Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.15  16:39

« Re: Re: Poslední den hlasování

wl: Jasně, klidně to tak může být a při realizaci takové fotky bych třeba taky dospěl k tomu, že detail vyzní nejlíp a pozadí zbytečně ruší. Z mé strany to byl spíš jen takový pocit.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.10.15  15:58

« Re: Re: Poslední den hlasování

Vidíš, a to já jsem auto někam "vyvezl" >:-[] >:-[] ...ikdyž do kačírku ;-)
    Dneska jsem byl na geometrii, celkem v pohodě, jen malé odchylky. V pondělí jsem byl v servise, vyndali jsme importovaný kvalitní slovenský kámen, který byl hlavně pod plastem, kterým je zakrytovaný motor a předek. Jeden šutřík mrška skočil až do pružiny pravého zadního kola :-O Chvilku trvalo než jsme ho vyšťárali ven!
    Kromě mírně dodřeného spodku je ale dole taky urvaná stěna plastové krabice od filtru s aktivním uhlím na výpary z nádrže. Nemají to udělané aerodynamicky a není to připravené na přistání v kačírku, protože je tam vzadu hrana a částečně se to utrhlo. Zalepili jsme dneska důkladně americkou páskou, ale budu muset objednat nový filtr, stojí prý asi 100 EUR vč. DPH.
    Tady další fotky: :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.15  12:42

« Re: Poslední den hlasování

w-a
    Uvažoval jsem taky o tom, auto někam vyvézt a udělat fotku celého auta s pozadím, jenže to vůbec nevyznělo tak jako samotný velký detail. Nevypadalo to (na první pohled) ani moc vtipně ani propracovaně, To bych musel udělat "koláž" s celkovým pohledem + "výřez" detailu kola s ventilátorem, což ale pravidla neumožňují.
    A čím detailnější a větší ten výřez byl, tím lépe/propracovaněji to působilo, takže nakonec jsem tam dal prakticky jen samotné kolo s ventilátorem.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.10.15  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

iudex
    A byla to ještě verze Cupra 280? nebo už ta 290?

PS.....jsem zvědavý jaký pak bude mít GTI zvuk a jak budeš spokojený, že bych indivuduálně zvážil taky něco, než půjdu do úpravy software na míru ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.15  11:19

« Re: Poslední den hlasování

woody: reálna úprava prebehne zajtra. Stále som rozmýšľal, či to je dobrý nápad, najmä ale mám logistické problémy zaobísť sa tri pracovné dni bez auta (práca, deti do školy, na krúžky), ale povedal som si, žijeme len raz (akurát doma bude treba vec podať diplomaticky). >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.15  11:03

« Poslední den hlasování

Tak já hlasuji:

1. iudex
    2. white label
    3. Thomasino

iudex - předvídatelné ale to nic nemění na faktu, že pěkně provedené a je tam ten příběh. Jsem zvědav na reálnou úpravu. ;-)
    white label - tohle bylo pochopitelně hlavně o vtipu a ten je dotažený parádně. Žádné samo domo úpravy, ale profi tuning. >:-[] :yes: I přes zaměření na humor mi tam trochu schází nějaké atraktivnější prostředí, prostě aby to nebylo jenom o tom větráku.
    Thomasino - téma je tam přeneseně, hlavně ale oceňuji akčnost fotky a odvahu ji (plus všechno kolem) zveřejnit. Sám jsem do poslední chvíle váhal, jestli tě nedám na první místo, ale nakonec tedy takto a příště máš u mě fóra. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.15  10:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Tom: musíš ten čas brať v kontexte toho, že to nedal profi pretekár, ale len redaktor. Skôr má výpovednú hodnotu porovnanie jeho vlastných časov s rôznymi autami. Napr. s Focusom ST spravil čas 2:45,9, teda Octa s 2:45,5 mala lepší čas ako nominálne výkonnejší pravý HH.
    Btw. pre Covenanta: autorevue porovnávalo Cupru a RS, Octavii namerali 166 kW a Cupre až 223 kW! Takže už v sérii by si mal mať tri stovky koní. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.15  07:10

« Poslední den hlasování

Ještě dnes až do 22:00 můžete hlasovat ve Fotosoutěži za Září 2015. Téma je Moje auto a tuning. Přihlášeni jsou:

woody-alien
    iudex
    white label
    Thomasino

Fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 30.09.15  21:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

díky :-)

1. white label
    2. iudex
    3. Thomasino
    4. woody alien
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.15  15:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Neviděl jsem video celé, jen jsem kouknul na začátek co má za gumy a viděl jsem Pirelli P Zero. Ty nejsou špatný, ale na větší ježdění to taky není. Ale dá se s nimi zajet asi i slušné kolo, jen jich nebude moc za sebou >:-[] Ten delší rozvor má výhodu v těch táhlých dlouhých zatáčkách na SK ringu, ale zase bude Kokta o trochu těžší. Jestli s GTI VII Perf. (jak ty tvrdíš) zajeli 2:36 (nebo kolik), tak ta Kokta by neměla být o moc pomalejší. Těch 2:44 mě nepřijde v porvnání s GTI nic moc. Měl by se borec více snažit >:-[]
    U tebe to chce pak jiné gumy a jezdit a jezdit, abys to dostal do ruky a postupně sundal čas dolů. Pokud tě to teda bude bavit a nebude ti moc líto auta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.15  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Sakra, chalan dal na tej RS230 čas 2:44 min., to je dosť dobrý čas. Teoreticky by som mal s identicky motorizovaným, ale ľahším a obratnejším GTI dať čas ešte lepší, ale ja sa k nemu ani nepribližujem (pravda, je otázne, či aj moje auto má 180 kW ako tá novinárska Octa). 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.09.15  16:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Video Octavie RS230 a v jeho průběhu vysvětluje dr. Hrdlička i funkci VAQ a vypínání-nevypínání dalších systémů...zajímavé ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.09.15  16:52

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Tvoje fotka se mi taky líbí, má zajímavou atmosféru.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.15  16:36

« Re: Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Tobě se jako nelíbí můj vytuněný traktor ?? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.09.15  15:40

« Re: Re: Fotosoutěž hlasování

1. iudex
    2. woody
    3. Thomasino

Nebylo lehké rozhodnout se mezi fotkou iudexe a woodyho, nakonec jsem dal přednost
    intenzivnější tematičnosti a příběhu iudexovy fotky. Navíc mu to trochu dlužím za jeho "neviditelnou" noční fotku.
    Jinak fotka woodyho celkově hodně povedená.
    I u Thomasinovy fotky lze vlastně najít téma, i když spíš nepřímo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.09.15  15:16

« Re: Re: Fotosoutěž hlasování

Bud
    Téma je: "Moje auto a tuning"
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.09.15  12:32

« Re: Fotosoutěž hlasování

už som to znovu nestihol ? ja ani neviem ako tie dni idú >:-[]

HLASOVANIE
    1. jednoznačne THOMASINO >:D ,
    2. IUDEX
    3.WOODY
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.09.15  10:04

« Hlasování

1) iudex - promakané, vtipné, je tam přímo ten děj
    2) white - líbí se mi, jak to tam hezky sedlo
    3) woody - aféra repráčky nabírá na obrátkách :-) . Technicky jednoznačně nejlepší fotka :yes: , až mám trošku černé svědomí za "bronz", ale holt jsem dal tentokrát na první dojem

Sobě uděluji černý puntík za to, že jsem se vykašlal na vlastní téma :-/ , ale nějak jsem nebyl spokojený s ničím co mě napadlo...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.09.15  09:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukončení přihlašování....anebo ne ?

To je to, jazdiť bez chýb; len niekedy človek má pocit, že ide ideálnu stopu, na hrane adhézie gúm, skrátka že už to nejde lepšie. A potom vidíš časy iných a nechápeš. Takto sme predvčerom závodili s kamošmi na motokárach; po každom bloku dostaneš výsledkovú listinu s časmi a môžeš si porovnávať svoje jednotlivé kolá s ostatnými. Postupne už som mal pocit, že idem úplne na hrane, trafené apexy, technika pohľadu, všetko a keď som ešte pridal, už som išiel do šmyku (drift je síce zábavný, ale zhoršuje čas), skrátka že sa to rýchlejšie nedá. A potom zistím, že kamoš to dal o 1,5 sekundy na kolo rýchlejšie (čo je na krátkej trati veľký rozdiel).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.09.15  09:17

« Re: Hlasujem

Hlasování:
    1.) iudex - tady nebyl prostor k váhání, skvělý nápad, taky mě to pobavilo :yes:
    2.) white label - zajímavý nápad na chlazení brzd, jen budeme muset dořešit přívod elektriky k tomu větráku ;-)
    3.) woody-alien - taky pěkná úprava, jen bych zkusil ten mikrofon natáhnout od výfuku a ne od motoru. Ten fakt zvuk nemá >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…