Thomasino 18.09.15 09:30
« Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Ale joo, já jsem s tím spokojený, je to auto po kterém jsem již delší dobu pokukoval, konečně mám taky xenony, nebo dokonce bi-xenony, samozřejmě parkovací čidla vpředu a vzadu. Jo a ty výborné sedačky ErgoActice s masážní funkcí u řidiče... Akorát zklamání, že jsem si myslel, že to natáčení bi-xenonů funguje v normálním provozu a prý jen do 40 km/ hod :-O :-O To pak na okreskách moc nepomůže :'-( Uvidíme, vyzkoušíme... Čudlíků na volantu je tolik, že netuším který na co je, zatím nevím ani kde se zapíná tempomat ;-\ Jo a taky je tam s tím multifunkčním volantem vyhřívání volantu... -
Thomasino 18.09.15 09:27
« Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Viděl bych to jen na folie na okna na jaře, ostatní asi zůstane jak je. Jo a možná drobné vylepšení audia, takže zase vytlumit min. přední dveře a dát kvalitnější repro. Což udělá hodně moc a nestojí to tolik peněz :-) Možná se spokojím i s těmi 16" koly, na živo to není tak hrozné a na řezání zatáček to stejně až tak nebude >:-[] >:-[]
(no ikdyž trochu jooo...) -
iudex 18.09.15 08:20
« Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Tom: blahoželám k novému autu. A si zbytočne skromný, resp. auto nedôvodne podhodnocuješ, pre mnohých je to možno sen a ideálny rodinný povoz, je dostatočne veľký, praktický, dobre vyzerá, má slušný motor, výbavu, určite nestál úplne málo, skrátka ak na to prestaneš pozerať cez prizmu Tvojho okruhového špeciálu, je to super auto. -
woody-alien 18.09.15 06:48
« Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Thom: Pěkné, nakonec to celkově i trochu připomíná váš bývalý C-Max, což míním jako chválu. ;-) Tak šup, šup - vyměň péra, polaď podvozek, přiveď luft k brzdám, vyhoď zadní sesle, sundej zadní stěrač, nějakej polep a honem s tím na Smyčku. >:-[] ;-) -
white label 17.09.15 13:15
« Re: Přihlašování zahájeno
w-a
To je pravda, "pár" konfigurátorů jsem při té pouti důkladně prozkoumal..., mamka nakonec trvala na autě velikosti Pola, CX-3 jí přišla zbytečně velká zvenku a přitom téměř stejně malá (jako Polo) zevnitř. Barvu si vybírala selektivně, chtěla nějakou světlejší metalickou, nejdřív z jejího výběru vypadla oranžová metla (tu ať si prý koupí pan Sobotka), pak bílá perleť (až příliš světlá = nepraktická) a nakonec ta červená Sunset. Ta béžová je prý pěkná, decentní a praktická zároveň, navíc ladí i k vnitřnímu dvoubarevnému čalounění. :-)
Škoda, že ten strop nejde objednat tmavý (nebo aspoň béžový) a je možný pouze ve světle šedé. -
white label 16.09.15 12:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern
w-a
Máš pravdu předsedo, u nás teď taky vyhrálo finálový duel Německo (s Japonskem).
Na české poměry je to vlastně individuální konfigurace s 1,2 TSI 81kW (7st.DSG), protože k nám se standardně ke CrossPolu dováží jen verze s 66kW.
Mělo by přijít za měsíc, tak doufám, že nedopadneme se slibovaným termínem podobně jako ty. -
iudex 16.09.15 08:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern
Pozerám, že tu sa už zase kupujú autá. >:D
Tom: ako dostupné rodinné auto je SV solídna voľba a ak nechceš kombík, tak asi aj najlepšia. Sestra má jeho ideového predchodcu (Golf Plus) a je s ním dlhodobo spokojná; nie je to síce etalón krásy, ale je praktický, slušne vypracovaný, dobre jazdí, dobre sa s ním manévruje. Sportsvan je pritom už celkom pekné auto, tiež si vybral peknú farbu a 16ky na rodinné použitie nevadia, práve naopak.
woody: no a keď Ti poviem, že som teraz skúšal Superba a že už mám favorita na náhradníka môjho rodinného dostavníka >:-[] -
woody-alien 16.09.15 06:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern
Thomasino: Sportsvan je dobrá volba. Vybírat v téhle kategorii, tak je to zřejmě můj favorit. Barva za mě povedená, jak píšeš obzvlášť ve srovnání (i přes razantní nástup bílé) s všudepřítomnými variacemi stříbrné. Kola 16" zrovna neohromí, ale budou praktická a u takovýho "pracanta" pro denní jízdy bych to zas tak moc neřešil. Takže celkově OK.
Jenom mi to nedá a mám pocit, že podle nákupů lidí tady z auto.cz (Emel, iudex, Cov, já, ty, o wl ani nemluvě) by se dal parfrázovat slavný výrok anglického fotbalisty Gary Linekera, který poněkud frustrován kdysi prohlásil, že "Fotbal je hra pro 22 lidí, ve které vždycky vyhrajou Němci."
"Výběr auta je složitý proces, ve kterém vždycky vyhraje VW Group" >:D -
Thomasino 15.09.15 17:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern
Tady jsou i s tou barvou auta. Bude tam i ta stříbrná lišta kolem oken, když je to nejvyšší výbava Highline. Jako design kol nic moc, jak psal WL, ty černo-stříbrný z odkazu níže jsou menohem hezčí, ale dá se časem pořešit a zkusit tyto prodat.
A taky uvidím co to bude vůbec za kola ty druhé origo VW 16" jako bonus se zimními pneu, třeba budou hezčí. Ale 16" není prostě žádná sláva :-O