Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 13.10.15 17:45
« Re: Re: Re: M2
Mě by stačilo, když to bude vypadat jako M235i nebo M4, důležitější je jak to bude jezdit. A já myslím, že celkem dobře. Nebo spíše to bude výborný základ pro další doladění >:-[]
Jinak v neděli jsem byl jezdit na Slovakiaringu na akci RacingWheels (kam jsem lákal i Covenanta), bohužel odpoledne i ráno poprchávalo, špatné počasí :-(
Já tam dojel až na 11 hod, před polednem na chvilku zavřená trať kvůli nějaké 130i co to rozvěsila o svodidla, takže jsem si za sucha zajezdil jen od 13 do 13,30 hod. Ale v té době jsem si zase trochu vylepšil Best Time na 2:36,5 - nebo spíše mám transponderem potvrzený čas z minula, který jsem dle videa odhadl na nějakých 2:36,6-7. Na to že byla zima kolem 6-8 stupňů a gumám jsem moc nevěřil, tak zase motoru to vlhké a studené počasí udělalo evidentně dobře! :-)
Pak jsem si dal krátký závod na 3 kola s pevným startem, ale za mírného poprchávání, ale byla to sranda. Startoval jsem zezadu z předposledního místa kvůli pozdnímu přihlášení do závodu, ale aspoň jsem si zapředjížděl 8 aut >:-[] Jeden bílý Lotus Elise se rozmotal hned ve třetí zatáčce, málem jsem ho trefil, další dva tmavé Lotusy (asi Elise 111R s 1,8 kompresorem, protože jim to celkem jelo) jsem se pak snažil dojet a předjet, a po předjetí prvního mě v rychlé pravé (druhé) zatáčce na již vlhké trati začal utíkat zadek (lehký přetáčivý smýček) a málem jsem "zahnědnul" >:D Naštěstí jsem kontra zvládl (připadalo mě to jako věčnost než se to chytlo), stejně jako překývnutí na druhou stranu, ale už mi hlavou bleskla myšlenka, že tentokrát to bude asi hodně drahý!! Svodidla napravo byla dost blízko :-( Ten Lotus to měl hodně zblízka v přímém přenosu, myslím že byly oba z Rakouska, asi chlapec dost koukal na přetáčivou předokolku!
[odkaz]
-
iudex 13.10.15 15:41
« Re: Re: M2
Podľa mňa tá prvá ilustrácia najlepšie ilustruje to, čo hovorím už dávno: snaha BMW urobiť trojpriestorové kupé nefunguje. Nikdy mi tieto "dvojdverové sedany" nesedeli, vizuálne je to prinajmenšom zvláštne, ale na malej dĺžke kompaktu to bije do očí ešte viac. Keby BMW netrvalo na tej stupňovitej zadnej časti, ale spravili plynule klesajúcu zadnú líniu klasického kupé, bolo by to lepšie. Na tom prvom odkaze pôsobí ako taký skrčenec.A ani tie megaotvory v prednom nárazníku moc elegancie nepobrali. Tak snáď skutočná podoba bude lepšia. -
iudex 13.10.15 13:34
« M2
Čo som vygúglil, M2 bude mať motor N55, oproti X4 40i s výkonom zvýšeným na 272 kW (370 k) a 465 Nm (500 Nm s overboostom), možnosť posunutia limitéra z 250 na 275 km/h, stovku "pod 4,5s", manuál, za príplatok 7st. DCT. Inak už vopred v tom všetci vidia duchovného nástupcu starých šesťvalcových M3, tak uvidíme. -
woody-alien 10.10.15 16:55
« Nové téma - Říjen 2015
Tak tedy děkuji iudexovi za suplování ;-) a i jakože oficiálně vyhlašuji nové téma pro Říjen 2015.
MOJE AUTO A EMISE
PS: Sraz se vydařil, příjemnej pokec, výborný jídlo a skvělý poježdění. Až tedy na to předposlední kolo, kdy mě dotírající figurka vyvedl z míry natolik, že jsem to plnou parou napálil na roh před závěrečným tunelem a myslím, že budova bude potřebovat prohlídku od statika. >:D Pár fotek autíček účastníků zde: [odkaz]