Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.15  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

iudex: Jj, nějaké naznačování z tvé strany ohledně náhrady za Mondeo tady už proběhlo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.15  11:01

Tak ty druhé disky budou prý: Corvara 6,0Jx16 ET48
    Tak to je asi jedno, jsou podobný, na zimu asi dobrý..
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.15  10:53

Tak to tady necháme přejmenovat na sekci "moje.vwauto.cz" >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.09.15  08:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Pozerám, že tu sa už zase kupujú autá. >:D
    Tom: ako dostupné rodinné auto je SV solídna voľba a ak nechceš kombík, tak asi aj najlepšia. Sestra má jeho ideového predchodcu (Golf Plus) a je s ním dlhodobo spokojná; nie je to síce etalón krásy, ale je praktický, slušne vypracovaný, dobre jazdí, dobre sa s ním manévruje. Sportsvan je pritom už celkom pekné auto, tiež si vybral peknú farbu a 16ky na rodinné použitie nevadia, práve naopak.
    woody: no a keď Ti poviem, že som teraz skúšal Superba a že už mám favorita na náhradníka môjho rodinného dostavníka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.15  06:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Thomasino: Sportsvan je dobrá volba. Vybírat v téhle kategorii, tak je to zřejmě můj favorit. Barva za mě povedená, jak píšeš obzvlášť ve srovnání (i přes razantní nástup bílé) s všudepřítomnými variacemi stříbrné. Kola 16" zrovna neohromí, ale budou praktická a u takovýho "pracanta" pro denní jízdy bych to zas tak moc neřešil. Takže celkově OK.

Jenom mi to nedá a mám pocit, že podle nákupů lidí tady z auto.cz (Emel, iudex, Cov, já, ty, o wl ani nemluvě) by se dal parfrázovat slavný výrok anglického fotbalisty Gary Linekera, který poněkud frustrován kdysi prohlásil, že "Fotbal je hra pro 22 lidí, ve které vždycky vyhrajou Němci."

"Výběr auta je složitý proces, ve kterém vždycky vyhraje VW Group" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Tady jsou i s tou barvou auta. Bude tam i ta stříbrná lišta kolem oken, když je to nejvyšší výbava Highline. Jako design kol nic moc, jak psal WL, ty černo-stříbrný z odkazu níže jsou menohem hezčí, ale dá se časem pořešit a zkusit tyto prodat.
    [odkaz]
    [odkaz]
    A taky uvidím co to bude vůbec za kola ty druhé origo VW 16" jako bonus se zimními pneu, třeba budou hezčí. Ale 16" není prostě žádná sláva :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.09.15  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

A budou i docela praktické...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.09.15  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Thomasino
    Kola i ta barva se mi líbí a vzhledem k zaměření na jaké auto chceš používat bych na kolech už nic neměnil a nechal 16, jsou běžnější, ale taky fajn ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  16:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

No bohužel jde o skladovku a rychlou akci, jsou tam 16" kola letní a k tomu jako bonus 16" kola zimní. Výměna za 17" letní není možná :-O Ptal jsem se samozřejmě.
    Pořeší se časem. Leda by někdo chtěl koupit 16" letní kola VW DOVER a letní pneu :
    [odkaz]
    P.S.: Auto domluveno a objednáno, jak říkám rychlá akce! Ve čtvrtek jedu snad pro něj >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.09.15  14:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Th
    Ty 17"ky na odkazech jsou asi nejvhodnější/nejhezčí kola na GSV.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  13:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Covenant - od včerejška změna, jestli nabídka bude dle mých představ, jdeme nakonec do Sportsvana. Sice se drahé poloviččce moc nelíbí, ale sama uznala, že tehdy se jí C-MAX taky na první pohled nelíbil, ale když si na to mírně vyšší nastupování zvykla, že to bylo bezva a s láskou na to vzpomíná. Takže tady jsem trochu na sílu rozhodl že Sportsvan, ikdyž dražší a pomalejší, ale vzhledem k tomu že mám k tomu zábavné auto (časem pak vyměním třeba za Caymana S nebo Alpinku), tak na běžné ježdění je tohle v pohodě, aspoň se trochu zklidním a nebudu jezdit tak rychle >:-[] Navíc občas vozím rodiče po špitálech, já mám taky problémy se zádama, takže tady ten mírně vyšší posez uvítám i já :-) A v případě havárie s jiným autem je tohle bezpečnější >:-[] Ke všemu teď budu asi více jezdit po služebkách a chci Megouše již šetřit, má už 42 tisíc za jeden a třičtvrtě roku a časem z něj bude ceněný oldschool HH...
    SV asi není žádný krasavec, uznávám, budou chvíle kdy si budu říkat že v tu chvíli bych raději řídil Leona 1,8 TSI, ale mě se ten SV prostě líbí a basta! ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.09.15  13:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Thomasino
    Stejně nakonec koupíš Seat FR >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  13:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Druhá varianta byla ta světlá modrá. S tou jsem jel v sobotu se slabší 1,4 TSI...

Golf R 400 = :-( :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.09.15  13:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.09.15  12:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Ale jo, ta červená Sunset určitě není špatná volba.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

U nás jsou teď všechny stříbrné, šedé, černé a bronzové či zlatavé zavrženy >:-[] >:-[]
    Navíc mě teda přijde divná kombinace béžové či zlatavé se stříbrnými koly :'-(
    Takže to vyhraje tato červená metla, na živo jsem ji viděl jak na Golfu, Golfu kombíku, tak na SV a líbí se mě. Na slunku je do cihlova, to souhlas, ale to nevadí. Všude jsou samé nudné bílé, stříbrné, šedé a černé, takže k šedé Meggie to chce trochu "veselejší" barvu ;-) Ikdyž ta šedá Limestone se mi na tom SV taky líbí. A s těmi 150-ti koníky to budu muset nějak přežít, ale z nuly na sto to má za 8,8 tuším (rozhodně pod 9), tak snad to nějak zvládnu. HnůjDay to měl za 10,5 a to byla fakt spodní hranice co jsem ochoten akceptovat, hlavně to ale bylo poměrně líný odspodu díky emisím. Tady je 250Nm..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.09.15  12:18

« Re: Re: Re: Re: Koncern

Zatím to vypadá, že Golf R420 na 66. IAA ve Frankfurtu byla novinářská kachna.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.09.15  12:02

« Re: Re: Re: Re: Koncern

Th
    Tak GSV už jsme probírali po telefonu. Ta červená není špatná (za mě určitě lepší, než obě modré), ale je docela fotogenická a na živo působí méně sytě a jde víc do cihlově červené. Zvažovali jsme ji pro mamku na nové CrossPolo, ale po živém setkání (na Golfu) to nakonec vyhrála béžová metla.
    [odkaz]
    Mně se na GSV líbila taková ta titanově bronzová metla, kterou už ale nahradila metla zlatá (poslední odkaz).
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  11:24

« Re: Re: Re: Koncern

oprava odkazu na konfiguraci:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.15  11:09

« Re: Re: Re: Koncern

White Labele, co si osobně myslíš o Golfu Sportsvanu, konkrétně 1,4 TSI Highline 150 koní s manuálem ? DSG by se mě asi líbilo pro naše účely více (drahá polovička se snad naučí znovu řídit), ale na to už peníze nezbyly, navíc to potřebujeme rychle díky úrazu mé drahé a operovanému koleni v Německu u Nurburgringu, a žádné šedé a stříbrné barvy neprojdou, takže na výběr je jen červená a modrá >:-[]
    Konkrétně tato červená metalíza Sunset:
    [odkaz]

Test slabší verze 1,4 TSI zde, ale tady v nudné stříbrné barvě, navíc jen Comfortline (ikdyž stříbrný vnitřek se mě osobně líbí více než ten lesklý černý).
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…