Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.15  09:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Rozdíl je když řídí profík, a když amatér, ikdyž nadšený amatér >:-[] >:-[]
    Taky vidím, že až budu umět jezdit bez chybiček, že to auto má v nynějším stavu na čas kousek pod 2:35 :-) Hodně záleží na gumách, kdy se začnou přehřívat apod. Pokud i seriové lepší gumy drží 2 kola a závodník ví přesně kdy to kolo zajet a jak před tím jet 80% aby je zahřál, tak se to asi dá.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.09.15  08:43

« Hlasujem

woody: rýchlovka, jednoduchá, ale vtipná, aktuálna a trefná. Evidentne aj Ty pociťuješ zvuk GTI ako nedostatočný a hľadáš riešenia. >:D
    white: na tomto som sa schuti zasmial: výstižná a vtipná reakcia na naše tunerské diskusie. Načo vŕtať do nárazníka a ťahať husie krky k brzdám, prídavný ventilátor brzdy spoľahlivo dochladí. >:D
    Tom: no taky tuning, akurát trošku neželaný tuning podvozku i karosérie štrkom, ktorý si asi budeš dlho pamätať (a my tiež). >:-[]
    -----------------
    Poradie:
    1. white label
    2. woody-alien
    3. Thomasino
    Inak škoda nízkej účasti, téma bola dobrá a mala potenciál na množstvo vtipných interpretácií.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.09.15  08:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Tom: výborná jazda, je vidieť (a podľa pískajúcich gúm i počuť), že si išiel stále na hrane (resp. nakoniec až za hranou >:-[] ). O to viac mi nejde do hlavy, že pretekár na sériovom GTIP s 230k a s bežnými gumami dal v podstate rovnaký čas (2:37), ako Ty s 265k autom s množstvom úprav; neviem si fakt predstaviť, ako musel ísť, keď Ty ideš s podstatne rýchlejším autom stále na hrane. :-O
    Bud: téma je Moje auto a tuning.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.09.15  08:30

« Re: Fotosoutěž hlasování

A jaké je téma? Ať nemusím hledat? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.09.15  07:52

« Re: Fotosoutěž hlasování

1) Iudex
    2) Woody-alien
    3) White Label
    Proč? Protože Iudex mne rozesmál tím Sakrapovičem. Více keců asi netřeba. Woody a Iudex klasická kvalita, WL klasická garážovka a TH klasická něco z okruhu :-! .
    Snad se příště stihnu přihlásit a ne jako v tomto kole.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.09.15  07:04

« Fotosoutěž hlasování

Takže nakonec se do záříjového kola Fotosoutěže přihlásili tito soutěžící:

woody-alien
    iudex
    white label
    Thomasino

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Můžete hlasovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.09.15  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Thomasino
    To rychlé kolo vypadá ale fakt dobře.....mám co srovnávat a líbí se mi jak si trefil ty apexy a brzdy :yes: :-) .....ono to tak nevypadá, ale za těmi horizonty člověk dobrzďuje skoro z 200km a pak ostrá pravá
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.15  00:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Jo, jo, ta i30 byla skvělá průprava na řádění na okruzích >:-[] >:-[]

Pro ostatní video ze včerejška zde. Je tam zatím mé nejrychlější kolo s malým zlepšením o 0,7 vteřiny na 2:36,6 a zároveň dojíždění jiného Megana RS Cup a hned za tím o chvilku později výlet do kačírku, včetně vytažení traktorem:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.09.15  23:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Thom: Koukal jsem teď na tvoje video na YT a je teda znát, že máš Maggie hodně v ruce. :yes: :-) Vytrénoval ses v závodníka! (očekávám narážku na i30 a S-Max) Při tom jízdním tempu by případná chyba mohla dopadnout i hůře. Tak přeji jen kosmetické stylové oděrky a stále všemi čtyřmi na trati. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Je to tak. Jak praví známé závodnické přísloví, kdo občas nebourá nebo nevyletí do kačírku, jezdí pod své možnosti >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.09.15  12:27

« Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Kdo nikdy neudelal kacera, jezdi pod svoje moznosti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  11:01

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

IUDEX zapomněl k Maťovu popisu jeho stopy napsat, že Maťo jezdí na slickách a že mu to drží o hodně lépe !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  11:00

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Přehnal jsem rychlost v nájezdu do šesté zatáčky (šnek), navíc jsem asi kouknul do zpětného zrcátka déle než bylo třeba, kde že je ten druhý šedý ostravský MRS co probrzdil o 2 zatáčky dříve (a se kterým jsme jezdili pár kol spolu), začal jsem zatáček pozdě a najednou když jsem to měl poprvé zalomit (jezdím na dva apexy jak nás to učil Honza Červenka), tak už jsem byl moc rychlý a šel jsem ven :-O Pak už jsem jen srovnal řízení abych tam šel rovně a nepoškodil si přední nápravu nebo řízení a modlil se, abych zastavil před těmi přibližujícími se svodidly. Když už jsem měl malou rychlost, zařadil jsem a chtěl pomalu tím kačírkem dojet, ale je fakt hluboký a zahrabal jsem se a nešlo vyjet. Došel traťák, zeptal jsem se jestli mám nasadit tažné oko, říkal že ne, že dojede traktor. Za chvilku dojel, nasadili lana na přední kola, zvedl mě a odjel se mnou bokem ma trávu, kde mě zase odvázali. Pak jsem následoval Nissan PickUp, který mě po obslužných komunikacích doprovodil do boxů. Cestou ze mě samozřejmě vypadala spousta šutrů, zkoušel jsem řízení a brzdy, ale vypadalo to OK. Pak jsem udělal na parkovišti pár koleček a vysypal další, ale stejně pak ze mě občas cestou a na dálnici nějaké ještě vypadávaly >:-[] Nejdříve jsem jel opatrně, postupně jsem cestou domů přidával, nakonec ani ve 150-ti v řízení nic cítit není a tváří se to, že je to bez větších škod. Jen pomlácená kola od šutrů, hlavně ty zadní. A pár malých oděrků na zadních blatnících, hlavně ty plastové přilepované nástavce + dole na bocích pod dveřmi. Kamarád bude mít co rozlešťovat. Samozřejmě pojedu s autem do servisu a nechám pořádně prohlédnout a udělat geometrii.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.15  08:50

« Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Thom: Je vidět, že pro dobrý čas děláš opravdu maximum... ;-) Auto v pohodě ?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.09.15  08:24

Tom: dúfam, že to bol výlet bez ujmy a Megie prišla domov po vlastných. Btw. hovoril som Ti, že na SK ringu ťažné oko nemusíš montovať, v prípade výletu do štrku autá vyťahuje traktor s ramenom.
    wl: ani si indície nemusel písať, bolo jasné, že inšpiráciou bolo Thomasinove dodatočné chadenie bŕzd. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.09.15  08:22

Thomasino
    Že ty na tom slovakiaringu hledáš pořád nějaké zkratky....:-) To ti Iudex posla ty jiné nájezdy od Mato Homoly rychle ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.09.15  06:55

Jaj, pekny vylet. Snad nemas zadne vetsi skody.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  01:15

« Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

Víte co, vzhledem k dnešnímu silnému adrenalikovému zážitku, vám sem hodím do placu (a do počtu) taky jedno foto, ať zde nemáte jen 3 fotky >:-[]
    Dalo by se to nazvat:
    Romantický "VÝLET" na Slovakiaringu - aneb když nestačí předohrab ani se samosvorem :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.15  01:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

Už jsem viděl několik měření na brzdě, kdy Oktavce RS naměřili místo 220 k rovnou 240-245 koníků. Prý je to stejný motor a mapa pro obě verze GTI a nyní už i pro obě verze Kokty RS. Těch 10 koní nikdo nepozná >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.15  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh na prodloužení termínu přihlašování

white label
    No kdyby jen 20, ale ten krouťák měl o 12% přes normu.... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…