Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bully_ 09.10.15 12:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
iudex:
muj exCTR s aftermarket catbackem Invidia byl jenom slabym odvarem Lotusu s KT Sport, co mam ted >:D Pred temi skolkami se na me rodice uz divne nekoukaji, ale schovavaji si svoje deti za sebe. Beze srandy, parkrat se mne to uz stalo, kdyz jsem se zrovna nesnazil jet schvalne jak s TDI :-! -
-
white label 07.10.15 18:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
iudex
Tak pořád máš ještě možnost vrátit tam ten středový tlumič, čímž vznikne kompromis, který by ti mohl nakonec vyhovovat.
edit - teď vidím, že už jsem třetí, kdo to tu napsal. >:-[] -
Bully_ 07.10.15 17:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
Stredni tlumic udela hodne, nech si ho tam urcite vratit, pokud se ti zda vyfuk moc vyrazny.
Kazdopadne never tomu, ze by se vyfuk zahorenim ztlumil >:D , stane se naopak vzdycky jeste hlucnejsim. -
iudex 07.10.15 11:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
Cov: celý pôvodný výfuk mi nechali, ostal u nich s tým, že ja sa ho pokúsim predať (je v slušnom stave). Rozhodnem sa zajtra, keď idem na cestu po diaľnici; ak mi to bude Vadiť aj tam, nechám tam dať aj ten stredný tlmič. -
woody-alien 07.10.15 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
iudex: A vzhledově, teď myslím hlavně ten nedotaženej (nekryjící tlumič výfuku) difuzor, to zůstalo stejné ? Jinak uvidíš, no, ale jestli burácíš i při pomalé jízdě, tak to asi není nejšťastnější řešení. -
iudex 07.10.15 08:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
Tak som včera bol pre auto s novým výfukom a prvý dojem je... dosť rozpačitý. 8-s Zvuk je výraznejší, než som čakal, a to nielen v želanom smere, teda pri plnom plyne, ale aj v nízkych otáčkach a pri pozvoľnom zrýchľovaní. Na definitívne stanovisko musím absolvovať dlhšiu jazdu (vraj si výfuk po vypálení trochu "sadne"), zatiaľ ale nadšený nie som.