Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.10.15  08:13

« Re: Re: Nová téma na říjen/október

OK, tak sme sa zhodli na téme Moje auto a emisie. Navýsosť aktuálna téma, vtipným interpretáciám sa medze nekladú. Tak dúfam v hojnú účasť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.10.15  21:25

« Re: Nová téma na november/listopad

iudex
    Jsem pro, viz SZ, ale mělo by to být spíš téma na říjen/oktober. ;-)

P.S. Vážím si toho, ale dva nicky z bedny na rozhodnutí bohatě stačí, takže na mě jste s tím vyhlášením čekat nemuseli... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 09.10.15  18:17

« Re: Nová téma na november/listopad

Listopad? A co říjen?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.10.15  15:18

« Nová téma na november/listopad

Na téme sme s woodym dohodnutí, ešte počkám do večera na stanovisko labela. Woody išiel na zraz, takže by som tému prípadne vyhlásil ja.
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 09.10.15  13:06

« Re: Re: Re: Výfuk

Ahoj, tak mohl bych něco vymyslet, zkusím :-) Auto a můj vztah k němu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 09.10.15  12:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

iudex:
    muj exCTR s aftermarket catbackem Invidia byl jenom slabym odvarem Lotusu s KT Sport, co mam ted >:D Pred temi skolkami se na me rodice uz divne nekoukaji, ale schovavaji si svoje deti za sebe. Beze srandy, parkrat se mne to uz stalo, kdyz jsem se zrovna nesnazil jet schvalne jak s TDI :-!
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.10.15  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

Nahoď video.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.10.15  09:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

Tak som sa rozhodol - dám dorobiť aj stredový tlmič. Takto sa cítim ako majiteľ Civicu type R (Bully prepáči) a pred škôlkou sa na mňa rodičia detí čudne pozerajú. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.15  21:57

« Re: Re: Výfuk

old.school.rska - ještě není rozhodnuto. Zveřejním to, jakmile dojde k dohodě. Ale klidně můžeš nějaké navrhnout. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 08.10.15  20:22

« Re: Výfuk

Chlapci, jaké bude téma na tento měsíc? :-)
  • 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 08.10.15  20:21

« Jsem tady

• 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 08.10.15  20:21

« Jsem tady :D

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.10.15  19:42

« Výfuk

Tady je článek u konkurence i s videy se zvukem výfuku Remus, který se ovládá klapkou cena na RS 1100 Euro bez dph [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.10.15  18:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

iudex
    Tak pořád máš ještě možnost vrátit tam ten středový tlumič, čímž vznikne kompromis, který by ti mohl nakonec vyhovovat.

edit - teď vidím, že už jsem třetí, kdo to tu napsal. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.10.15  17:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

Stredni tlumic udela hodne, nech si ho tam urcite vratit, pokud se ti zda vyfuk moc vyrazny.
    Kazdopadne never tomu, ze by se vyfuk zahorenim ztlumil >:D , stane se naopak vzdycky jeste hlucnejsim.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.10.15  11:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

Cov: celý pôvodný výfuk mi nechali, ostal u nich s tým, že ja sa ho pokúsim predať (je v slušnom stave). Rozhodnem sa zajtra, keď idem na cestu po diaľnici; ak mi to bude Vadiť aj tam, nechám tam dať aj ten stredný tlmič.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.10.15  09:19

iudex
    Možná si mněl nechat i ten střední tlumič. Vrátili ti ho?.... můžeš střední tlumič namontovat zpátky a nechat jen poslední díl výfuku?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.10.15  09:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.10.15  08:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

iudex: A vzhledově, teď myslím hlavně ten nedotaženej (nekryjící tlumič výfuku) difuzor, to zůstalo stejné ? Jinak uvidíš, no, ale jestli burácíš i při pomalé jízdě, tak to asi není nejšťastnější řešení.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.10.15  08:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG

Tak som včera bol pre auto s novým výfukom a prvý dojem je... dosť rozpačitý. 8-s Zvuk je výraznejší, než som čakal, a to nielen v želanom smere, teda pri plnom plyne, ale aj v nízkych otáčkach a pri pozvoľnom zrýchľovaní. Na definitívne stanovisko musím absolvovať dlhšiu jazdu (vraj si výfuk po vypálení trochu "sadne"), zatiaľ ale nadšený nie som.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…