Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 30.09.15 15:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování
Neviděl jsem video celé, jen jsem kouknul na začátek co má za gumy a viděl jsem Pirelli P Zero. Ty nejsou špatný, ale na větší ježdění to taky není. Ale dá se s nimi zajet asi i slušné kolo, jen jich nebude moc za sebou >:-[] Ten delší rozvor má výhodu v těch táhlých dlouhých zatáčkách na SK ringu, ale zase bude Kokta o trochu těžší. Jestli s GTI VII Perf. (jak ty tvrdíš) zajeli 2:36 (nebo kolik), tak ta Kokta by neměla být o moc pomalejší. Těch 2:44 mě nepřijde v porvnání s GTI nic moc. Měl by se borec více snažit >:-[]
U tebe to chce pak jiné gumy a jezdit a jezdit, abys to dostal do ruky a postupně sundal čas dolů. Pokud tě to teda bude bavit a nebude ti moc líto auta :-) -
iudex 30.09.15 13:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování
Sakra, chalan dal na tej RS230 čas 2:44 min., to je dosť dobrý čas. Teoreticky by som mal s identicky motorizovaným, ale ľahším a obratnejším GTI dať čas ešte lepší, ale ja sa k nemu ani nepribližujem (pravda, je otázne, či aj moje auto má 180 kW ako tá novinárska Octa). 8-s -
white label 29.09.15 15:40
« Re: Re: Fotosoutěž hlasování
1. iudex
2. woody
3. Thomasino
Nebylo lehké rozhodnout se mezi fotkou iudexe a woodyho, nakonec jsem dal přednost
intenzivnější tematičnosti a příběhu iudexovy fotky. Navíc mu to trochu dlužím za jeho "neviditelnou" noční fotku.
Jinak fotka woodyho celkově hodně povedená.
I u Thomasinovy fotky lze vlastně najít téma, i když spíš nepřímo. -
Emel 29.09.15 10:04
« Hlasování
1) iudex - promakané, vtipné, je tam přímo ten děj
2) white - líbí se mi, jak to tam hezky sedlo
3) woody - aféra repráčky nabírá na obrátkách :-) . Technicky jednoznačně nejlepší fotka :yes: , až mám trošku černé svědomí za "bronz", ale holt jsem dal tentokrát na první dojem
Sobě uděluji černý puntík za to, že jsem se vykašlal na vlastní téma :-/ , ale nějak jsem nebyl spokojený s ničím co mě napadlo... -
iudex 29.09.15 09:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?
To je to, jazdiť bez chýb; len niekedy človek má pocit, že ide ideálnu stopu, na hrane adhézie gúm, skrátka že už to nejde lepšie. A potom vidíš časy iných a nechápeš. Takto sme predvčerom závodili s kamošmi na motokárach; po každom bloku dostaneš výsledkovú listinu s časmi a môžeš si porovnávať svoje jednotlivé kolá s ostatnými. Postupne už som mal pocit, že idem úplne na hrane, trafené apexy, technika pohľadu, všetko a keď som ešte pridal, už som išiel do šmyku (drift je síce zábavný, ale zhoršuje čas), skrátka že sa to rýchlejšie nedá. A potom zistím, že kamoš to dal o 1,5 sekundy na kolo rýchlejšie (čo je na krátkej trati veľký rozdiel). -
Thomasino 29.09.15 09:17
« Re: Hlasujem
Hlasování:
1.) iudex - tady nebyl prostor k váhání, skvělý nápad, taky mě to pobavilo :yes:
2.) white label - zajímavý nápad na chlazení brzd, jen budeme muset dořešit přívod elektriky k tomu větráku ;-)
3.) woody-alien - taky pěkná úprava, jen bych zkusil ten mikrofon natáhnout od výfuku a ne od motoru. Ten fakt zvuk nemá >:D -
Thomasino 29.09.15 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?
Rozdíl je když řídí profík, a když amatér, ikdyž nadšený amatér >:-[] >:-[]
Taky vidím, že až budu umět jezdit bez chybiček, že to auto má v nynějším stavu na čas kousek pod 2:35 :-) Hodně záleží na gumách, kdy se začnou přehřívat apod. Pokud i seriové lepší gumy drží 2 kola a závodník ví přesně kdy to kolo zajet a jak před tím jet 80% aby je zahřál, tak se to asi dá. -
iudex 29.09.15 08:43
« Hlasujem
woody: rýchlovka, jednoduchá, ale vtipná, aktuálna a trefná. Evidentne aj Ty pociťuješ zvuk GTI ako nedostatočný a hľadáš riešenia. >:D
white: na tomto som sa schuti zasmial: výstižná a vtipná reakcia na naše tunerské diskusie. Načo vŕtať do nárazníka a ťahať husie krky k brzdám, prídavný ventilátor brzdy spoľahlivo dochladí. >:D
Tom: no taky tuning, akurát trošku neželaný tuning podvozku i karosérie štrkom, ktorý si asi budeš dlho pamätať (a my tiež). >:-[]
-----------------
Poradie:
1. white label
2. woody-alien
3. Thomasino
Inak škoda nízkej účasti, téma bola dobrá a mala potenciál na množstvo vtipných interpretácií. -
iudex 29.09.15 08:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?
Tom: výborná jazda, je vidieť (a podľa pískajúcich gúm i počuť), že si išiel stále na hrane (resp. nakoniec až za hranou >:-[] ). O to viac mi nejde do hlavy, že pretekár na sériovom GTIP s 230k a s bežnými gumami dal v podstate rovnaký čas (2:37), ako Ty s 265k autom s množstvom úprav; neviem si fakt predstaviť, ako musel ísť, keď Ty ideš s podstatne rýchlejším autom stále na hrane. :-O
Bud: téma je Moje auto a tuning. -
poterienko 29.09.15 07:52
« Re: Fotosoutěž hlasování
1) Iudex
2) Woody-alien
3) White Label
Proč? Protože Iudex mne rozesmál tím Sakrapovičem. Více keců asi netřeba. Woody a Iudex klasická kvalita, WL klasická garážovka a TH klasická něco z okruhu :-! .
Snad se příště stihnu přihlásit a ne jako v tomto kole. -
Covenant 29.09.15 00:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?
Thomasino
To rychlé kolo vypadá ale fakt dobře.....mám co srovnávat a líbí se mi jak si trefil ty apexy a brzdy :yes: :-) .....ono to tak nevypadá, ale za těmi horizonty člověk dobrzďuje skoro z 200km a pak ostrá pravá
-
Thomasino 29.09.15 00:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?
Jo, jo, ta i30 byla skvělá průprava na řádění na okruzích >:-[] >:-[]
Pro ostatní video ze včerejška zde. Je tam zatím mé nejrychlější kolo s malým zlepšením o 0,7 vteřiny na 2:36,6 a zároveň dojíždění jiného Megana RS Cup a hned za tím o chvilku později výlet do kačírku, včetně vytažení traktorem:
[odkaz]

1. white label
2. iudex
3. Thomasino
4. woody alien