Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.15  06:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

iudex: A nepopřemýšlíš ještě o tom Motobydle ? Ta trať je senzační, Cov může potvrdit.
    ;-)

Cov: Tak mě napadlo, co kdybych přijel Swiftem a zkusil ho tam protáhnout ? V tom tunelu by to mohla být celkem sranda... >:D
    A co máš s diskem ? Zdá se, že je Seat fakt levná značka, po mě chtěli za jeden Austin 18" u oficial dealera 16.400. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.09.15  22:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Tak definitívne nejdem, idem v nedeľu na motokáry.
    P.S. Zaujímavé video: EVO porovnávalo Golf R a Audi RS3 a záver je veľmi prekvapivý: o 60k slabší Golf je na okruhu rýchlejší, ako RS3: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.15  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Jestli si chceš letos ještě trochu zajezdit, tak se vykašli na ukončení sezony v Brně toho 25.10., to se tam motá velká spousta amatérů a hrozí to kolizemi. Navíc počasí bývá často už pěkně na houby. Mnohem lepší svezení a o trochu menší riziko amatérů je za 2 týdny v neděli 11.10. na Slovakiaringu na akci Racing Wheels. Když se dva střídají na jedno číslo, tak každý zaplatí 95 EUR a klidně můžeš dát jen 5x 20 minut a mezitím spoustu času na chlazení, koukání, pokecání. Já se tam zase chystám, stejně jako pár dalších známých >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.09.15  17:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Chlapi taky nejdu na skring..teď řeším ten poškrábaný disk (naštěstí pojistka...za hotové by nový stál 15700Kč) a mám už čisté gumy...jediné co mě možná ještě zláká, tak v Brně bude na konci října otevřený okruh skoro na celý den pro volné jízdy ;-)

Dnešní srovnání: Megan Trophy vs Peugeot RCZ-R
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.15  17:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Na neděli odpoledne je předpověď zatím ok. Kolem 15 stupňů a sucho :-)

Napiš pak které radí jezdit jinak, prosím. To mě zajímá, zkusíme !! :yes: Ale jinak se dá jezdit maximálně ta šestka co se utahuje, tam to pro různé auta může fungovat rozdílně.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.09.15  16:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Tom: no už ma svrbí pravá noha, zajazdiť by som si išiel; ale na víkend hlásia pršať, tak neviem. Tiež som si predbežne dohodol na nedeľu motokáry v Bratislave, tak ak to vyjde, na SK ring určite nepôjdem. Btw. dnes som sediac v kaderníctve čítal v Automagazíne článok, kde pretekár Maťo Homola radí, ako ísť v jednotlivých zákrutách na SK ringu. Vo väčšine sa zhodoval s J. Červenkom, ale niektoré zákruty radil ísť inak.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.15  15:50

« Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Covenant a IUDEX - kdo dorazí trochu zajezdit v neděli od 16 hod na Slovakiaring? Je tam 2,5 hodiny ježdění, takže aspoň 2x 30 minut chci dát...
    Musím trochu otestovat nový setup na brzdy, nové kotouče DBA jsou pryč (nějak se nepovedly, asi nezvládají vysoké teploty), vrátili jsme původní jeté Brembo a desky Hawk zůstaly. Takže uvidíme jek to bude fungovat >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.15  18:11

« VWinterkorn

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  19:44

« Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Bože, to je plácal: "...převodovka haldex, zbrusu nový motor..."
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.09.15  19:05

« Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Tu je i české video Seat Leon SC cross sport
    [odkaz]

Zatím je to jen koncept...mluví se i o klasické Cupře 4x4, tak příští rok uvidíme zda jí vw povolí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  17:39

« Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Minulé pondělí tu o něm vyšel článek:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.09.15  17:25

« Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

práve mi prišiel news letter zo seatu, o niečom takom ste vedeli ?
    Seat Leon SC cross sport, 300 koni a 4x4, [odkaz]
    :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.09.15  14:58

« Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

w-a
    Já bych byl určitě pro!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.09.15  14:55

woody: som za, zdá sa, že tu zatiaľ nik nemá odfotené, tak snáď víkend to tu vytrhne.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.09.15  14:34

« Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Brandon Walsh

Tohle konkrétní eRko co je ve videu vlastní přímo ředitel divize seat ČR Aleš Novák ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.09.15  14:23

vždy mi srdce zaplesá, keď ho vidím na ceste [odkaz]
    no skôr som na to eRko, ale v takom top stave, kde to našli >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.09.15  13:34

« Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Pánové,

snad nebudu jediný, kdo v časovém presu vyhlíží následující prodloužený víkend jako záchranu. Navíc s předpovědí na pěkné počasí. Navrhuji tedy prodloužení termínu přihlašování do 27.9. 22:00 hod.

Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

No já mám pocit že to až tak úplně přesně nebylo, že MiVi ho chtěl tak jako tak a měl ho už objednaný, ale rozhodně to tak vypadá pěkně napsané ;-) Ale třeba si nakonec vzal specifikaci co konfiguroval Honza. Pak se kluků zeptám jak to bylo. Pojedou začátkem října v seriálu 24h series, kdy se jede 12-ti hodinovka v Brně. To budou letos v Brně nejzajímavější a největší závody aut :yes: Jo a RTR pojede s novým KTM GT4, ty auta tady budou dvě a v jednom bude sedět Tomáš Enge >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.09.15  11:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Viem, že Červenka prepustil MiVimu (Vítkovi) svoju objednávku GT4. Zvezenie v GT4 na NS musí byť zážitok, tak ďaleko to však ja autom nedám. Snáď budeš mať tú možnosť Ty a poreferuješ.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.09.15  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno

Když spolu na jaře pojedeme ve správný termín na Nordschleife, tak ti třeba domluvím svezení na NS v Caymanu GT4 u Michala Vítka, který ho má objednaný, samozřejmě na místě spolujezdce. Ale věř, že s Michalem to bude super zážitek !! :yes: :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…