iudex 19.09.15 22:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Cov: pokiaľ ide o autá, je Speed fajn, akurát ma prekvapili tie "lajfstajlové vsuvky" o móde či novinkách v elektronike, to v časáku o autách nemusím. Btw. Honza sa musí tešiť, že im pribudol ďalší čitateľ a predplatiteľ, dokonca zahraničný. >:D
Ad okruh: práve som pozeral video z prezentácie Octavie RS230 a na okruhu mali kolíky označujúce apexy, to je celkom fajn pomôcka: [odkaz] -
iudex 19.09.15 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Bran: nie sú to hmlovky, sú to malé žiarovky v hlavných svetlách, ktoré svietia do boku. Ich práca je jasne viditeľná. Na rozdiel od nich čo sa týka natáčacích bixenónov, ja ich prácu nejak nepozorujem, až som sa musel uistiť, že ich skutočne mám až tak, že som zastal a točil volantom, kedy som si naozaj všimol posun svetelného kužeľa.
Inak minulý víkend som umyl obe autá (btw. ako obvykle v pondelok pršalo a obe autá zmokli) a Golfa som dokonca navoskoval tvrdým voskom, ale výsledok bol veľmi neuspokojivý: na karosérii mi zostávali akoby mastné fľaky, nevedel som to vyleštiť do pekného lesku. Kde robím chybu?
Btw. predplatil som si český Speed a ešte som ani nestihol komplet prečítať septembrové číslo (s porovnávačkou CTR, M RS a GTI), už mi prišlo októbrové. Test Caymanu GT4, Octavie RS230 na SK Ringu, porovnanie Focusu ST v benzíne a dízli. Ale okrem takýchto zaujímavých testov je tam aj veľa vaty, ako napr. celostranové názory redaktorov a najmä nemotoristická vložka typu oblečenie, elektronika a pod., čo moja polovička okomentovala, že to je taká mužská obdoba ženského mesačníka Madam Eva. >:D -
Brandon Walsh 19.09.15 09:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
do 40 prisvecujú hmlovky, vidím, že odborníci sú v každom show roome, keď ma to živí tak sa o tie auta aspoň trochu zaujímam :no:
včera prišlo na rozleštenie škrabanca ročné cls a veľmi chválil multibeam led, tak som si pozrel čo to je a stoja 1908 Eur, niekto za to kupuje jazdené auto >:D -
Thomasino 18.09.15 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Taky jsem si to myslel, prodejce při předávání ale říkal, že prý jen do 40 km/hod :-(
Asi tomu prdlačky rozumí >:D
Nebo si to spletl s těmi jednoduchými xenony co jsou v Comfort Edition (a Marathon Edition), který nemají ani LED denní svícení...
Moje "Karkulka" (jak ji zatím říkám) by to snad mít měla.
woody-alien 18.09.15 14:40
« Re: Re: Re: Re: Malé zamyslenie o zábave na cestách
Emel: Přesně, člověk má mozek na to, aby s ním myslel. A já mám raději, pokud je rozhodnutí jestli vypnu nebo nevypnu ESP čistě na mě. Třeba jako u Swifta. ;-)
Co se týká toho teplého lidkého slova, včera mi pro změnu přišla datová zpráva definitivně uzavírající příběh zdemolovaného Transita. No vidíš, ani celých 5 let to netrvalo. >:D Psali mi z Policie ČR, že obdrželi z Maďarska pravomocný rozsudek a tím pádem celou věc uzavírají. V té úřední zprávě použili cca pětkrát slovo "VYPLÍVAJÍCÍ" a neohroženě na tom trvali až k závěrečným podpisům. >:-[] -
Thomasino 18.09.15 14:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
iudex - až jsem měl Slovakiaring naježděný a věřil jsem si, tak po komplet vypnutém ESP jsem tam zrychlil asi o 2 vteřiny (na skoro semislickách) >:-[] V táhlých dlouhých si to i při posunutém ESP na SPORT občas lehounce přibržďovalo :-( -
iudex 18.09.15 14:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Tom: to sa pletieš, Toyobaru malo Michelin Primacy HP (ktoré mám na Mondeu). ;-)
Emel: ja s nevypínateľným ESP nemám problém ani na okruhu. Tam dám ten režim ESC sport a ešte sa mi nestalo, žeby zasiahol, ten limit má asi dosť ďalej, plus na suchom drsnom asfalte Slovakiaringu adhéziu len tak nestratíš, to skôr žerie gumy. Naopak na bežnej ceste som za ESP rád, tam ho nevypínam nikdy.
Brandon: tiež Ťa chápem, skrátka ak Ťa auto zradí, ťažko ho môžeš mať rád a ako raz stratíš dôveru k značke, obnovuje sa ťažko a človek skôr nie je ochotný to znova skúšať. Ja som vždy vnímal moje Mondeo ako dostavník, žiadne city, ale tým, ako poctivo a zatiaľ bezporuchovo slúži, ho začínam mať fakt rád. Ak ma ale raz nechá v štichu... -
Thomasino 18.09.15 13:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Jo a jedna perlička, mám tam na tom Golfu SV na 16" elektronech stejné pneu jako Toyota GT86 !! >:-[] >:-[] >:D
....takže tedy, pro ty co neví, tak je to Michelin Energy Saver. Asi se dá s tou elektrickou ruční brzdou v zimě dobře driftovat >:D Jo ale na tohle jsme se ptal, jde to prý i s tou elektrickou, mimochodem >:-[]

P.S.: Dneska jsem "tunil" auto. Bohužel jsem neměl ideu, jak to fotograficky zdokumentovat do fotosoutěže. Achjo. :-(