Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.15  06:34

« Re: Re: Re: Re: Kajlí hlasuje

>:-[] Jj, hezké pozadí pro takovou fotku bezemisního auta by byla třeba Mostecká pánev. ;-) [odkaz]
    Na jedné ústecké střední škole visí už léta ohromnej bilboard s podobnou fotkou a komentářem prince Charlese z jeho návštěvy této "krajiny" : "Pro pána, kdo vám to udělal ?" 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.15  06:29

« Re: Re: Re: Vyhlášení výsledků

wl: Marek Vašut - ambasador všech prostatiků. >:D :yes: Aneb co se v mládí na Lee Strasberg Institute naučíš.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  23:13

« Re: Re: Vyhlášení výsledků

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  23:11

« Re: Re: Vyhlášení výsledků

Emel
    Díky (za optání), spíš příjemně, než tvrdě, aspoň zatím, ťuky ťuk na dřevo... tímto zdravím Vašuta i ostatní megaprostatiky.. >:D ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  23:09

« Re: Re: Re: Kajlí hlasuje

Třeba elektromobil dobíjející se v místě, kde je v pozadí vidět aktivní komín tepelné elektrárny... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  23:06

Ano, vysavač může suplovat tzv. elektrické turbo o kterém se poslední dobou (i tady) dost píše. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.10.15  22:44

« Re: Vyhlášení výsledků

...jinak samozřejmě díky za hlasy, gratuluju labelovi k tvrdě vymočenému vítězství :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 28.10.15  22:40

« Re: Re: Kajlí hlasuje

Gratuluju všem vítězům ;-) Vlastně je to moje pořadí >:D
    Emel: Nevadí, hlavní je podstata fotky, s dobrým nápadem se tématu "emise" může přece účastnit i elektromobil. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.10.15  22:34

Navíc vysavač může suplovat druhé turbo, s okamžitým nástupem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  22:25

Emel
    Dieselgate je dieselgate..., ale na allroadu (diesel s filtrem pevných částic) mám jasně čistější výfuky zevnitř, než na GTIčku, které pochopitelně žádný takový filtr nemá. Takže tvůj vysavač bych asi překvapivě více využil v GTIčku s benzínovým motorem.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.10.15  22:18

« Re: Kajlí hlasuje

Kajlí: zařízení se nezahltí... ono dělat tady fotosoutěž na téma dieselgate je trošku prekérka, většina aut na fotkách jezdí na benzín, včetně Škodovky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  22:14

« Re: Vyhlášení výsledků

Díky..., je příjemné se opět ujistit, že většina z vás má nejen vytříbený vkus, ale i mimořádný smysl pro humor, bylo mi ctí s Vámi v tomto kole soupeřit... :yes: >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.15  22:08

« Vyhlášení výsledků

V říjnovém kole Fotosoutěže bylo hlasováním rozhodnuto o tomto pořadí :

1. white label - 15 bodů
    2. Emel - 13 bodů
    3. woody-alien - 9 bodů

4. iudex - 8 bodů
    5. old.school.rska - 3 body
    6. Vranis - 0 bodů

Gratulace vítězi, díky všem zúčastněným a samozřejmě i hlasujícím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 28.10.15  20:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kajlí hlasuje

w-a: Na začátek by mi s klidem stačilo třeba BRZ/GT86 nebo MX-5 ( to sice není vzhledově můj šálek kávy , ale jízdně to podle všeho stojí za to). Není zač. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.10.15  20:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Kajlí hlasuje

Kajlí: "Mám prostě celkově jinej vkus a požadavky na auto než "typický" ženský".

To věřím, málokterá žena by si k "ježíšku" přála třeba Exige S nebo WRX STI. ;-) A díky za neklikací Jazz. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 28.10.15  19:50

« Re: Re: Re: Ukončení přihlašování, zahájení hlasování

Tak za mna to je

1. Iudex
    2.woody
    3. Emel
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 28.10.15  18:57

To ještě poznám, jestli je to tmavě šedá nebo černá, takže dobrý. >:D Když jsem na fotce viděla poprvé tvůj Allroad, přišlo mi to jako černá, ale při bližším pohledu mi to už došlo. Stejně tak vím, že klasická jedničková báwa nejsou (zatím) předokolky, nemusim "stylovky" do města a crossovery/SUV, zážitek při řizení nulovej ( samozřejmě jízdně se vymyká např. Macan nebo X3...) a navíc se v nich cítím silně trapně. To jsem si tak jednou zkusila, na přemlouvání mýho dědy, sednout při autosalonu do novýho Twinga a tak debilní pocit jsem před tím neměla v žádným autě , vypadá to uvnitř jako nevkusný hračkářství a pozice za volantem je hloupá, mít tohle auto by pro mě bylo za trest, ale líbí se mi umístění motoru a celková koncepce. Podle recenzí je to ale stejně bohužel naladěný pro (ne)řidičky, co vlezou za volant jednou za rok a to jen, aby jen krátce popojely po městě, prostě zabitej potenciál . atd... >:D Mám prostě celkově jinej vkus a požadavky na auto než "typický" ženský. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  18:25

My tu stejnou šedou máme na šestkovém GTI a většina žen ji považuje rovnou za černou (a podobně to mám i s šedou na allroadu), takže pokud ji vnímáš jako (tmavě) šedou, jsi na tom (v tomto ohledu) ještě poměrně dobře. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 28.10.15  18:21

wl: Tak to asi nejsem správně " postižená" , protože jsem si barvy oblečení nějak nevšimla. >:D Ale teď jsem to napravila, máš to stylový :yes:
    Jsem asi trochu barvoslepá, barvy moc neřeším ani u aut, přijde mi uplně stejná ta šedá, co má woody s iudexem na GTI vs. "obyčejná" šedá. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.15  17:46

« Re: Kajlí hlasuje

Díky Kajlí/notKylie...
    Možná sis (jako správně "postižená" žena) všimla, že figurant je oděn v (Ad)Blue color (včetně spodního prádla, které nakonec bohužel není vidět)..., takže i do nádrže na AdBlue se dá "ch*at" stylově. >:-[]

P.S. Mimochodem Emel taky slušně sladil barvu vysavače s barvou vozu a shodou okolností také do blue.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…