iudex 07.09.15 11:08
« Re: Dvě kola včera na Nordschleife :-)
Tom: pekné, dokonca som to video videl na YT skôr, než si to sem postol. Ono ja ten Nurburgring vnímam tak, že to je na 90% o skúsenostiach a len 10% o aute, lebo darmo máš 911 Turbo, keď nepoznáš trať, nevieš, kde môžeš pridať naplno a ktoré úseky sú zradné, plus znervózňujúce je, že tu nie sú klasické bezpečné štrkové zóny, kde maximálne trochu škrkneš podvozok, keď vyletíš; na NBR rovno auto rozbiješ. Potom malé atmosférické Cliá so skúseným šoférom môžu fičať rovnako rýchlo, ako Porsche s neskúseným. -
Thomasino 07.09.15 10:57
« Dvě kola včera na Nordschleife :-)
Posílám pozdrav z té nejhezčí jednosměrky na světě !! :-)
Dvě kola včera na Nordschleife - nejdříve za 911 GT3, také s Martini Racing polepy, k tomu dvě vykuchané Clia R.S. (podvozek KW Clubsport, rám, semislicky), kterým to jelo parádně a hlavně je vidět že to mají naježděno (a nejsou takový výletníci jako já, stále se to tam učím, ikdyž po asi 35-ti kolech na NS už skoro nebloudím :-) V dalším kole pak chvilku za BMW M235i v modré (ve které jsem ji chtěl kupovat), pak ke konci mě předjel černý Cayman GT4. Ten jede ukrutně rychle!!
Ty dvě dlouhé rychlé pasáže nějezdím úplně na plno, nechci až tak honit auto... Tentokrát vpředu Advan AD08R a vzadu stále Michelin Pilot Sport Cup2. Na těch Advanech je to určitě lepší než v květnu na rok starých Falkenech, teď to lépe drží (ikdyž pískají) a mohu jim více věřit.
kubass11111 06.09.15 18:24
« Re: Nové téma Září 2015
téma zajímavé, předchozí jsem nestih neb jsem se dnes vrátil z dovolené, navíc jsem byl busem...
Dva dny před dovolenou mi lehce naboural pošťák citroena a Fiat má motor na ponku, kde se pracuje na výbrusu, výměně rozvodů a veškerých těsnění a guder :-), takže bych stejně neměl ani co fotit :-(.
Tak se uvidi co se vymysli,,,