Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 18.09.15  13:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Brandon: budu potřebovat nějaké auto pro manželku, tak až ho budeš chtít hodit ze skály... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 18.09.15  13:13

« Re: Malé zamyslenie o zábave na cestách

Iudex: ad nevypínatelné ESP - dá se přes kabel naprogramovat, jak se má ESP chovat v různých režimech, včetně toho, že může být úplně vypnuté. Na Octavii mě to netrápí, ale na GTIP by to mohlo být zajímavé... příklady nastavení jsou (normální / smáčknutí / podržení):

9 (default): Activated / ASR off / ESC sport
    6: Activated / ESC sport / ESC off
    7: Activated / ASR off / ESC off
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 18.09.15  12:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Thomasino: pochybuju že by natáčení xenonů fungovalo jen do 40km/h. Jinak gratuluju, hezká barva :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.09.15  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

woody ak by neskončil na odťahovke a import nerobil nič iné iba rozmýšlal ako sa ťa zbaviť, tiež by som to neriešil ;-) najviac ma dorazilo presviedčanie, že auto odťahované nebolo
    na druhej strane vyriešilo to dilemu do budúcna RS vs CTR >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.15  12:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Brandon: Naprosto ti rozumím, ačkoliv sám jsem zatím s novými auty neměl žádný problém. A když už (nedávno mi u Dacie začla drhnout pětka), přístup servisu byl příkladný. Zkouška, uznání reklamace, bezodkladné objednání na servis, oprava, všechno funguje. Nicméně lidi jsou z těchto případů jako potkal tebe někdy vyplašení až moc. Bratr mi nedávno volal, že 1.2 Tce mu za studena jakoby cuká. Když k nám přijel, tam jsem to vyzkoušel a vůbec nic. Všechno v pořádku. Tak mu říkám: "Ty woe, to ti necuká motor ale tak maximálně ještě nezahřátá noha na spojce." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.09.15  12:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

uvidím ešte sa neviem rozhodnúť, no už to nie je ono pomaličky prestávam čakať kedy sa pokazí, ale ak sa ma niekto opýta ako som spokojný poviem iba, ale celkom to ujde no bez odťahovky vydržal 10 000 km >:-[] no na druhú stranu leštil som ML a majiteľ povedal, že jemu to isté spravilo už tri krát, čo pri 5 krát drahšom aute by ma nasralo oveľa viac >:D ale jemu to aspoň vždy spraví na benzínke
    edit: zabudol som dopísať prečo ho rozmýšlam predať, nie že by som bol multimilionar (zatiaľ >:D ) ktorému je jedno tá strata x tisíc eur pri predaji nového auta, ale ten prístup, ktorý predvádza Ford import je na zaplakanie, nemienim mať auto, kde pri probléme sa nemám na koho obrátiť. Čudujem sa, že na SVK je taká veľká ford komunita, aj keď každý si vytrpel pri problémoch svoje.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.09.15  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Práveže Sporstvan nie je ešte autobus, nie je to klasické MPV á la Touran a i jazdné vlastnosti sú vraj veľmi blízke východiskovému Golfu.
    Btw. ako stojíš s Focusom, stále ho chceš predať? To Tvoje sklamanie bolo priam hmatateľné. Btw. moje Mondeo o pár dní oslávi 4 roky a bez jedinej neplánovanej návštevy servisu. Ale tie vlaky stále sledujem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.09.15  11:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

jejda thomasino ma novú mrdku (už nie len) do mesta >:D tak veľa štastných km prajem aj keď tieto autobusy nie su podľa môjho vkusu. S ovládaním tempomatu sa netráp, horšie ako vo forde to určite nebude, kvôli nastaveniu som skoro rozbil auto s 50 km na tachometri >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.15  09:30

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Ale joo, já jsem s tím spokojený, je to auto po kterém jsem již delší dobu pokukoval, konečně mám taky xenony, nebo dokonce bi-xenony, samozřejmě parkovací čidla vpředu a vzadu. Jo a ty výborné sedačky ErgoActice s masážní funkcí u řidiče... Akorát zklamání, že jsem si myslel, že to natáčení bi-xenonů funguje v normálním provozu a prý jen do 40 km/ hod :-O :-O To pak na okreskách moc nepomůže :'-( Uvidíme, vyzkoušíme... Čudlíků na volantu je tolik, že netuším který na co je, zatím nevím ani kde se zapíná tempomat ;-\ Jo a taky je tam s tím multifunkčním volantem vyhřívání volantu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.15  09:27

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Viděl bych to jen na folie na okna na jaře, ostatní asi zůstane jak je. Jo a možná drobné vylepšení audia, takže zase vytlumit min. přední dveře a dát kvalitnější repro. Což udělá hodně moc a nestojí to tolik peněz :-) Možná se spokojím i s těmi 16" koly, na živo to není tak hrozné a na řezání zatáček to stejně až tak nebude >:-[] >:-[]
    (no ikdyž trochu jooo...)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.09.15  08:20

« Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Tom: blahoželám k novému autu. A si zbytočne skromný, resp. auto nedôvodne podhodnocuješ, pre mnohých je to možno sen a ideálny rodinný povoz, je dostatočne veľký, praktický, dobre vyzerá, má slušný motor, výbavu, určite nestál úplne málo, skrátka ak na to prestaneš pozerať cez prizmu Tvojho okruhového špeciálu, je to super auto.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.15  06:54

« Re: Re: Přihlašování zahájeno

wl: Tu oranž bych taky nedal, béžová bude decentní a přitom ne zoufale nudná jako nějaká stříbřenka. A k tomu interiéru bude pěkně ladit.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.15  06:48

« Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Thom: Pěkné, nakonec to celkově i trochu připomíná váš bývalý C-Max, což míním jako chválu. ;-) Tak šup, šup - vyměň péra, polaď podvozek, přiveď luft k brzdám, vyhoď zadní sesle, sundej zadní stěrač, nějakej polep a honem s tím na Smyčku. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.09.15  22:11

« Re: Re: Přihlašování zahájeno

Tak už je doma! :-) Jel jsem s tím 100 km po okreskách a nejede se s tím špatně. Ten motor nakonec možná i trochu pojede, ikdyž zatím jsem ho více jak 3500 otáček netočil. Je vidět, že těch 250 Nm tam někde je >:-[]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.15  13:15

« Re: Přihlašování zahájeno

w-a
    To je pravda, "pár" konfigurátorů jsem při té pouti důkladně prozkoumal..., mamka nakonec trvala na autě velikosti Pola, CX-3 jí přišla zbytečně velká zvenku a přitom téměř stejně malá (jako Polo) zevnitř. Barvu si vybírala selektivně, chtěla nějakou světlejší metalickou, nejdřív z jejího výběru vypadla oranžová metla (tu ať si prý koupí pan Sobotka), pak bílá perleť (až příliš světlá = nepraktická) a nakonec ta červená Sunset. Ta béžová je prý pěkná, decentní a praktická zároveň, navíc ladí i k vnitřnímu dvoubarevnému čalounění. :-)
    [odkaz]
    Škoda, že ten strop nejde objednat tmavý (nebo aspoň béžový) a je možný pouze ve světle šedé.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.09.15  06:50

« Přihlašování zahájeno

wl: Tak gratuluju k ukončení výběru. Byla to zajímavá (aspoň co já vím) pouť po autech nejrůznějších kategorií a značek. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.09.15  06:47

« Přihlašování zahájeno

Od 15.9. až do 25.9.2015 do 22:00 hod můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Září 2015. Téma je Moje auto a tuning. ;-)

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.15  13:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koncern

Jako byl jsem se podívat u Forda na C-MAX po faceliftu, podíval se na ceny a poptal se na slevy, sice nabízeli permanentku na vlak jako bonus, ale sleva nebyla dostatečná >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.15  13:01

iudex
    Už delší dobu pozoruji, že zraješ jak vwíno... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.15  12:50

w-a
    Máš pravdu předsedo, u nás teď taky vyhrálo finálový duel Německo (s Japonskem).
    [odkaz]
    Na české poměry je to vlastně individuální konfigurace s 1,2 TSI 81kW (7st.DSG), protože k nám se standardně ke CrossPolu dováží jen verze s 66kW.
    Mělo by přijít za měsíc, tak doufám, že nedopadneme se slibovaným termínem podobně jako ty.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…