Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.09.15  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

7-10% vykonu vic nebo min mit proste nesmi. Nemerilo se to nahodou vzdycky redakcemi motoristickych casopisu nebo i-serveru? Pak Superb predjizdi Civic TypeR a podobne >:D I kdyz zrovna u CTR slo o opacny problem, vetsina predvadecich kusu mela naopak priskrcenou a nehotovou mapu RJ a v pravidlech testovani tyhle vozy nesmely opustit uzavreny okruh.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Cov
    Tak to už by bylo o 20 PS přes "normu".
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.15  23:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

iudex
    Motobydlo bude hardcore >:-[] ....to prostředí a motokáry jsou ještě pravá kovářská práce, když dojezdíš jsi v obličeji černý jak horník...sem tam nějaký ten naražený bok nebo noha >:D

PS:
    Těch 245k by tak nějak odpovídalo na vw motory, mívají o nějakých 7-10% víc.

U konkurence měřili RS3 a místo 367koní naměřili 405k .... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

w-a
    Hlavně, že "nekouříš u pr.dele", to by bylo mnohem nebezpečnější a závažnější... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  23:28

« Re: Re: Re: Přihlášení do soutěže

Bully
    Zákony jsou tu přece odjakživa od toho, aby se porušovaly.
    5%? Takže to překročili jen o 3,5 PS.
    A samotní zákazníci si na to logicky ztěžovat nebudou, teda pokud to jde do plusu.
    Koncern má tradičně reálně vyšší výkony, než udávané, bohužel se touto cestou vydali i u emisí dieselových R4. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  23:00

« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa

wl: Jistě, já totiž mimo jiné také kouřím a planeta je mi u pr.dele. Navíc jsem strojař a vím, jak se má dimenzovat řetězový převod. Ze všech těchto důvodů mě zarazilo, že jsem teď aktuálně nedostal nabídku z VW. 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  22:56

« Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Počkáme do zítřka a jestli nikdo další nebude, tak si rozdělíme pozemky na bedně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  22:54

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

w-a
    Já ho mám cca 17" velký, viz foto... >:-[] ;-)
    Můj systém využívá k pohonu rekuperovanou energii vznikající při brzdění, tvůj systém s vlastním elektromotorem a držákem by byl nejen neaerodynamický, ale i neekologický. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  22:53

« Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Měl bych ukončit přihlašování a také tak činím, přesto bych možná toleroval přihlášení ještě zítra, kterýžto den je v Česko/Moravsko/Slezsku svátkem a tudíž příležitostí ještě něco vytvořit.

Každopádně zatím jsou přihlášeni samí majitelé ďábelského koncernu >:-[] .

woody-alien
    iudex
    white label

Soutěžní fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  22:47

« Re: Re: Prihlasujem sa

wl: Že přijde někdo s rourou na výfuk jsem předpokládal, ale že někdo dotáhne "můj" nápad s přídavným chlazením brzd stolním větrákem, to bych nečekal. >:D :yes:
    Já to nakonec vzdal z důvodu nedostatku času vymýšlet nějakej držák, neboť ho mám menší (ten větrák >:-[] ) než ty.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  22:04

« Re: Prihlasujem sa

iudex
    Možná si mohl ještě přitvrdit a napsat tam Sakrapopič! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.15  21:57

« Přihlášení do soutěže white label

[odkaz]

indicie:
    Thomasino brake tuning
    Disky Aero
    Servis stolního ventilátoru (po letní sezoně)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.09.15  20:22

« Re: Re: Přihlášení do soutěže

iudex:
    vzhledem k tomu, ze je v Evrope zakonem povolena odchylka vykonu max. +- 5% od vykonu udavaneho vyrobcem, jde bud o spatne provedene mereni, nebo tradicne o testovaci vuz pro novinare.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.15  20:03

« Prihlasujem sa

Prihlasujem svoj kúsok do súťaže. Ako som tu už viackrát uvádzal, riešim zlepšenie zvuku formou ladeného výfuku. Ale Akrapovič, Remus či Milltek sú dosť drahé, tak som zvolil alternatívu, rovnako dobrú, ale lacnejšiu: domácu výrobu. >:D
    [odkaz]
    Týmto ďakujem svojmu susedovi za veľkorysé poskytnutie zváračky a rýchlokurz zvárania. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.15  19:59

« Re: Přihlášení do soutěže

woody: Ty na to ideš moderným štýlom ako BMW: načo ladiť zvuk motora či výfuku: pustíme to zosilnené, repráky či megafón, to je jedno. >:D
    OT: práve som čítal test Octavie RS230 na Topspeede a namerali jej na brzde 180 kW/245k.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.15  19:48

« Přihlášení do soutěže

iudex: Já tedy něco vyfotil a rovnou to přihlašuju. ;-) Předem ti však chci poděkovat za inspiraci. Zvuk R4 turbo nebývá, přiznejme, nic moc a leckdo hledá řešení. Laděný výfuk je jedním z nich, ale já na to šel trochu jinak. V jednoduchosti je síla a někdy prostě stačí přidat volume. Výhodou mého systému je navíc to, že pokud zvuk začne obtěžovat, stačí přesunout mikrofon do kokpitu a lze ho využít např. při podnikatelské činnosti (nůůůůžky, nožééééé, brousíííííím >:D ) nebo pro upozornění ostatních účastníků silničního provozu. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.15  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Dnes som si namiesto Slovakiaringu super zajazdil na motokárach (pozdravujem všetkých, čo idú do Motobydla): [odkaz] [odkaz]
    Btw. ja som dnes odfotil do súťaže, a čo vy?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.09.15  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

woody-alien
    No holt by měl na boku rychlé pruhy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.15  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Cov: Asi bych Swiště vrátil manželce lehce pocuchanýho. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.09.15  08:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

woody-alien
    No to by jsi mohl...hlavně tím sešupem dolů, kde lítají jiskry od stěn a pak je ostrá levá >:-[]

Disk je jen kosmetická, ale chci to mít v cajku...ukážu v motobydle ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…