iudex 26.10.15 18:47
« Hlasujem
Moje hodnotenie:
Emel: jednoduché, ale vydarené, fotka nepotrebuje žiaden sprievodný komentár a hovorí sama za seba. Ako u Teba obvyklé technicky kvalitná, čistá a ostrá.
Vranis: tak na takúto formu emisie som pri vymýšľaní témy nepomyslel, ale ostatne prečo nie? Poňal si to po svojom a originálne a to sa cení.
woody: ako obvykle si zapojil početný rodinný komparz, ktorý sa určite bavil a ochotne pľul. >:D Možno by som dal deti fyzicky bližšie k výfuku, aby spojitosť bola zrejmejšia, takto sa to dá interpretovať aj ako následok svižného zvezenia s GTI. >:D
wl: tradične pervezrná interpretácia témy, ani nemusím vidieť auto, aby som poznal autora. >:-[] Oceňujem pre Teba príznačný zmysel pre detail v podobe nálepky AdBlue.
old.school.rska: primárne som rád za ďalšieho súťažiaceho mimo klasickej zostavy, nech Ti to vydrží. Interpretácia témy, ktorú som popravde očakával ako prvú, sám som chcel dať k výfuku ležiaceho človeka, ale akosi mi chýbal figurant (aj tak som potreboval jedného na stláčanie plynu). Plus pekný kontrast s prírodou, dá sa tam nájsť druhý plán.
S umiestnením mám problém, fotky sú vyrovnané, každá má niečo do seba a každú si viem predstaviť na debne. Nakoniec teda takto:
1. white label
2. old.school.rska
3. Emel
white label 26.10.15 13:39
« Re: Hlasuji
w-a
Tak teď už konečně víš, kam patří močovina... a podobně jako např. u kojení platí, že náhražky jsou pouhými náhražkami, tím spíš pokud se jedná o pouhou "syntetiku". >:-[]
U bílých vozů je navíc výhoda, že barevně asociují pisoár..., pro Čechy typické "čůůůrací zastávky kdekoli", tak mohou konečně mít větší ekologický přínos. >:D
P.S. Díval jsem se na net, že zatím ještě nikdo nenabízí pánské spodní prádlo s motivem AdBlue, takže mnezera na trhu jako kráva... ;-) -
woody-alien 26.10.15 13:29
« Hlasuji
1. Emel
2. white label
3. old.school.rska
Emel - hezkej odlučovač částic a fotka jak z reklamy. ;-) :yes:
white label - nejvíc pobavilo. >:-[] Kdybych měl kapku předvídavosti, neplýtval bych relativně nedávno drahocennou tekutinou jen tak pro nic za nic. ;-) [odkaz] >:D
old.school.rska - tak trochu kombinace Svěrákových Ropáků a Lynchova Modrého sametu (Dennis Hopper). ;-) Nj, každej si na něčem ujíždíme. >:-[] -
woody-alien 25.10.15 22:40
old.school.rska
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat až do 28.10.2015 do 22:00 hod. -
šmoula nešika 25.10.15 22:19
« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Já to říkal, že opakování starých témat nikam nevede. ;) Máme tu zas jednou politicko-parodické téma - a jaká je hned účast! :-)
woody: Coby náruživý krylolog pečlivě rozeberu Tvé verše a pak buď přidám, nebo uberu body. >:-[]
Zrovna dneska jsem tvořil takový sonet, coby popisek, na přírodní téma a řekl jsem si, že Ami, G, E, C a la Platýs bude pro prvních osm veršů ideální. :-) >:D -
woody-alien 25.10.15 18:16
« Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Ještě dnes až do 22:00 hod můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Říjen 2015. Téma je Moje auto a emise. Zatím jsou přihlášeni:
Emel
Vranis
woody-alien
iudex
white label
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Pokud tedy chcete narušit hegemonii germánské produkce, vy majitelé šikmooček, žabožroutů, makarónů nebo povozů strýčka Sama, neváhejte a přihlašte se. A netvařte se, jako že vaše hov....ehm, emise nesmrdí. >:-[] -
iudex 25.10.15 16:40
« Moja súťažná fotka
V kauze Dieselgate sa síce hovorilo iba o motoroch TDI, ako majiteľ Volkswagenu som sa rozhodol pozrieť sa na zúbky, teda presnejšie na výfuk aj motoru TSI. A hoci voľným okom nie sú žiadne emisie vidieť, s pomocou techniky som zistil, že aj benzínový VW rozptyľuje do vzduchu pevné častice, ktoré sú pri dostatočne krátkom expozičnom čase aj vidieť! >:-[]
woody-alien 25.10.15 15:16
« Re: Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Tak se taky přihlašuji s malou variací na Krylovské téma:
Jela krajem divná kára, a děti pobledly
a smrad jak vod cigára, zvrací u zábradlí.
V té káře svazky drátů, a programy na lhaní
jež hlavounům všech států, zplodiny měřit brání. >:-[]

Jasně, že nemusí..., ale ony by jim ty pauzy (často na nejméně vhodných místech) chyběly, protáhnou se při tom, k tomu trocha exhibicionismu... >:-[]
Jinak to o čem píšeš byla jedna ze tří zvažovaných verzí na téma AdBlue.
Ale představa, jak vede do nádrže hadička z kabiny..., to by asi každému hned nedošlo.
Třetí (možná nejbizarnější) zvažovaná verze byla verze "bažant" (s hadičkou) zavěšený nad hrdlem nádrže. >:D