Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 13.10.15 13:34
« M2
Čo som vygúglil, M2 bude mať motor N55, oproti X4 40i s výkonom zvýšeným na 272 kW (370 k) a 465 Nm (500 Nm s overboostom), možnosť posunutia limitéra z 250 na 275 km/h, stovku "pod 4,5s", manuál, za príplatok 7st. DCT. Inak už vopred v tom všetci vidia duchovného nástupcu starých šesťvalcových M3, tak uvidíme. -
woody-alien 10.10.15 16:55
« Nové téma - Říjen 2015
Tak tedy děkuji iudexovi za suplování ;-) a i jakože oficiálně vyhlašuji nové téma pro Říjen 2015.
MOJE AUTO A EMISE
PS: Sraz se vydařil, příjemnej pokec, výborný jídlo a skvělý poježdění. Až tedy na to předposlední kolo, kdy mě dotírající figurka vyvedl z míry natolik, že jsem to plnou parou napálil na roh před závěrečným tunelem a myslím, že budova bude potřebovat prohlídku od statika. >:D Pár fotek autíček účastníků zde: [odkaz] -
Bully_ 09.10.15 12:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megates dvacítky hh v aktuálním čísle TG
iudex:
muj exCTR s aftermarket catbackem Invidia byl jenom slabym odvarem Lotusu s KT Sport, co mam ted >:D Pred temi skolkami se na me rodice uz divne nekoukaji, ale schovavaji si svoje deti za sebe. Beze srandy, parkrat se mne to uz stalo, kdyz jsem se zrovna nesnazil jet schvalne jak s TDI :-! -

[odkaz]
Ten předek moc krásy nepobral