Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 28.10.15  16:40

« Kajlí hlasuje

Sleduju to tady už dost dlouho a tak jdu po pár letech čtení konečně hlasovat. ( Ne, bohužel, musím vás zklamat - Kylie is not back >:-[] )

Hodnocení:

Emel - Dobrý nápad. Jen aby se to zařízení v případě Škody brzy nezahltilo. :-)

Vranis - Za emise se někdy musí vysypat velký prachy, takže by se k fotce hodilo spíš auto od koncernu VW , ten aktuálně "platí" nejvíc. Každopádně by mohla mít auta přede mnou doslova stejné emise jako na tvé fotce >:D

woody-alien - Zatímco Vranisovy "emise" bych brala stejně jako ty, tak tvoje fotka vyjadřuje poměrně přesně, jak se cítím, když mám před sebou pořádně smradlavý auto, nejlíp bez DPF >:D .

iudex - Nechtěl ses ušpinit popelem..., no mohl ses pro fotku víc "obětovat". Třeba takový old.school.rska riskoval mnohem víc - stačilo nastartovat >:-[] . S tím bílým oblakem je to skoro spíš jako "auto a ekologie" , ale jako fotka se mi to líbí, ta úprava tomu pochopitelně pomohla.

white label - Když jsem se poprvý dozvěděla o tom, že se do některých aut začala přidávat močovina a hlavně to, že se to bez toho dokonce nerozjede, tak si říkám, že se na to člověk může rovnou vych*at. >:D ..PS. To jsem nevěděla, že si začal svoje "AdBlue" dokonce přidávat do GTI , tomu ale říkám emisní upgrade. >:-[]

old.school.rska - Jj, tvoje fotka mě pobavila, taková "emisní (plynová) komora". >:-[] Taky mi to připomnělo tu parodii Škoda Henlein. >:D

Moje hlasování:
    1.white label
    2.Emel
    3.woody-alien
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  15:39

« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

iudex
    Jasně. Abych byl objektivní, tak moje fotka mi zase připomněla Ronaultovo plnění nádrže metanem z natrávených fazolí. >:D Tuhle fotku jsem ale bohužel v galerii nenašel, asi se tenkrát nedostala na bednu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.10.15  15:34

« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

wl: samozrejme čierne častice by boli vhodnejšie, ale okrem popola z krbu (s ktorým som sa nechcel špiniť) som iné nemal, fotil som to na poslednú´chvíľu a tak som vzal, čo bolo v špajzi, teda múku. Inak mojitova fotka napadla i mňa, on to ale zobral viac detailne (v súlade s témou).
    Btw. ten Slovakiaring nikto?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  15:10

« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

1. Emel
    2. woody-alien
    3. iudex

Dvě fotky mi v tomto kole připomněly dvě starší úspěšné fotky v naší fotosoutěži, pamětníci si na ně možná taky vzpomněli:
    [odkaz]
    [odkaz]

Emel - dobrý nápad a tradičně solidní provedení, zaujala mě nálepka se značkou (Menalux) a typem (5803p) náhradních sáčků. >:-[]
    Vranis - Zajímavě uchopené téma, tentokrát ne z tankovací pistole, ale výfuku...
    woody-alien - Slušný úlet s tím blinkáním >:D , ovšem mně se tam nejvíc líbí ta nejmenší s tím kapesníčkem. :yes: Čekal jsem, že někdo přijde s rouškami, které jsem nedávno marně sháněl na Kypru, při náletu písečného mraku, ale kapesníček je taky dost dobrý. Navíc báseň jako bonus.
    iudex - vzpomněl jsem si okamžitě na mojitovu fotku, zachycené je to pěkně, trošku je možná škoda, žes neměl po ruce něco tmavšího, co by víc asociovalo "saze". :-)
    old.school.rska - největší úlet tohoto kola >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 27.10.15  15:21

« Hlasování

Mám radost z tohoto kola, pánové. :-)
    1. white label
    2. woody-alien
    3. Emel
    -----
    white label - tradičně sis s tématem krásně pohrál a po "hození si kostkou" byl nominován na zlato. :-) Fórečky - proč ne. Zdejší fotosoutěž už je taková...

woody-alien - no dobře, nakonec fakt povedená básnická úprava IMHO. :-) Máš holt talent, to oceňuji. ;-) A zasazení mladých herců též. >:D Takže tam tu bednu máš. :-)

Emel - z těch prospektových jsi tentokrát v mých očích iudexe porazil. ;-)

Vranis - taky super nápad... >:D

old.school.rska - krásná podzimní atmosféra. :-) Dal sis práci, skvělá podzimní atmosféra; a vítej zpět. :-)

iudex - bleskové vyblesknutí. >:D Taky super... :-) Jedna fotka lepší jak druhá. :-)
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.10.15  14:24

« Hlasování

White - za vtip
    woody - za herecké obsazení a básnické ztvárnění
    iudex - za technické provedení
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.10.15  13:04

« OT vsuvka

Malý off-topic: v sobotu je na Slovakiaringu posledná možnosť voľných jázd tohto roku. Predpoveď počasia hovorí slnečno, 14°C. Chcel by som vybehnúť (doraziť letné gumy), nepridá sa niekto?
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 27.10.15  07:53

« Re: Hlasujem

Kazdopadne dekuji za umisteni. Ve fotosoutezi jsem jiz figuroval, ale to jak jsem mel jsem favorita, takze asi 5-6 let zpet.
    S focenim mam obrovskou podporu i doma, napady se zrozuji ve dvou hlavach, coz se lepsi nez jedna :-)
    Kdyby, tak mrkni na feldu, nejake fotky jsem tam ted dal :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.15  21:16

« Re: Re: Hlasuji

Emel
    Jasně, že nemusí..., ale ony by jim ty pauzy (často na nejméně vhodných místech) chyběly, protáhnou se při tom, k tomu trocha exhibicionismu... >:-[]
    Jinak to o čem píšeš byla jedna ze tří zvažovaných verzí na téma AdBlue.
    Ale představa, jak vede do nádrže hadička z kabiny..., to by asi každému hned nedošlo.
    Třetí (možná nejbizarnější) zvažovaná verze byla verze "bažant" (s hadičkou) zavěšený nad hrdlem nádrže. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.10.15  20:15

« Re: Re: Hlasuji

White: pokud to domyslíš, tak vlastně žádné * pauzy být nemusí... stačí prádlo s motivem AdBlue a hadičky.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.10.15  18:47

« Hlasujem

Moje hodnotenie:
    Emel: jednoduché, ale vydarené, fotka nepotrebuje žiaden sprievodný komentár a hovorí sama za seba. Ako u Teba obvyklé technicky kvalitná, čistá a ostrá.
    Vranis: tak na takúto formu emisie som pri vymýšľaní témy nepomyslel, ale ostatne prečo nie? Poňal si to po svojom a originálne a to sa cení.
    woody: ako obvykle si zapojil početný rodinný komparz, ktorý sa určite bavil a ochotne pľul. >:D Možno by som dal deti fyzicky bližšie k výfuku, aby spojitosť bola zrejmejšia, takto sa to dá interpretovať aj ako následok svižného zvezenia s GTI. >:D
    wl: tradične pervezrná interpretácia témy, ani nemusím vidieť auto, aby som poznal autora. >:-[] Oceňujem pre Teba príznačný zmysel pre detail v podobe nálepky AdBlue.
    old.school.rska: primárne som rád za ďalšieho súťažiaceho mimo klasickej zostavy, nech Ti to vydrží. Interpretácia témy, ktorú som popravde očakával ako prvú, sám som chcel dať k výfuku ležiaceho človeka, ale akosi mi chýbal figurant (aj tak som potreboval jedného na stláčanie plynu). Plus pekný kontrast s prírodou, dá sa tam nájsť druhý plán.
    S umiestnením mám problém, fotky sú vyrovnané, každá má niečo do seba a každú si viem predstaviť na debne. Nakoniec teda takto:
    1. white label
    2. old.school.rska
    3. Emel
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.15  13:39

« Re: Hlasuji

w-a
    Tak teď už konečně víš, kam patří močovina... a podobně jako např. u kojení platí, že náhražky jsou pouhými náhražkami, tím spíš pokud se jedná o pouhou "syntetiku". >:-[]
    U bílých vozů je navíc výhoda, že barevně asociují pisoár..., pro Čechy typické "čůůůrací zastávky kdekoli", tak mohou konečně mít větší ekologický přínos. >:D

P.S. Díval jsem se na net, že zatím ještě nikdo nenabízí pánské spodní prádlo s motivem AdBlue, takže mnezera na trhu jako kráva... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.10.15  13:29

« Hlasuji

1. Emel
    2. white label
    3. old.school.rska

Emel - hezkej odlučovač částic a fotka jak z reklamy. ;-) :yes:
    white label - nejvíc pobavilo. >:-[] Kdybych měl kapku předvídavosti, neplýtval bych relativně nedávno drahocennou tekutinou jen tak pro nic za nic. ;-) [odkaz] >:D
    old.school.rska - tak trochu kombinace Svěrákových Ropáků a Lynchova Modrého sametu (Dennis Hopper). ;-) Nj, každej si na něčem ujíždíme. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 26.10.15  11:55

« Hlasovani

Takze chlapci, zacnu tedy hlasovani. Par fotek opravdu pobavilo a nektere prekvapily :-)
    Proto jsem se rozhodl takto:

1. iudex
    2. Emel
    3. white-label

Preji stastny konec a je super, ze i tak tady nekdo zustal u foceni ;) Super chlapi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.15  22:40

« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Přihlašování je ukončeno. Do Fotosoutěže za Říjen 2015 se přihlásili:

Emel
    Vranis
    woody-alien
    iudex
    white label
    old.school.rska

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat až do 28.10.2015 do 22:00 hod.
  • « 01 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.10.15  22:19

« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.

Já to říkal, že opakování starých témat nikam nevede. ;) Máme tu zas jednou politicko-parodické téma - a jaká je hned účast! :-)

woody: Coby náruživý krylolog pečlivě rozeberu Tvé verše a pak buď přidám, nebo uberu body. >:-[]
    Zrovna dneska jsem tvořil takový sonet, coby popisek, na přírodní téma a řekl jsem si, že Ami, G, E, C a la Platýs bude pro prvních osm veršů ideální. :-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 25.10.15  21:05

« Přihlášení fotky

Zdar chlapci, chtěl bych také přihlásit svou fotografii, snad pobaví >:D

Tady to je: [odkaz]

Tak uvidíme, těším se na hlasování ;)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.15  18:16

« Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.

Ještě dnes až do 22:00 hod můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Říjen 2015. Téma je Moje auto a emise. Zatím jsou přihlášeni:

Emel
    Vranis
    woody-alien
    iudex
    white label

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Pokud tedy chcete narušit hegemonii germánské produkce, vy majitelé šikmooček, žabožroutů, makarónů nebo povozů strýčka Sama, neváhejte a přihlašte se. A netvařte se, jako že vaše hov....ehm, emise nesmrdí. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.15  17:20

« přihlášení white label

Když močovinu, tak močovinu..., a mám to zadarmo!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.15  17:17

« Re: Moja súťažná fotka

iudex
    Na "xenofobním" Slovensku už musí být i "saze" (pevné částice) bílé... >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…