Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.09.15  10:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Asi půjdu do nějaké ojetiny >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.09.15  09:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Btw. na hlavnej stránke ACZ vidím Caterham Honzu Červenku na predaj. V poslednom Speede v teste Caymanu GT4 píše o nadšení z GT4 a túžbe predať svoje auto, žeby pokukoval po niečom lepšom? :-) Btv. ten Cayman musí byť fakt fantastické zvezenie, keď po ňom túži nielen Červenka vlastniaci Caterham, ale aj Dinar, ktorý si robí zálusk na GTS. Rád by som sa s ním niekedy zviezol, nekupujete nikto? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  09:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Souhlas, navíc má spousty "odstínů", na slunku vypadá jinak, ve stínu taky, pod mrakem taky :-) S barvou jsou spokojený. Když už není auto moc fotogenické, tak barva určitě je >:-[]

P.S.: Satanský příspěvek 666 je můj :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  01:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Ta barva vypadá dost fotogenicky...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  00:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Že by takto nějak jako kdysi Mojito ?? >:D
    [odkaz]

P.S.: Tady máte jednu moji vyloženě "tunerskou" >:-[] Jelikož tohle auto se tunit nebude ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  00:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Tak to jsem zvědavý, jak nafotí ten vylepšený zvuk... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  00:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

No vidíš !! Další tuner !! >:-[] Ale ten oproti nám umí aspoň fotit :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.09.15  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Jsou to ještě jen úvahy, zatím jsem nic nevytunil kromě ztracené krytky tažného >:-[]

Ale iudex v říjnu vylepší zvuk GTI ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.09.15  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

škoda, že dva největší zdejší "tuneři" nedávají nic do fotosoutěže (Covenant a já) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.09.15  18:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex: Ideu už mám...aj bez zváračky. ;-) Jenom se k tomu dokopat. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.09.15  18:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

A čo fotosúťaž hoši? Mňa dnes osvietilo, tak už len zrealizovať. Len či mi sused požičia zváračku... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Clubsport nevypadá špatně, ale filosoficky je to spíš jen výroční model (40 let edice).
    Když se řekne Clubsport představím si především snahu o úsporu hmotnosti, lepší brzdy apod., a z toho CS nic nenabízí. Nemá ani karbonovou střechu, ani příplatkové brzdy ala Cupra black/orange paket apod.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex
    Ale to tvrdilo EVO (ne VW), že bude R420 ve Frankfurtu,
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.09.15  23:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Tak ja som R400 považoval za hotovú vec, VW nikdy nepúšťa plané sľuby do sveta; ale to ticho v poslednej dobe ma tiež zneistilo.
    Btw. Clubsport je parádny, keby mi dali na výber eRko a GTI CS, beriem Clubsport, hlavne kvôli jeho výraznejšej vizáži (R je popri ňom nudná šedá myš), neskutočne vyzerajúcim sedadlám a tiež myslím, že 290 koní v ľahšej predokolke na suchu nebude zaostávať za ťažšou štvorkolkou (na okruhu by som si tipol dokonca lepší čas pre CS).
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.09.15  23:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

wl
    Přesně tak.

Taky tu je scénář, a podle mě ne nepravděpodobný, že v přípravě byl, ale v urč. fázi projekt smetli ze stolu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

pS
    V GTI CS problém nevidím. Ale já tomu moc nevěřím od začátku (viz i mé starší reakce na to, tady), je tu nová RS3 a ta je aktuálně výkonově příliš pod 400-420 PS, než aby to snadno prošlo.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.09.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

@wl

Nějak tomu GR420 nevěřím... Kor když v IAA představili GTI Clubsport, který se mi mimochodem dost líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.09.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex - taky mě tam ty reklamní stránky štvou, ale nějak se musí uživit, takže pro to pochopení mám. Ale tak půlka časáku je vždy silně čtivá! :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.09.15  23:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

iudex
    Díval jsem se na autoforum na Jandovo ježdění s RS230 a musím uznat že jede pěknou stopu...ale ty kuželky jsou určitě fajn berlička a pomůžou. Když jsme byli s Tomem před měsícem v Brně, tak před volnými jízdami tam byly nějaké Hobby závody a tam to mněli zase uděláno z pneumatik, to už si fakt nepřehlídl...je to vidět i na tom videu co tu Tom dával.

white label
    Taky jsem myslel, že G420bude jistota, zvlášť když ten motor zvládne i víc...škoda ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.15  23:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Škoda, tak to zkus aspoň bez idey... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…