal 3x 2:37 :-O
    Ale snažil jsem se chvilku držet bílého bratislavského McLarenu MP4-12C, asi se tam teprve učil, ale na rovince mu to jelo jako sviňa!! >:-[] V čase 1:15 mu to v šesté zatáčce (ve šneku) malinko ustřelilo.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.15  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Já tam vpředu právě že mám od června Advany AD08R, ale mám z nich pocit že dobrý, že asi i něco vydrží, na běžné ježdění jako kompromis je to fajn, ale s těmi Cup2 jsem zajížděl o pár vteřin lepší časy 8-s :-( Nicméně taky prd vydržely :-O
    Proto jsem se ptal na ty A048, jestli by to pro mě třeba nebyla cesta. Ale zřejmě ty rally Hankooky Z205 by mohla být cesta ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.15  13:48

Naše okaté a známé pošťuchování s White Labelem je známé, musí se to brát s nadhledem. Možná to bude někomu divné, ale na živo vypadá jako úplně jiný (normální) chlap ;-)
    Někdo prostě u toho pětkové GTI zakrněl na dlouhé roky a na další "vývoj" teprve stále čeká >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 30.08.15  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.08.15  01:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Když nejde o život... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.15  23:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

w-l:
    promin, nesleduji kazdy prispevek na zdejsi pavlaci, tak mne proste logicky unikne nejaky ten jinotajny ostrovtip.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.15  23:19

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

No vidíš, málem bych zapomněl pogratulovat bedňákům... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.08.15  19:43

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Děkuju hlasujícím, gratulujícím a zejména kolegům fotografům... tož pojďmě pomalu do dalšího kola :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.15  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Thomasino:
    predtim (a vpredu jeste porad mam, kupoval jsem novy par) jsem mel A048 v rozmeru 225/45x17. Byly vyrazne tvrdsi, navic ve specifikaci LTS pro Lotus, takze stredne tvrda smes behounu a extra zesilena bocnice). I kdyz jsem doma po montazi a delsi vyjizdce zjistil, ze mne pneuservis foukl o 0,4 baru vic nez sam foukam, byla jizda hned o poznani komfortnejsi, az to pocitove skoro plavalo. Asi budou potreba foukat porad o neco vic. AD08 R jsou vazne o poznani civilnejsi. Neni potreba je prakticky nijak ohrivat na provozni teplotu, neklouzou uz za studena. Na okruhu jsem je jeste nemel, tuhle R verzi ale lidi minimalne na Lotusech hodnoti i pro okruhove jezdeni skoro stejne, jako A048.
    Na mokru se ale chovaji mozna az jako UHP, prece jenom uz maji podelne a prubezne drazky po celem obvodu a taky jsou o poznani vic prorezane ([odkaz] vs. [odkaz] Navic maji i o neco vetsi hloubku prorezani. V neposledni rade musi i najet nepomerne vic km, UTQG u A048 je 60(!), u AD08 R vicemene standardnich 180.
    Protoze najedu urcite nepomerne vic km v provozu nez na okruzich, nejaka civilnejsi guma se mne hodi. Diky vyssimu profilu na predni naprave (195/50x16, ev. alternativni 205/45x16) ale budu shanet neco pevnejsiho. S nizsim profilem se ti sice zvykani bocnic tak neprojevi, na druhou stranu mas ale taky o dost tezsi auto. Pokud ti ale nevadily ty sportovni UHP, co jsi mel na aute doted, asi bys nemel mit problem ani s Yoko AD08R.
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.15  14:53

Urážet?!? Myslíš "virtuálně"? Hlavně věřím (tím spíš, pokud je "fajn chlap"), že mu nechybí smysl pro humor... nehledě na to, že srandu si tady logicky dělám(e) především z Thomasina. ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.15  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Skoda, ze Maxxiho neznate jako ja. Problemy s pravopisem neznamenaji, ze je potreba ho urazet, je to fajn chlap a auto ladi takovym zpusobem, ze se na neho novy CTR muze divat leda tak zezadu.
  • « 01 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.15  10:21

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

WL: Tohle už na první pohled zavánělo labelovskou narážkou. ;-) >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.15  01:40

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

šn
    Vidím, žes mě předběhl.
    Malí chlapi si častěji kupují velká auta, a měkkýši mají (pro změnu) obvykle slabost pro tvrdé úpravy... >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.15  01:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Th
    Co čekat "vod vyměklího pražáka", viz jeho písemný projev:
    "Musím se přiznat že do této chvíle jsem byl zarputilí zastánce značky VW."
    Jsem přesvědčen, že i v tomto ohledu si spolu (oba zhrzení majitelé GGTI) výborně rozumíte... >:-[] ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.08.15  23:08

« Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Gratulace "zastiňovatelům" za získané body! :-)

Thom: Tak zarputil'í' zastánce, až musel přitvrdit... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.15  22:52

« Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Tak tedy s drobným zpožděním ukončuji hlasování a takhle to dopadlo.

1.Emel - 16 bodů
    2.iudex, woody-alien - po 13 bodech
    3.Vranis - 6 bodů

Takže gratuluji vítěznému Emelovi, jehož balkánské slunce zastínilo jak slovenskou tmu, tak české polojasno. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.08.15  22:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Včera jsem tam na parkovišti chvilku okukoval jednu moc pěkně udělanou bílou Hondu Civic Type R 8G. Borec má rozšířené nápravy, kompresor, karbonovou kapotu, pořádně vykuchené, slicky, pořádné brzdy, prostě spoooouuusta úprav za těžký háky !! :yes: :yes:
    Jo a před tím měl Golfa GTI V - a začátek popisu vozu se možná White Labelovi nebude líbit ;-)
    [odkaz]
    Tady mě pak předjížděl od 05:00 na cílovce >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.08.15  22:22

« Re: Re: Poslední den hlasování

Jéé, Bude, jak se vede? ;-) Už máte zrekonstruováno bydlení a jak jsi na tom s autem? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…