Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.10.15 22:25
« Re: Re: Kajlí hlasuje
Emel
Dieselgate je dieselgate..., ale na allroadu (diesel s filtrem pevných částic) mám jasně čistější výfuky zevnitř, než na GTIčku, které pochopitelně žádný takový filtr nemá. Takže tvůj vysavač bych asi překvapivě více využil v GTIčku s benzínovým motorem. -
woody-alien 28.10.15 22:08
« Vyhlášení výsledků
V říjnovém kole Fotosoutěže bylo hlasováním rozhodnuto o tomto pořadí :
1. white label - 15 bodů
2. Emel - 13 bodů
3. woody-alien - 9 bodů
4. iudex - 8 bodů
5. old.school.rska - 3 body
6. Vranis - 0 bodů
Gratulace vítězi, díky všem zúčastněným a samozřejmě i hlasujícím. ;-) -
Insolito 28.10.15 18:57
« Re: Re: Re: Re: Kajlí hlasuje
To ještě poznám, jestli je to tmavě šedá nebo černá, takže dobrý. >:D Když jsem na fotce viděla poprvé tvůj Allroad, přišlo mi to jako černá, ale při bližším pohledu mi to už došlo. Stejně tak vím, že klasická jedničková báwa nejsou (zatím) předokolky, nemusim "stylovky" do města a crossovery/SUV, zážitek při řizení nulovej ( samozřejmě jízdně se vymyká např. Macan nebo X3...) a navíc se v nich cítím silně trapně. To jsem si tak jednou zkusila, na přemlouvání mýho dědy, sednout při autosalonu do novýho Twinga a tak debilní pocit jsem před tím neměla v žádným autě , vypadá to uvnitř jako nevkusný hračkářství a pozice za volantem je hloupá, mít tohle auto by pro mě bylo za trest, ale líbí se mi umístění motoru a celková koncepce. Podle recenzí je to ale stejně bohužel naladěný pro (ne)řidičky, co vlezou za volant jednou za rok a to jen, aby jen krátce popojely po městě, prostě zabitej potenciál . atd... >:D Mám prostě celkově jinej vkus a požadavky na auto než "typický" ženský. >:D -
Insolito 28.10.15 18:21
« Re: Re: Kajlí hlasuje
wl: Tak to asi nejsem správně " postižená" , protože jsem si barvy oblečení nějak nevšimla. >:D Ale teď jsem to napravila, máš to stylový :yes:
Jsem asi trochu barvoslepá, barvy moc neřeším ani u aut, přijde mi uplně stejná ta šedá, co má woody s iudexem na GTI vs. "obyčejná" šedá. >:D -
white label 28.10.15 17:46
« Re: Kajlí hlasuje
Díky Kajlí/notKylie...
Možná sis (jako správně "postižená" žena) všimla, že figurant je oděn v (Ad)Blue color (včetně spodního prádla, které nakonec bohužel není vidět)..., takže i do nádrže na AdBlue se dá "ch*at" stylově. >:-[]
P.S. Mimochodem Emel taky slušně sladil barvu vysavače s barvou vozu a shodou okolností také do blue.

Na jedné ústecké střední škole visí už léta ohromnej bilboard s podobnou fotkou a komentářem prince Charlese z jeho návštěvy této "krajiny" : "Pro pána, kdo vám to udělal ?" 8-s