Thomasino 25.09.15 22:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Jestli si chceš letos ještě trochu zajezdit, tak se vykašli na ukončení sezony v Brně toho 25.10., to se tam motá velká spousta amatérů a hrozí to kolizemi. Navíc počasí bývá často už pěkně na houby. Mnohem lepší svezení a o trochu menší riziko amatérů je za 2 týdny v neděli 11.10. na Slovakiaringu na akci Racing Wheels. Když se dva střídají na jedno číslo, tak každý zaplatí 95 EUR a klidně můžeš dát jen 5x 20 minut a mezitím spoustu času na chlazení, koukání, pokecání. Já se tam zase chystám, stejně jako pár dalších známých >:-[]
Covenant 25.09.15 17:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Chlapi taky nejdu na skring..teď řeším ten poškrábaný disk (naštěstí pojistka...za hotové by nový stál 15700Kč) a mám už čisté gumy...jediné co mě možná ještě zláká, tak v Brně bude na konci října otevřený okruh skoro na celý den pro volné jízdy ;-)
Dnešní srovnání: Megan Trophy vs Peugeot RCZ-R
Thomasino 25.09.15 17:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Na neděli odpoledne je předpověď zatím ok. Kolem 15 stupňů a sucho :-)
Napiš pak které radí jezdit jinak, prosím. To mě zajímá, zkusíme !! :yes: Ale jinak se dá jezdit maximálně ta šestka co se utahuje, tam to pro různé auta může fungovat rozdílně. -
iudex 25.09.15 16:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Tom: no už ma svrbí pravá noha, zajazdiť by som si išiel; ale na víkend hlásia pršať, tak neviem. Tiež som si predbežne dohodol na nedeľu motokáry v Bratislave, tak ak to vyjde, na SK ring určite nepôjdem. Btw. dnes som sediac v kaderníctve čítal v Automagazíne článok, kde pretekár Maťo Homola radí, ako ísť v jednotlivých zákrutách na SK ringu. Vo väčšine sa zhodoval s J. Červenkom, ale niektoré zákruty radil ísť inak. -
Thomasino 25.09.15 15:50
« Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Covenant a IUDEX - kdo dorazí trochu zajezdit v neděli od 16 hod na Slovakiaring? Je tam 2,5 hodiny ježdění, takže aspoň 2x 30 minut chci dát...
Musím trochu otestovat nový setup na brzdy, nové kotouče DBA jsou pryč (nějak se nepovedly, asi nezvládají vysoké teploty), vrátili jsme původní jeté Brembo a desky Hawk zůstaly. Takže uvidíme jek to bude fungovat >:-[] -
woody-alien 22.09.15 13:34
« Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Pánové,
snad nebudu jediný, kdo v časovém presu vyhlíží následující prodloužený víkend jako záchranu. Navíc s předpovědí na pěkné počasí. Navrhuji tedy prodloužení termínu přihlašování do 27.9. 22:00 hod.
Co vy na to ? -
Thomasino 22.09.15 11:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
No já mám pocit že to až tak úplně přesně nebylo, že MiVi ho chtěl tak jako tak a měl ho už objednaný, ale rozhodně to tak vypadá pěkně napsané ;-) Ale třeba si nakonec vzal specifikaci co konfiguroval Honza. Pak se kluků zeptám jak to bylo. Pojedou začátkem října v seriálu 24h series, kdy se jede 12-ti hodinovka v Brně. To budou letos v Brně nejzajímavější a největší závody aut :yes: Jo a RTR pojede s novým KTM GT4, ty auta tady budou dvě a v jednom bude sedět Tomáš Enge >:-[]
iudex 22.09.15 11:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Viem, že Červenka prepustil MiVimu (Vítkovi) svoju objednávku GT4. Zvezenie v GT4 na NS musí byť zážitok, tak ďaleko to však ja autom nedám. Snáď budeš mať tú možnosť Ty a poreferuješ. -
Thomasino 22.09.15 11:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování zahájeno
Když spolu na jaře pojedeme ve správný termín na Nordschleife, tak ti třeba domluvím svezení na NS v Caymanu GT4 u Michala Vítka, který ho má objednaný, samozřejmě na místě spolujezdce. Ale věř, že s Michalem to bude super zážitek !! :yes: :-)

;-)
Cov: Tak mě napadlo, co kdybych přijel Swiftem a zkusil ho tam protáhnout ? V tom tunelu by to mohla být celkem sranda... >:D
A co máš s diskem ? Zdá se, že je Seat fakt levná značka, po mě chtěli za jeden Austin 18" u oficial dealera 16.400. >:-[]