woody-alien 27.09.15 22:47
« Re: Re: Prihlasujem sa
wl: Že přijde někdo s rourou na výfuk jsem předpokládal, ale že někdo dotáhne "můj" nápad s přídavným chlazením brzd stolním větrákem, to bych nečekal. >:D :yes:
Já to nakonec vzdal z důvodu nedostatku času vymýšlet nějakej držák, neboť ho mám menší (ten větrák >:-[] ) než ty. -
iudex 27.09.15 20:03
« Prihlasujem sa
Prihlasujem svoj kúsok do súťaže. Ako som tu už viackrát uvádzal, riešim zlepšenie zvuku formou ladeného výfuku. Ale Akrapovič, Remus či Milltek sú dosť drahé, tak som zvolil alternatívu, rovnako dobrú, ale lacnejšiu: domácu výrobu. >:D
Týmto ďakujem svojmu susedovi za veľkorysé poskytnutie zváračky a rýchlokurz zvárania. >:D -
woody-alien 27.09.15 19:48
« Přihlášení do soutěže
iudex: Já tedy něco vyfotil a rovnou to přihlašuju. ;-) Předem ti však chci poděkovat za inspiraci. Zvuk R4 turbo nebývá, přiznejme, nic moc a leckdo hledá řešení. Laděný výfuk je jedním z nich, ale já na to šel trochu jinak. V jednoduchosti je síla a někdy prostě stačí přidat volume. Výhodou mého systému je navíc to, že pokud zvuk začne obtěžovat, stačí přesunout mikrofon do kokpitu a lze ho využít např. při podnikatelské činnosti (nůůůůžky, nožééééé, brousíííííím >:D ) nebo pro upozornění ostatních účastníků silničního provozu. >:-[]
woody-alien 26.09.15 06:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
iudex: A nepopřemýšlíš ještě o tom Motobydle ? Ta trať je senzační, Cov může potvrdit.
;-)
Cov: Tak mě napadlo, co kdybych přijel Swiftem a zkusil ho tam protáhnout ? V tom tunelu by to mohla být celkem sranda... >:D
A co máš s diskem ? Zdá se, že je Seat fakt levná značka, po mě chtěli za jeden Austin 18" u oficial dealera 16.400. >:-[] -
Thomasino 25.09.15 22:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Jestli si chceš letos ještě trochu zajezdit, tak se vykašli na ukončení sezony v Brně toho 25.10., to se tam motá velká spousta amatérů a hrozí to kolizemi. Navíc počasí bývá často už pěkně na houby. Mnohem lepší svezení a o trochu menší riziko amatérů je za 2 týdny v neděli 11.10. na Slovakiaringu na akci Racing Wheels. Když se dva střídají na jedno číslo, tak každý zaplatí 95 EUR a klidně můžeš dát jen 5x 20 minut a mezitím spoustu času na chlazení, koukání, pokecání. Já se tam zase chystám, stejně jako pár dalších známých >:-[]
Covenant 25.09.15 17:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Chlapi taky nejdu na skring..teď řeším ten poškrábaný disk (naštěstí pojistka...za hotové by nový stál 15700Kč) a mám už čisté gumy...jediné co mě možná ještě zláká, tak v Brně bude na konci října otevřený okruh skoro na celý den pro volné jízdy ;-)
Dnešní srovnání: Megan Trophy vs Peugeot RCZ-R
Thomasino 25.09.15 17:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Na neděli odpoledne je předpověď zatím ok. Kolem 15 stupňů a sucho :-)
Napiš pak které radí jezdit jinak, prosím. To mě zajímá, zkusíme !! :yes: Ale jinak se dá jezdit maximálně ta šestka co se utahuje, tam to pro různé auta může fungovat rozdílně. -
iudex 25.09.15 16:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Tom: no už ma svrbí pravá noha, zajazdiť by som si išiel; ale na víkend hlásia pršať, tak neviem. Tiež som si predbežne dohodol na nedeľu motokáry v Bratislave, tak ak to vyjde, na SK ring určite nepôjdem. Btw. dnes som sediac v kaderníctve čítal v Automagazíne článok, kde pretekár Maťo Homola radí, ako ísť v jednotlivých zákrutách na SK ringu. Vo väčšine sa zhodoval s J. Červenkom, ale niektoré zákruty radil ísť inak. -
Thomasino 25.09.15 15:50
« Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
Covenant a IUDEX - kdo dorazí trochu zajezdit v neděli od 16 hod na Slovakiaring? Je tam 2,5 hodiny ježdění, takže aspoň 2x 30 minut chci dát...
Musím trochu otestovat nový setup na brzdy, nové kotouče DBA jsou pryč (nějak se nepovedly, asi nezvládají vysoké teploty), vrátili jsme původní jeté Brembo a desky Hawk zůstaly. Takže uvidíme jek to bude fungovat >:-[]

Každopádně zatím jsou přihlášeni samí majitelé ďábelského koncernu >:-[] .
woody-alien
iudex
white label
Soutěžní fotky můžete vidět zde: [odkaz]