Brandon Walsh 31.08.15 13:23
« Re: Re: Ford Slovensko
cov akoby si mi čítal myšlienky >:D rozmýšlam o predaji focusa, no určite si ho nechám cez zimu, kúpim nejaký automat manželke a ja už na auta kašlem, nejak ma prestalo baviť aj šoférovanie bol som teraz na otočku odviezť manželku do budapešte a po nejakých 500 nočných km som to stočil radšej na jeden thermal park, okúpal sa, 3 hodiny vyspal a šiel domov. Alebo žeby to bolo vekom ? >:-[] >:D -
iudex 31.08.15 08:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
woody: je mi jasné, že to je biedny čas. Nejakú tú sekundu pridalo množstvo áut na trati (keď človek musí sledovať autá pred a hlavne za sebou), vysoká teplota a moje gumy v predsmrtnom stave (viackrát mi ukĺzli alebo sa auto zavlnilo), väčšina ide ale na vrub mojím jazdeckým (ne)schopnostiam. -
Thomasino 30.08.15 23:46
BULLY - co takhle příští neděli srázek na Nordschleife?? ;-) Reálně přemýšlím, že v sobotu 5.9. vyrazíme, v neděli 6.9. pojezdíme (otevřeno celý den, ale odpoledne bude snad klidněji), v pondělí na 2 a čtvrt hodiny navečer je tam otevřeno znovu a v úterý to samé ;-) Ve středu zpátky. Ale kdyby sis tam udělal na neděli odpoledně výlet, bylo by to super !! :yes: -
Thomasino 30.08.15 21:00
Včera bylo dost teplo, trať rozehřátá, nějaké super časy se jezdit asi nedaly :-O
Já měl nejlepší 2:41 a umím to o 4 vteřiny lépe :-O
iudex - ta fotka je parádní :yes: :yes: Prosím pošli mě ji zase na mejl. Díky! -
Bud 30.08.15 20:28
« Re: Re: Re: Poslední den hlasování
No ahoj, bydlení by aji ušlo, to nejhlavnější mám za sebou a maličkosti si dodělávám pomaličku a postupně...Jako štětec v ruce, atd. :-) Autíčko pořád stejné, šlape jak hodinky a vzhledem k tomu, že jsme se se ženou domluvili, že od korejců odejde a najde si něco klidného, tak pokud bude šlapat dál, tak už u něho asi zůstaneme. Jinak mi ale pře rokem přibylo v garáži jednostopé vozidlo, tak se pokud vyjde čas učím zvládat i to.. >:D -
woody-alien 30.08.15 19:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem
iudex: Pěkná fotka. :yes: Jinak jistě, těch 15 s na kolo můžeš svádět na výkonovej deficit a Thomasinovy úpravy. Nicméně je ověřeno, že se i se zcela standardním GTI-P na sériových gumách a bez jakýchkoli úprav dá Slovakia Ring zajet hluboko pod 2:40. ;-) Záleží na řidiči a pochopitelně i situaci. Něco jiného je jezdit na prázdným okruhu a na volných jízdách. Ale neber to jako rýpání. Jednou se tam sejdem a uvidíme, jestli se tě vůbec udržím. >:-[]

Čeče já si toho Kypru taky nevšim >:D