Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bully_ 27.09.15 23:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
7-10% vykonu vic nebo min mit proste nesmi. Nemerilo se to nahodou vzdycky redakcemi motoristickych casopisu nebo i-serveru? Pak Superb predjizdi Civic TypeR a podobne >:D I kdyz zrovna u CTR slo o opacny problem, vetsina predvadecich kusu mela naopak priskrcenou a nehotovou mapu RJ a v pravidlech testovani tyhle vozy nesmely opustit uzavreny okruh. -
Covenant 27.09.15 23:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování
iudex
Motobydlo bude hardcore >:-[] ....to prostředí a motokáry jsou ještě pravá kovářská práce, když dojezdíš jsi v obličeji černý jak horník...sem tam nějaký ten naražený bok nebo noha >:D
PS:
Těch 245k by tak nějak odpovídalo na vw motory, mívají o nějakých 7-10% víc.
U konkurence měřili RS3 a místo 367koní naměřili 405k .... [odkaz] -
white label 27.09.15 23:28
« Re: Re: Re: Přihlášení do soutěže
Bully
Zákony jsou tu přece odjakživa od toho, aby se porušovaly.
5%? Takže to překročili jen o 3,5 PS.
A samotní zákazníci si na to logicky ztěžovat nebudou, teda pokud to jde do plusu.
Koncern má tradičně reálně vyšší výkony, než udávané, bohužel se touto cestou vydali i u emisí dieselových R4. >:-[] ;-) -
woody-alien 27.09.15 22:53
« Ukončení přihlašování....anebo ne ?
Měl bych ukončit přihlašování a také tak činím, přesto bych možná toleroval přihlášení ještě zítra, kterýžto den je v Česko/Moravsko/Slezsku svátkem a tudíž příležitostí ještě něco vytvořit.
Každopádně zatím jsou přihlášeni samí majitelé ďábelského koncernu >:-[] .
woody-alien
iudex
white label
Soutěžní fotky můžete vidět zde: [odkaz] -
woody-alien 27.09.15 22:47
« Re: Re: Prihlasujem sa
wl: Že přijde někdo s rourou na výfuk jsem předpokládal, ale že někdo dotáhne "můj" nápad s přídavným chlazením brzd stolním větrákem, to bych nečekal. >:D :yes:
Já to nakonec vzdal z důvodu nedostatku času vymýšlet nějakej držák, neboť ho mám menší (ten větrák >:-[] ) než ty. -
iudex 27.09.15 20:03
« Prihlasujem sa
Prihlasujem svoj kúsok do súťaže. Ako som tu už viackrát uvádzal, riešim zlepšenie zvuku formou ladeného výfuku. Ale Akrapovič, Remus či Milltek sú dosť drahé, tak som zvolil alternatívu, rovnako dobrú, ale lacnejšiu: domácu výrobu. >:D
[odkaz]
Týmto ďakujem svojmu susedovi za veľkorysé poskytnutie zváračky a rýchlokurz zvárania. >:D -
woody-alien 27.09.15 19:48
« Přihlášení do soutěže
iudex: Já tedy něco vyfotil a rovnou to přihlašuju. ;-) Předem ti však chci poděkovat za inspiraci. Zvuk R4 turbo nebývá, přiznejme, nic moc a leckdo hledá řešení. Laděný výfuk je jedním z nich, ale já na to šel trochu jinak. V jednoduchosti je síla a někdy prostě stačí přidat volume. Výhodou mého systému je navíc to, že pokud zvuk začne obtěžovat, stačí přesunout mikrofon do kokpitu a lze ho využít např. při podnikatelské činnosti (nůůůůžky, nožééééé, brousíííííím >:D ) nebo pro upozornění ostatních účastníků silničního provozu. >:-[]
[odkaz] -
-