woody-alien 22.09.15 13:34
« Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Pánové,
snad nebudu jediný, kdo v časovém presu vyhlíží následující prodloužený víkend jako záchranu. Navíc s předpovědí na pěkné počasí. Navrhuji tedy prodloužení termínu přihlašování do 27.9. 22:00 hod.
Co vy na to ? -
Thomasino 22.09.15 11:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
No já mám pocit že to až tak úplně přesně nebylo, že MiVi ho chtěl tak jako tak a měl ho už objednaný, ale rozhodně to tak vypadá pěkně napsané ;-) Ale třeba si nakonec vzal specifikaci co konfiguroval Honza. Pak se kluků zeptám jak to bylo. Pojedou začátkem října v seriálu 24h series, kdy se jede 12-ti hodinovka v Brně. To budou letos v Brně nejzajímavější a největší závody aut :yes: Jo a RTR pojede s novým KTM GT4, ty auta tady budou dvě a v jednom bude sedět Tomáš Enge >:-[]
iudex 22.09.15 11:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Viem, že Červenka prepustil MiVimu (Vítkovi) svoju objednávku GT4. Zvezenie v GT4 na NS musí byť zážitok, tak ďaleko to však ja autom nedám. Snáď budeš mať tú možnosť Ty a poreferuješ. -
Thomasino 22.09.15 11:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Když spolu na jaře pojedeme ve správný termín na Nordschleife, tak ti třeba domluvím svezení na NS v Caymanu GT4 u Michala Vítka, který ho má objednaný, samozřejmě na místě spolujezdce. Ale věř, že s Michalem to bude super zážitek !! :yes: :-) -
iudex 22.09.15 09:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Btw. na hlavnej stránke ACZ vidím Caterham Honzu Červenku na predaj. V poslednom Speede v teste Caymanu GT4 píše o nadšení z GT4 a túžbe predať svoje auto, žeby pokukoval po niečom lepšom? :-) Btv. ten Cayman musí byť fakt fantastické zvezenie, keď po ňom túži nielen Červenka vlastniaci Caterham, ale aj Dinar, ktorý si robí zálusk na GTS. Rád by som sa s ním niekedy zviezol, nekupujete nikto? ;-) >:D -
Thomasino 22.09.15 09:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Souhlas, navíc má spousty "odstínů", na slunku vypadá jinak, ve stínu taky, pod mrakem taky :-) S barvou jsou spokojený. Když už není auto moc fotogenické, tak barva určitě je >:-[]
P.S.: Satanský příspěvek 666 je můj :yes: >:D -