Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.10.15 15:39
« Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
iudex
Jasně. Abych byl objektivní, tak moje fotka mi zase připomněla Ronaultovo plnění nádrže metanem z natrávených fazolí. >:D Tuhle fotku jsem ale bohužel v galerii nenašel, asi se tenkrát nedostala na bednu. ;-) -
iudex 28.10.15 15:34
« Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
wl: samozrejme čierne častice by boli vhodnejšie, ale okrem popola z krbu (s ktorým som sa nechcel špiniť) som iné nemal, fotil som to na poslednú´chvíľu a tak som vzal, čo bolo v špajzi, teda múku. Inak mojitova fotka napadla i mňa, on to ale zobral viac detailne (v súlade s témou).
Btw. ten Slovakiaring nikto? -
white label 28.10.15 15:10
« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
1. Emel
2. woody-alien
3. iudex
Dvě fotky mi v tomto kole připomněly dvě starší úspěšné fotky v naší fotosoutěži, pamětníci si na ně možná taky vzpomněli:
[odkaz]
[odkaz]
Emel - dobrý nápad a tradičně solidní provedení, zaujala mě nálepka se značkou (Menalux) a typem (5803p) náhradních sáčků. >:-[]
Vranis - Zajímavě uchopené téma, tentokrát ne z tankovací pistole, ale výfuku...
woody-alien - Slušný úlet s tím blinkáním >:D , ovšem mně se tam nejvíc líbí ta nejmenší s tím kapesníčkem. :yes: Čekal jsem, že někdo přijde s rouškami, které jsem nedávno marně sháněl na Kypru, při náletu písečného mraku, ale kapesníček je taky dost dobrý. Navíc báseň jako bonus.
iudex - vzpomněl jsem si okamžitě na mojitovu fotku, zachycené je to pěkně, trošku je možná škoda, žes neměl po ruce něco tmavšího, co by víc asociovalo "saze". :-)
old.school.rska - největší úlet tohoto kola >:D >:-[] -
šmoula nešika 27.10.15 15:21
« Hlasování
Mám radost z tohoto kola, pánové. :-)
1. white label
2. woody-alien
3. Emel
-----
white label - tradičně sis s tématem krásně pohrál a po "hození si kostkou" byl nominován na zlato. :-) Fórečky - proč ne. Zdejší fotosoutěž už je taková...
woody-alien - no dobře, nakonec fakt povedená básnická úprava IMHO. :-) Máš holt talent, to oceňuji. ;-) A zasazení mladých herců též. >:D Takže tam tu bednu máš. :-)
Emel - z těch prospektových jsi tentokrát v mých očích iudexe porazil. ;-)
Vranis - taky super nápad... >:D
old.school.rska - krásná podzimní atmosféra. :-) Dal sis práci, skvělá podzimní atmosféra; a vítej zpět. :-)
iudex - bleskové vyblesknutí. >:D Taky super... :-) Jedna fotka lepší jak druhá. :-) -
old.school.rska 27.10.15 07:53
« Re: Hlasujem
Kazdopadne dekuji za umisteni. Ve fotosoutezi jsem jiz figuroval, ale to jak jsem mel jsem favorita, takze asi 5-6 let zpet.
S focenim mam obrovskou podporu i doma, napady se zrozuji ve dvou hlavach, coz se lepsi nez jedna :-)
Kdyby, tak mrkni na feldu, nejake fotky jsem tam ted dal :-)
[odkaz] -
white label 26.10.15 21:16
« Re: Re: Hlasuji
Emel
Jasně, že nemusí..., ale ony by jim ty pauzy (často na nejméně vhodných místech) chyběly, protáhnou se při tom, k tomu trocha exhibicionismu... >:-[]
Jinak to o čem píšeš byla jedna ze tří zvažovaných verzí na téma AdBlue.
Ale představa, jak vede do nádrže hadička z kabiny..., to by asi každému hned nedošlo.
Třetí (možná nejbizarnější) zvažovaná verze byla verze "bažant" (s hadičkou) zavěšený nad hrdlem nádrže. >:D -
iudex 26.10.15 18:47
« Hlasujem
Moje hodnotenie:
Emel: jednoduché, ale vydarené, fotka nepotrebuje žiaden sprievodný komentár a hovorí sama za seba. Ako u Teba obvyklé technicky kvalitná, čistá a ostrá.
Vranis: tak na takúto formu emisie som pri vymýšľaní témy nepomyslel, ale ostatne prečo nie? Poňal si to po svojom a originálne a to sa cení.
woody: ako obvykle si zapojil početný rodinný komparz, ktorý sa určite bavil a ochotne pľul. >:D Možno by som dal deti fyzicky bližšie k výfuku, aby spojitosť bola zrejmejšia, takto sa to dá interpretovať aj ako následok svižného zvezenia s GTI. >:D
wl: tradične pervezrná interpretácia témy, ani nemusím vidieť auto, aby som poznal autora. >:-[] Oceňujem pre Teba príznačný zmysel pre detail v podobe nálepky AdBlue.
old.school.rska: primárne som rád za ďalšieho súťažiaceho mimo klasickej zostavy, nech Ti to vydrží. Interpretácia témy, ktorú som popravde očakával ako prvú, sám som chcel dať k výfuku ležiaceho človeka, ale akosi mi chýbal figurant (aj tak som potreboval jedného na stláčanie plynu). Plus pekný kontrast s prírodou, dá sa tam nájsť druhý plán.
S umiestnením mám problém, fotky sú vyrovnané, každá má niečo do seba a každú si viem predstaviť na debne. Nakoniec teda takto:
1. white label
2. old.school.rska
3. Emel
-
white label 26.10.15 13:39
« Re: Hlasuji
w-a
Tak teď už konečně víš, kam patří močovina... a podobně jako např. u kojení platí, že náhražky jsou pouhými náhražkami, tím spíš pokud se jedná o pouhou "syntetiku". >:-[]
U bílých vozů je navíc výhoda, že barevně asociují pisoár..., pro Čechy typické "čůůůrací zastávky kdekoli", tak mohou konečně mít větší ekologický přínos. >:D
P.S. Díval jsem se na net, že zatím ještě nikdo nenabízí pánské spodní prádlo s motivem AdBlue, takže mnezera na trhu jako kráva... ;-) -
woody-alien 26.10.15 13:29
« Hlasuji
1. Emel
2. white label
3. old.school.rska
Emel - hezkej odlučovač částic a fotka jak z reklamy. ;-) :yes:
white label - nejvíc pobavilo. >:-[] Kdybych měl kapku předvídavosti, neplýtval bych relativně nedávno drahocennou tekutinou jen tak pro nic za nic. ;-) [odkaz] >:D
old.school.rska - tak trochu kombinace Svěrákových Ropáků a Lynchova Modrého sametu (Dennis Hopper). ;-) Nj, každej si na něčem ujíždíme. >:-[] -
woody-alien 25.10.15 22:40
« Ukončení přihlašování, zahájení hlasování
Přihlašování je ukončeno. Do Fotosoutěže za Říjen 2015 se přihlásili:
Emel
Vranis
woody-alien
iudex
white label
old.school.rska
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat až do 28.10.2015 do 22:00 hod. -
šmoula nešika 25.10.15 22:19
« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Já to říkal, že opakování starých témat nikam nevede. ;) Máme tu zas jednou politicko-parodické téma - a jaká je hned účast! :-)
woody: Coby náruživý krylolog pečlivě rozeberu Tvé verše a pak buď přidám, nebo uberu body. >:-[]
Zrovna dneska jsem tvořil takový sonet, coby popisek, na přírodní téma a řekl jsem si, že Ami, G, E, C a la Platýs bude pro prvních osm veršů ideální. :-) >:D -
woody-alien 25.10.15 18:16
« Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Ještě dnes až do 22:00 hod můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Říjen 2015. Téma je Moje auto a emise. Zatím jsou přihlášeni:
Emel
Vranis
woody-alien
iudex
white label
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Pokud tedy chcete narušit hegemonii germánské produkce, vy majitelé šikmooček, žabožroutů, makarónů nebo povozů strýčka Sama, neváhejte a přihlašte se. A netvařte se, jako že vaše hov....ehm, emise nesmrdí. >:-[]

Hodnocení:
Emel - Dobrý nápad. Jen aby se to zařízení v případě Škody brzy nezahltilo. :-)
Vranis - Za emise se někdy musí vysypat velký prachy, takže by se k fotce hodilo spíš auto od koncernu VW , ten aktuálně "platí" nejvíc. Každopádně by mohla mít auta přede mnou doslova stejné emise jako na tvé fotce >:D
woody-alien - Zatímco Vranisovy "emise" bych brala stejně jako ty, tak tvoje fotka vyjadřuje poměrně přesně, jak se cítím, když mám před sebou pořádně smradlavý auto, nejlíp bez DPF >:D .
iudex - Nechtěl ses ušpinit popelem..., no mohl ses pro fotku víc "obětovat". Třeba takový old.school.rska riskoval mnohem víc - stačilo nastartovat >:-[] . S tím bílým oblakem je to skoro spíš jako "auto a ekologie" , ale jako fotka se mi to líbí, ta úprava tomu pochopitelně pomohla.
white label - Když jsem se poprvý dozvěděla o tom, že se do některých aut začala přidávat močovina a hlavně to, že se to bez toho dokonce nerozjede, tak si říkám, že se na to člověk může rovnou vych*at. >:D ..PS. To jsem nevěděla, že si začal svoje "AdBlue" dokonce přidávat do GTI , tomu ale říkám emisní upgrade. >:-[]
old.school.rska - Jj, tvoje fotka mě pobavila, taková "emisní (plynová) komora". >:-[] Taky mi to připomnělo tu parodii Škoda Henlein. >:D
Moje hlasování:
1.white label
2.Emel
3.woody-alien