Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 03.09.15  14:34

« Re: Re: Re: Pozdrav z Kypru

white label
    Čeče já si toho Kypru taky nevšim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.09.15  14:32

« Re: Re: Pozdrav z Kypru

Nadpisy nečteš, blesku? >:D ;-)
    AGIA NAPA
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.09.15  11:22

« Re: Pozdrav z Kypru

wl: pekný pohľad. Vzhľadom na charakter pobrežia to asi nebude Tvoj obvyklý Dubaj, Egypt ani Turecko, že?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.09.15  10:44

« Pozdrav z Kypru

Ptohled z pokoje. Foceno mobilem.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 31.08.15  17:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Ale mas :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.08.15  17:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Nemám !! :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 31.08.15  16:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Thomasino:
    mas SZ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.08.15  14:25

« Re: Re: Re: Ford Slovensko

To je věkem, to je v pohodě! >:-[] >:D
    To znám, taky mě sobotní výlet stylem 2 hodiny tam na Slovakiaring, pak vedro tam, jedno ježdění a 2 hodiny zpátky s návratem ve 23 hodin nějak zmohl a v neděli jsem byl kaput :-( :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 31.08.15  13:46

« Re: Re: Ford Slovensko

Brandon: tak zkus moto, možná tě to chytne. Ale jezdit tak rychle jako v autě to nepůjde ;-) . Jinak to končí, víš jak... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 31.08.15  13:45

« Re: Ford Slovensko

Brandon: zajímavé,něco podobného jsem už slyšel i v případě osobních aut vyráběných v zahraničí. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.08.15  13:23

« Re: Re: Ford Slovensko

cov akoby si mi čítal myšlienky >:D rozmýšlam o predaji focusa, no určite si ho nechám cez zimu, kúpim nejaký automat manželke a ja už na auta kašlem, nejak ma prestalo baviť aj šoférovanie bol som teraz na otočku odviezť manželku do budapešte a po nejakých 500 nočných km som to stočil radšej na jeden thermal park, okúpal sa, 3 hodiny vyspal a šiel domov. Alebo žeby to bolo vekom ? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.08.15  13:09

« Re: Ford Slovensko

Brandon Walsh

Jak to tak čtu, tak budeš za chvilku měnit auto zase za jinou značku.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.08.15  12:22

« Ford Slovensko

nie som sám [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.08.15  08:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

woody: je mi jasné, že to je biedny čas. Nejakú tú sekundu pridalo množstvo áut na trati (keď človek musí sledovať autá pred a hlavne za sebou), vysoká teplota a moje gumy v predsmrtnom stave (viackrát mi ukĺzli alebo sa auto zavlnilo), väčšina ide ale na vrub mojím jazdeckým (ne)schopnostiam.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.15  23:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

BULLY - co takhle příští neděli srázek na Nordschleife?? ;-) Reálně přemýšlím, že v sobotu 5.9. vyrazíme, v neděli 6.9. pojezdíme (otevřeno celý den, ale odpoledne bude snad klidněji), v pondělí na 2 a čtvrt hodiny navečer je tam otevřeno znovu a v úterý to samé ;-) Ve středu zpátky. Ale kdyby sis tam udělal na neděli odpoledně výlet, bylo by to super !! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.15  21:00

Včera bylo dost teplo, trať rozehřátá, nějaké super časy se jezdit asi nedaly :-O
    Já měl nejlepší 2:41 a umím to o 4 vteřiny lépe :-O

iudex - ta fotka je parádní :yes: :yes: Prosím pošli mě ji zase na mejl. Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 30.08.15  20:28

« Re: Re: Re: Poslední den hlasování

No ahoj, bydlení by aji ušlo, to nejhlavnější mám za sebou a maličkosti si dodělávám pomaličku a postupně...Jako štětec v ruce, atd. :-) Autíčko pořád stejné, šlape jak hodinky a vzhledem k tomu, že jsme se se ženou domluvili, že od korejců odejde a najde si něco klidného, tak pokud bude šlapat dál, tak už u něho asi zůstaneme. Jinak mi ale pře rokem přibylo v garáži jednostopé vozidlo, tak se pokud vyjde čas učím zvládat i to.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.08.15  19:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

iudex: Pěkná fotka. :yes: Jinak jistě, těch 15 s na kolo můžeš svádět na výkonovej deficit a Thomasinovy úpravy. Nicméně je ověřeno, že se i se zcela standardním GTI-P na sériových gumách a bez jakýchkoli úprav dá Slovakia Ring zajet hluboko pod 2:40. ;-) Záleží na řidiči a pochopitelně i situaci. Něco jiného je jezdit na prázdným okruhu a na volných jízdách. Ale neber to jako rýpání. Jednou se tam sejdem a uvidíme, jestli se tě vůbec udržím. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.08.15  18:33

iudex
    Luxusní, ta se ti povedla :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.08.15  18:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasujem

Jedná romantická zo včera na Ringu pri splne mesiaca: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…