Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 22.09.15 09:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Btw. na hlavnej stránke ACZ vidím Caterham Honzu Červenku na predaj. V poslednom Speede v teste Caymanu GT4 píše o nadšení z GT4 a túžbe predať svoje auto, žeby pokukoval po niečom lepšom? :-) Btv. ten Cayman musí byť fakt fantastické zvezenie, keď po ňom túži nielen Červenka vlastniaci Caterham, ale aj Dinar, ktorý si robí zálusk na GTS. Rád by som sa s ním niekedy zviezol, nekupujete nikto? ;-) >:D -
Thomasino 22.09.15 09:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Souhlas, navíc má spousty "odstínů", na slunku vypadá jinak, ve stínu taky, pod mrakem taky :-) S barvou jsou spokojený. Když už není auto moc fotogenické, tak barva určitě je >:-[]
P.S.: Satanský příspěvek 666 je můj :yes: >:D -
-
white label 19.09.15 23:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Clubsport nevypadá špatně, ale filosoficky je to spíš jen výroční model (40 let edice).
Když se řekne Clubsport představím si především snahu o úsporu hmotnosti, lepší brzdy apod., a z toho CS nic nenabízí. Nemá ani karbonovou střechu, ani příplatkové brzdy ala Cupra black/orange paket apod. -
iudex 19.09.15 23:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Tak ja som R400 považoval za hotovú vec, VW nikdy nepúšťa plané sľuby do sveta; ale to ticho v poslednej dobe ma tiež zneistilo.
Btw. Clubsport je parádny, keby mi dali na výber eRko a GTI CS, beriem Clubsport, hlavne kvôli jeho výraznejšej vizáži (R je popri ňom nudná šedá myš), neskutočne vyzerajúcim sedadlám a tiež myslím, že 290 koní v ľahšej predokolke na suchu nebude zaostávať za ťažšou štvorkolkou (na okruhu by som si tipol dokonca lepší čas pre CS). -
white label 19.09.15 23:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
pS
V GTI CS problém nevidím. Ale já tomu moc nevěřím od začátku (viz i mé starší reakce na to, tady), je tu nová RS3 a ta je aktuálně výkonově příliš pod 400-420 PS, než aby to snadno prošlo. -
Covenant 19.09.15 23:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
iudex
Díval jsem se na autoforum na Jandovo ježdění s RS230 a musím uznat že jede pěknou stopu...ale ty kuželky jsou určitě fajn berlička a pomůžou. Když jsme byli s Tomem před měsícem v Brně, tak před volnými jízdami tam byly nějaké Hobby závody a tam to mněli zase uděláno z pneumatik, to už si fakt nepřehlídl...je to vidět i na tom videu co tu Tom dával.
white label
Taky jsem myslel, že G420bude jistota, zvlášť když ten motor zvládne i víc...škoda ;-)

[odkaz]